Zoekresultaten
Resultaat 421 - 440 (van 818)
Denise Kortlever All-day bowls
de allerlekkerste gerechten in een kom
De allerlekkerste gerechten in een kom Licht, makkelijk en ontspannen; de bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten. Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Van smoothiebowls met granola als ontbijt, rijk gevulde salades als lunch on the go tot waanzinnige burritobowls bij het diner. Of heerlijk onvervalst comfort food voor...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 55 MB) | Spectrum, Houten | 2016
E-book
Mounir Toub Mijn Arabische keuken
Mounirs liefde voor de Arabische keuken is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel hij van diverse meesterchefs veel heeft geleerd, blijft zijn moeder zijn allergrootste kookidool: 'Ik zag door haar al vroeg in dat je met eenvoudige, goed bereide gerechten mensen gelukkig maakt.' Aan de hand van klassiek en modern Arabische recepten laat Mounir in Mijn Arabische keuken met aanstekelijk enthousiasme zien hoe lekker, gezond en veelzijdig deze keuken is. Van ingelegde sinaasappels tot saffraanmayonaise,...
Non-fictie
Nederlands | 368 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Vanessa Bolosier De Creoolse keuken
zonnige smaken uit de Cariben
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Nort van Hoof Franse kookkunst
recepten, kunst en columns uit de Ardèche
Non-fictie
Nederlands | 170 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Jeni Wright Het ultieme pasta boek
de complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
Verzameling van honderdvijftig pastarecepten, met zowel klassieke varianten als regionale, speciale en moderne bereidingen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Franz Conde Pure Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Terra, Houten | 2015
Gedrukt boek
Kumar Mahadevan | Suba Mahadevan Uit India
van geurige curry's tot smaakvolle desserts
Non-fictie
Nederlands | 231 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Mas van Putten | Carl Lemette Soul food
Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek Soul food de beste recepten samengebracht. Van boterzachte frikadel pan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers tot miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 33 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Valentina Harris 500 tajinegerechten
heerlijke recepten voor klassieke en eigentijdse tajinegerechten
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015
Gedrukt boek
Wouter F.P.H. Rademakers Selamat Makan
de Indonesische keuken; 800 'blauwe hap' recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2019
Gedrukt boek
Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin
wonen en koken in een Frans stadje
De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...
Non-fictie
Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016
E-book
Marlisa Szwillus Culinair Aziatisch
maak kennis met de authentieke smaken uit Birma, China, Filippijnen, India, Indonesië, Japan, Korea, Maleisië, Singapore, Thailand en Vietnam
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Karakter, Uithoorn | 2013
Gedrukt boek
Giorgio Locatelli Made in Sicily
recepten & verhalen
Non-fictie
Nederlands | 424 pagina's | Fontaine, Hilversum | 2012
Gedrukt boek
Mridula Baljekar De regionale keuken van India
80 recepten, in beeld gebracht in 350 prachtige foto's
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2010
Gedrukt boek
Camille Sourbier Heerlijke hapjes uit de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rosie Reynolds Kebab
meer dan 70 recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer
Non-fictie
Nederlands | 170 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke
op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant
Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
José Pizarro De keuken van Catalonië
recepten uit Barcelona en omstreken
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Van Halewyck, Kalmthout | 2018
Gedrukt boek