Zoekresultaten
Resultaat 441 - 460 (van 530)
Constan Heestermans | Marije Sietsma Koken met karamel
hartig & zoet
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Uitgeverij Loopvis, Groningen | 2017
Gedrukt boek
Fenny van Wees Distilleren
de kunst van het ruiken
Het Amsterdamse familiebedrijf A. van Wees is een fijndistilleerderij waar genevers en likeuren gestookt worden. Naast de historie van het bedrijf en het distilleerproces wordt de reukzin en het belang van geur uitgebreid beschreven.
Non-fictie
Nederlands | 281 pagina's | Loopvis, Groningen | 2017
Gedrukt boek
Frédéric Du Bois | Isabel Boons 199 gins uit België & Nederland
de complete gids
Non-fictie
Nederlands | 430 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Stefania Corsi Panini's, wraps & sandwiches
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2018
Gedrukt boek
Wim Ballieu Balls & glory
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Kannibaal, Veurne | 2017
Gedrukt boek
Sonja Bakker Sonja's Bella Italia!
bereik je ideale gewicht; 8 nieuwe weekmenu's met Italiaanse recepten
Nederlands | 112 pagina's | Uitgeverij De Zonnestraal, [Hoorn] | 2017
Gedrukt boek
Luc Hoornaert Ei op het menu
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Jilles D'hulster Beer & burgers
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | Kannibaal, Veurne | 2017
Gedrukt boek
Matty Barnhoorn Koolhydraatarm eten
zó doe je dat!
Non-fictie
Nederlands | 98 pagina's | TheNewFood, [Den Haag] | 2017
Gedrukt boek
Giancarlo Caldesi | Katie Caldesi Sicilië
heerlijke gerechten van een Italiaans eiland
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
25 Limburgse topchefs
Chapeau culinair, unieke recepten
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Chapeau Magazine, [Maastricht] | 2017
Gedrukt boek
Palais Fin De smaak van Kaag en Braassem
Recepten met streekproducten uit de directe omgeving van Kaag en Braassem. Daarnaast informatie over een aantal inwoners en bedrijven in Kaag en Braassem.
Non-fictie
Nederlands | 131 pagina's | Orange House bv, Oosthuizen | 2017
Gedrukt boek
Manuel Wouters The art of making cocktails
Non-fictie
Nederlands | 211 pagina's | NJAM! NV, [Schelle] | 2017
Gedrukt boek
Harold Hamersma | Esmee Langereis De Grote Hamersma 2018
dé gids met de beste wijnen van 2018
Non-fictie
Nederlands | 852 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Hilversum] | 2017
Gedrukt boek
Luc Hoornaert Kip op het menu
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Danny Jansen Slow cooking
langzaam het lekkerst
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's | [Dex BV], [Berkel-Enschot] | 2017
Gedrukt boek
Mieke Daenen Word je eigen dietist
Non-fictie
Nederlands | 131 pagina's | Mieke Daenen, [Lunteren] | 2017
Gedrukt boek
Heikki Verdurme | Katrien Van de Steene Nest kookboek
200 eenvoudige recepten met een twist
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Beatrijs Corveleyn | Elisabeth Luurtsema Clara's bron
recepten voor eenvoudig leven en (h)eerlijk koken
Recepten en spirituele teksten uit het stadsklooster ‘De Bron’, met duurzaamheid hoog in het vaandel.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne, Heeswijk Dinther | 2017
Gedrukt boek
Josh Evans | Roberto Flore | Michael Bom Frøst On eating insects
Onderzoek naar het eten van insecten, met aandacht voor de economische, ecologische en sociale aspecten van grootschalige teelt. Met recepten.
Non-fictie
Engels | 335 pagina's | Phaidon, London | 2017
Gedrukt boek