Zoekresultaten
Resultaat 441 - 460 (van 652)
Tieme Hermans Noosh-e-Jaan
een culinaire wereldreis per fiets
Verslag van een fietsreis van Zwolle, door de Kaukasus, China, Mongolië, naar Bali. Met 32 recepten van traditionele gerechten die de schrijver bij de lokale bevolking te eten kreeg.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Hete kolen compleet
grillen & koken met een kamado
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Maaike de Vries Hoe word ik een supervetverbrander
slanker, fitter en strakker binnen een maand
In Hoe word ik een Supervetverbrander lees je hoe je voor altijd (nóg) slanker, fitter en strakker wordt. Binnen een maand. Niet met het zoveelste dieet, maar door je lijf te leren haar lichaamseigen vetten aan te spreken. Maaike de Vries vertelt je hoe je via een metabole truc makkelijk een Supervetverbrander wordt. Met veel praktische tips om je leefstijl te veranderen. Probeer het maar. Je zult jezelf dankbaar zijn, voor de rest van je leven. Maaike de Vries is gepromoveerd gezondheidswetenschapper....
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | Lucht, Amsterdam | 2018
E-book
Bethany Kehdy De gastvrije keuken van het Midden-Oosten
koken, eten & gasten ontvangen zoals men in het Midden-Oosten gewend is
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Nederlandse Vereniging van Munthandelaren NVMH muntalmanak 2019
Non-fictie
Nederlands | 443 pagina's | Nederlandse Vereniging van Munthandelaren, IJsselstein | 2018
Gedrukt boek
Saara Huhta | Laura Huhta Naaien Scandinavische stijl
Tiental naaiprojecten, onder andere een jas, broek, jurken en een tas. Met bijgevoegde patronen in maat 34 tot 50 en stap-voor-stap uitleg.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Manteau, [Antwerpen] | 2019
Gedrukt boek
Lamyai Vozzi | Aidah Samphani Vegan street food
Aziatisch koken met natuurlijke ingrediënten
Favoriete gerechten van twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Christophe Saintagne | Laura Portelli | Laurence Haurat BÉABA®
mijn eerste hapjes met babycook®
Christophe Saintagne en Laura Portelli, koks en ouders, zijn opgeleid bij Alain Ducasse en staan aan het hoofd van restaurants Papillon en Le Garde-Manger in Parijs. Met hun recepten en de voedingsadviezen van Laurence Haurat kun je de smaak van nieuwsgierige baby's ontwikkelen en doe je ze een groot plezier - en jezelf ook. - Bron achterflap
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Kiki Swinkels | Marie-José Portiek Treat & cheat
Kookboek met voorbeeldmenu’s, planning- en styling adviezen voor mensen die in de stress schieten bij de gedachte aan het moeten organiseren van een etentje.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | [Kiki Swinkels], [Eindhoven] | 2018
Gedrukt boek
Erik Schumacher De koe knikte ja
pleidooi voor veganisme
Pleidooi voor een duurzamer leven.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's (ePub2, 0,8 MB) | Querido, Amsterdam | 2018
E-book
Annette Born Van dik naar dun
mijn leven voor en na een maagverkleining
Dieten, afvallen, slank zijn. Televisieprogramma's, tijdschriften en boeken zijn er genoeg over deze onderwerpen. Maar wat helpt? Hoe is het eigenlijk om heel dik te zijn? 'Je voelt je een aangespoelde walrus', aldus ervaringsdeskundige Annette Born. Want als er iemand is die weet hoe het is om superdik te zijn dan is het Annette Born zelf. Annette werd mollig geboren, was een stevig kind, een welgedane tiener en werd uiteindelijk een dikke vrouw. Zeer tegen haar zin. Talloze diëten, afslankprogramma's,...
Non-fictie
Nederlands | 163 pagina's (ePub2, 1,4 MB) | Just Publishers, Meppel | 2018
E-book
Esther Andries Your healthy fix
Klinken de termen açai bowls, superfood smoothies en vegan treats je compleet vreemd in de oren? Tijd om je bij te scholen dan, want het zijn dè nieuwe foodtrends van 2018. Esther Andries was de eerste om die via haar healthy foodbar in Antwerpen-Zuid te introduceren bij het Belgische publiek. Haar credo? Schoonheid start vanbinnen en om dag in dag uit te stralen, kan je maar best je lichaam voeden met de juiste voedingsmiddelen. Zelf zocht ze jarenlang naar een manier om de strijd te winnen tegen...
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's (ePub2, 30 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2018
E-book
Elisabeth De Elisabeth
praktische recepten van de huishoudschool Mariakroon uit Culemborg
Aan het begin van de 20e eeuw kwamen meisjes uit het hele land naar Culemborg om twee jaar lang in de leer te gaan aan de huishoudschool Mariakroon. Het was algemeen bekend dat de meisjes die daar vandaan kwamen, als vanzelf leken uit te groeien tot bijzonder goede kokkinnen. Zij leerden hun kookkunsten van lerares 'voedingsleer' zuster Marie. Men was dan ook zeer verblijd toen deze mysterieuze dame - haar achternaam is tot op de dag van vandaag onbekend - haar recepten verzamelde in een kookboek....
Non-fictie
Nederlands | 306 pagina's (ePub2, 4,3 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
William Cortvriendt Lichter
waarom we steeds dikker worden en waarom meer bewegen en minder eten niet helpt, en hoe we juist blijvend kunnen afvallen door lekker eten met veel gezonde vetten
Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin over ons is uitgestort als over ons gewicht, afvallen, en hoe we er uit zouden willen of moeten zien. Zo blijkt dat de oorzaken van overgewicht en obesitas niets te maken hebben met te veel eten of te weinig bewegen! Het door de meeste artsen en diëtisten voorgeschreven 'meer bewegen en minder eten' faalt dan ook in nagenoeg 100 procent van de gevallen en behoort tot de belangrijkste medische missers ooit. Afvallen is daarmee een lucratief onderwerp...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 5,3 MB | Uitgeverij Lucht, Amsterdam | 2018
E-book
Tal Maes ELLE Eten hitparade
succesnummers voor elke dag
Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. Ken je dat? Wij wel. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als reddende engelen voor je dag. Sinds 2011 schitteren deze engelen in onze Hitparade. Die rubriek is vanaf dag één in handen van receptschrijver, fotograaf en stylist Tal Maes. Het is een eregalerij van de meest gedraaide nummers uit ons keukenrepertoire,...
Non-fictie
Nederlands | 294 pagina's (ePub3, 32 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Yvon Jaspers Zomers koken met Yvon
mezze, meraki en vier het leven zo vaak als je kunt
Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt. En andersom, als meraki ontbreekt smaakt het nergens naar. Yvon Jaspers neemt je in dit kleurrijke kookboek mee naar een zonnig eiland. Daar staat een oud keukentafeltje met een wapperend kleed in de wind. Niet keurig netjes...
Non-fictie
Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 74 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Werner Drent Stamppotbijbel
van aardappel tot boerenkool en van pompoen tot zuurkool
STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBER Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot 'moderne stamppotten' als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot met zeekraal en gamba's. Maar je kunt nog meer met stamppot:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 43 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Ingrid Hofstra Van haver tot gort
60 seizoensrecepten met pap: klassiek, modern, werelds & voor elk moment van de dag
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Jasper Kool Het ultieme tostiboek
Krokant van buiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees. Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Jet van Nieuwkerk Uit huis met Jet
voor een happy & healthy studentenleven, niet te streng en al helemaal niet saai
Een (hand/kook)boek voor meisjes die moeten geloven aan het volwassen worden. Vader of moeder zorgt niet meer elke dag dat er iets voedzaams op tafel staat, je (studenten)huis moet je zélf schoonhouden en door al dat gestudeer en gefeest is het wel belangrijk om je ook fit blijven te voelen. Ik leer hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Ik laat zien dat je ook voor weinig geld een gezonde, verse maaltijd op tafel kunt zetten. Weg met die droge pasta, rode saus uit pot en geraspte kaas die smaakt...
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 24 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book