Zoekresultaten
Resultaat 461 - 480 (van 722)
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Freke van Nimwegen | Nadine Maarhuis Circular chefs
Recepten van Nederlandse chefs voor circulair koken: koken zonder verspilling.
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Instock, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Francis van Arkel Tajine
heerlijke gerechten uit de Noord-Afrikaanse stoofpot
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2005
Gedrukt boek
Bel&Jet culinaire communicatie Dat zal lekker smaken, eet maar op!
hét basiskookboek voor grote en kleine eters
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2014
Gedrukt boek
Linda Roodenburg Rotterdams Kookboek
ingrediënten, recepten en achtergronden van 13 culturen
Recepten en menu's uit de Nederlandse, Chinese, Nederlands-Indische, Antilliaanse, Hindoestaans-Surinaamse, Creools/Afro-Surinaamse, Kaapverdiaanse, Eritrese, Iraanse, Turkse, Marokkaanse, Italiaanse en Joodse keukens.
Non-fictie
Nederlands | 503 pagina's | Uitgeverij Madame Jeanet, Rotterdam | 2016
Gedrukt boek
Jos Havekotte | Marcel Maassen Meat your inner chef
80+ recepten voor de echte vleesliefhebber
Verzameling van meer dan 80 vleesrecepten voor elk seizoen, met een bijpassende wijntip voor elk gerecht. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 168 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Nora French Gezond fastfood
100 snelle, smakelijke en simpele recepten voor het hele gezin
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Soenil | Hassnae Bouazza Spicy chef
verhalen en recepten uit de keuken van De Lindehof
Levensverhaal van de eigenaar/chef-kok van het twee-sterren restaurant ‘De Lindehof’ in Brabant. Met zowel recepten uit de klassieke Surinaams-Hindoestaanse keuken als van zijn signatuurgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 285 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Danny Jansen | Patricia Snijders Pizza & flammkuchen
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | DEX B.V., [Berkel Enschot] | 2018
Gedrukt boek
Walter Marskamp | Sally Mitchell Smaak
de plantaardige keuken van Yerba
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Alex Jackson Provence
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Karolien Olaerts Kleur op tafel
Verzameling voedzame en eenvoudig te bereiden gerechten met groenten als hoofdingrediënt. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's (ePub3, 35 MB) | Horizon, Antwerpen | 2024
E-book
Freek Raijmakers | Stan Raijmakers Hot sauce
Verzameling van veertig recepten waarin hot sauce een belangrijk ingrediënt vormt, met informatie over de herkomst van de saus en verschillende soorten pepers en sauzen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 231 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Hubertus Tzschirner | Nicolas Lecloux | Thomas Vilgis | Nils Jorra | Florian Knegt De ultieme burgerbijbel
Praktische gids voor het maken van bijzondere burgers, met recepten voor buns, patty's, sauzen en bijgerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2024
Gedrukt boek
Voedingscentrum Lekker voor weinig
gezonde budgetrecepten; 2,00 € gemiddeld per persoon
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Voedingscentrum, Den Haag | 2019
Gedrukt boek
Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken
Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Spaanse keuken, met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Karin Gaasterland Cuisine Carine
recepten en notities van Karin Gaasterland
Men wil vaak weten hoe het werkt in mijn hoofd. Eenvoudig, want ik denk aan niets anders dan aan eten. De beste gerechten ontstaan in mijn hoofd. Dit is wie ik ben, dat is wat ik doe. In de loop der jaren ben ik mijn verhaal - dat van een leven lang koken - gaan opschrijven: recepten, geschiedenis, achtergronden, mijn favoriete plekken, inspiratie en keukenfilosofie. Voor mij gaat koken niet uitsluitend over techniek of nauwkeurige receptuur. Natuurlijk, kennis is handig en chef word je niet zomaar....
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Alain Caron | Rogier Trip La Table de Caron
recepten uit onze bistrokeuken
Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden. In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 31 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Anja Forsnor Lekker ontbijten
zonder gluten of lactose
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2017
Gedrukt boek
Markus Kaufer BBQ the American way
meer dan 65 heerlijke Amerikaanse BBQ-gerechten
Recepten voor Amerikaanse barbecuegerechten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lantaarn publishers, Ede | 2022
Gedrukt boek