Zoekresultaten
Resultaat 481 - 500 (van 527)
The Oxford companion to sugar and sweets
Geïllustreerde encyclopedie van zoetwaren.
Engels | 888 pagina's | Oxford University Press, Oxford | 2015
Gedrukt boek
Seppe Nobels Vegetables that sparkle the conversation. Graanmarkt 13
17 groenten, 68 recepten, 1 chef: Seppe Nobels
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Lannoo, Tielt | 2015
Gedrukt boek
Iris Bouter | Betty van den Burg Eitje appeltje
makkelijk anders
Lekkere en makkelijke recepten voor iedereen die minder suiker, geen gluten en koemelkvrij wil of moet eten.
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | [Iris Bouter], [Plaats van uitgave niet vastgesteld] | 2015
Gedrukt boek
Daphne Aers Kroket van de chef
Avontuurlijke krokettenrecepten met verrassende smaakcombinaties.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Davidsfonds Uitgeverij, Leuven | 2015
Gedrukt boek
Floor van Dinteren Warme & koude tapas
¡hola happiness!; aperitivos, menú completo, dulces
Non-fictie
Nederlands | 236 pagina's | ImageBooks, Veghel | 2015
Gedrukt boek
Hanny ter Doest De hele wereld op je bord
samen koken en samen eten tijdens het Nationaal Integratiediner
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Nationaal Integratiediner, [Almelo] | 2015
Gedrukt boek
Ronald Hoeben | Roselie Kommers Primeurs en delicatessen
hoe Nederland leerde eten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Hans van der Sloot Herman Jansen 1859-1935
een bevlogen brander-distillateur
Biografie van Herman Jansen, die als brander-distillateur een rol van betekenis speelde in de ontwikkelingen waarin Schiedam, de stad van jenever en ander gedistilleerd, een wereldwijde naam verwierf.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Stichting Musis, [Schiedam] | 2015
Gedrukt boek
Q. Edward Wang Chopsticks
a cultural and culinary history
Culturele en culinaire geschiedenis van het eetstokje.
Engels | 190 pagina's | Cambridge University Press, Cambridge | 2015
Gedrukt boek
Jaap Rameijer Uit in eigen huis
Kookboek speciaal voor mannen, over het plezier van koken en recepten uit tien verschillende landen.
Non-fictie
Nederlands | 280 pagina's | Uitgeverij Aspekt, [Soesterberg] | 2015
Gedrukt boek
Hotelschool Ter Duinen Koken
het handboek
Non-fictie
Nederlands | 479 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015
Gedrukt boek
Kasia Rain Healthy & simple with Kasia Rain
40 heerlijke gezonde en makkelijke recepten+ het geheim voor een gelukkig en gezond leven!
Non-fictie
Nederlands | 104 pagina's | [Kasia Rain], [Nederland] | 2015
Gedrukt boek
Rita Aalderink Het nieuwe koken
nooit meer op dieet!; voor iedereen die in een combimagnetron wil koken, bakken en braden
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Uitgeverij U2pi BV, Den Haag | 2015
Gedrukt boek
Jan-Willem van der Boom Boom geniet
zonder gluten
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's | Second First BV, [Zwijndrecht] | 2015
Gedrukt boek
Christophe Felder | Camille Lesecq Gebak
de grote klassiekers van de internationale patisserie
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Het gouden bakboek
de toprecepten van Solo, klassiek en hedendaags
Bakrecepten met Solo margarine als basisingrediënt, een Belgisch merk van margarine.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2015
Gedrukt boek
Danielle Coeterier Vegetarische recepten geïnspireerd door een lomilomi-chef
Non-fictie
Nederlands | 51 pagina's | Malamalomi, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Frits Nies Antje van de Statie
'Op 't randje van 't Weerter perron ...'
Non-fictie
Nederlands | 99 pagina's | Geschied- en Oudheidkundige Kring De Aldenborgh, Weert | 2015
Gedrukt boek
Vitataal Hot & spicy
Non-fictie
Nederlands | 236 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
John Underwood | Pat Underwood Walk & eat Madeira
Non-fictie
Engels | 144 pagina's | Sunflower Books, London | 2015
Gedrukt boek