Zoekresultaten
Resultaat 481 - 500 (van 1185)
Sara Aasum Hultberg Choco, noga & fudge
Recepten voor het maken van heerlijke zoetigheden als noga, fudge, karamel, toffee en chocoladebrokken.
Non-fictie
Nederlands | 109 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2016
Gedrukt boek
Atkins Health & Medical Information Services Atkins voor beginners
het dieet dat geen hongergevoel geeft en echt werkt
Uitleg van het Atkins-dieet dat gebaseerd is op een lagere inname van koolhydraatrijke voeding; met een aantal recepten voor de 1e fase.
Non-fictie
Nederlands | 282 pagina's | De Kern, Baarn | 2005
Gedrukt boek
Marie Florence van Es De smaken van Italië
over streekproducten, ingrediënten en de Italiaanse eetcultuur
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2020
Gedrukt boek
Jennifer Hart-Smith Puur patisserie
lekker bakken met ingrediënten uit de natuur
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Citrus, [Eindhoven] | 2020
Gedrukt boek
Heston Blumenthal Is dit een kookboek?
Kookboek waarin de Britse topkok zijn visie op het kookproces geeft, met aandacht voor experiment, imperfectie en prikkelende recepten. Met foto’s en illustraties in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 367 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood
het daily dinner-kookboek; 100 × avondeten met maar 5 ingrediënten; 5 or less
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Julie D'heygere Tomato tomato
het hele jaar door tomaten op tafel
Verzameling van meer dan 60 tomaatrecepten voor de thuiskok. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 166 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Kate Walsh Real food
maak de basis zelf; 30 technieken, 46 recepten
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Ursula Ferrigno Koken met limoenen & citroenen
75 frisse en verrassende recepten met citrusvruchten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2019
Gedrukt boek
Maarten van den Biggelaar Kook!
rust in je hoofd, reuring aan tafel
Pleidooi voor speels en makkelijk koken. Met recepten en foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Uitgeverij Podium, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Sandra Alvarez Extra vierge
ruim 100 recepten met olijfolie
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Louise Franc Slow
Recepten voor winters ‘comfort food’: langzaam gegaarde stoofschotels, ovengerechten, maaltijdsoepen en warme desserts.
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Crumbles en gratins
hartig en zoet
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Terra, Arnhem | 2011
Gedrukt boek
Christiane Kührt Smulrecepten voor kinderfeestjes
Aanwijzingen voor zoete en hartige gerechten voor kinderfeestjes. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2009
Gedrukt boek
Michiel van der Eerde BAUT
8 jaar verhalen, 7 pop-uprestaurants en 100 typische BAUT-gerechten
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Irene Lelieveld | Monique van der Vloed Zo bakt Nederland
Oudhollandse lekkernijen voor de bewuste genieter
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's | Uitgeverij Elmar BV, Delft | 2013
Gedrukt boek
Sergiy Kabachenko Leuk en gezond eten met kinderen!
Uitgelegd wordt hoe je van boterhammen met bijvoorbeeld groenten of vruchten leuke en gezonde creaties maakt als een vlinder, spook of helikopter. Stapsgewijze uitleg van zestig variaties met kleurenfoto's. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 2012
Gedrukt boek
Guillaume de Beer | Freek van Noortwijk | Johanneke van Iwaarden | Ronald Giphart Breda
Kook- en leesboek van drie bekende en bevriende chefs verteld door Ronald Giphart.
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Trine Hahnemann Kopenhagen food
recepten, tradities en verhalen
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Yoko Inagaki | Christel van Bree YOKO
recepten en verhalen uit Japan
Recepten en verhalen uit de Japanse keuken, met aandacht voor traditionele gerechten en moderne invloeden van buitenaf. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek