Zoekresultaten
Resultaat 501 - 520 (van 978)
Louise De Brabandere Easy dinners
snelle en smakelijke recepten voor gewone weekavonden
Non-fictie
Nederlands | 219 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Karolien Olaerts Karola's Kitchen
het kookboek
Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan. Verse, voedzame en plantaardige ingrediënten vormen de basis van al haar gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Van kruidige appelpancakes tot geroosterde pompoen met feta. Van een auberginestoofpotje met orzo tot banaansoufflé. Ze geeft ook tips om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen en vertelt hoe je seizoensgebonden producten kunt vervangen of een vegan...
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 37 MB) | Horizon, Antwerpen | 2021
E-book
Wil Demandt | Jonah Freud | Nell Westerlaken Altijd zondag
de keuken van Wil Demandt
In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd. Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend....
Non-fictie
Nederlands | 615 pagina's (ePub3, 21 MB) | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Amanda Hellberg | Eveline Johnsson Vega junkfood
Non-fictie
Nederlands | 121 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2021
Gedrukt boek
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout
Kookboek over rookbarbecueën.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Henry Dimbleby | Kay Plunkett-Hogge | John Vincent In één pan!
natuurlijk fastfood
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Colette Dike De nieuwe winterkeuken
Dag frisse salade, hallo warme winterkeuken! De nieuwe winterkeuken is de Keukenheld voor koude tijden. Want zodra de eerste kou in de lucht is, duikt iedereen en masse achter het fornuis. Eindelijk weer die lekker stevige soep, geurende stoof, dat makkelijke ovengerecht of een goedgevulde pasta. De nieuwe winterkeuken is wel anno 2020 uiteraard: dus met groenten in de hoofdrol en 100% Insta-worthy dankzij de geweldig lekkere én mooie recepten van Colette Dike’s Fooddeco. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Leonie van Mierlo Winterkookboek
beleef de winter en warm je aan de heerlijke gerechten van 24Kitchen
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Voedingscentrum Lekker voor weinig
gezonde budgetrecepten; 2,00 € gemiddeld per persoon
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Voedingscentrum, Den Haag | 2019
Gedrukt boek
Francis van Arkel Tajine
heerlijke gerechten uit de Noord-Afrikaanse stoofpot
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2005
Gedrukt boek
Mari Maris A la minute
simpele groentegerechten, ook voor als je weinig tijd hebt
In Mari's A la minute vind je makkelijke en gezonde gerechten voor iedere dag van het jaar. Van asperge-rabarbercrêpes tot paddenstoelensalade en van pastinaakkoek tot kruidige rodekooltaart. Bij ieder recept vind je variatietips, voor wanneer je bijvoorbeeld veganistisch eet. Of simpelweg gewoon zin hebt het precies even anders te doen of het jezelf nóg gemakkelijker wilt maken. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's (ePub3, 45 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Vitataal Handboek patisserie
alle regels van de kunst in de praktijk
Recepten van o.a. macarons, entremets, feesttaarten, chocolade en roomijs. Met basistechnieken, keukengerei en verschillende soorten deeg.
Non-fictie
Nederlands | 655 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
London Loy Mijn recepten
van appeltaart tot saotosoep
Mijn recepten - Van appeltaart tot saotosoep van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo...
Non-fictie
Nederlands | 244 pagina's (ePub3, 18 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Jaline Vandromme Pastry Crush
gebak én dessertvariaties op mijn favoriete klassiekers
Millefeuille, Baba au Rhum, Saint Honoré, Paris Brest, Forêt Noire, gebakjes die je over de hele wereld kunt eten. Het zijn de zogenaamde klassiekers van de patisserie. Winnares Jaline Vandromme van Bake Off Vlaanderen laat zien hoe deze klassiekers haar geïnspireerd hebben. 'Daarom heb ik van mijn favoriete gebak twee varianten gemaakt: een eigen versie, revisité, en een dessertje geïnspireerd op hetzelfde gebak. Vervang wat je zelf niet zo lekker vindt of wat je niet in huis hebt door iets...
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020
E-book
Hanneke van Veghel Dieet voor een betere planeet
In Dieet voor een betere planeet leert activist, voedselblogger en landbouwdeskundige Hanneke van Veghel je aan de hand van praktische tips, slimme oplossingen en concrete do's en dont's je keuzes te maken die wel degelijk het verschil maken - of je nu in de Albert Heijn, de biologische supermarkt of op het erf bij een biodynamische boer staat. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,3 MB | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Freek Raijmakers | Stan Raijmakers Hot sauce
Verzameling van veertig recepten waarin hot sauce een belangrijk ingrediënt vormt, met informatie over de herkomst van de saus en verschillende soorten pepers en sauzen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 231 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Hubertus Tzschirner | Nicolas Lecloux | Thomas Vilgis | Nils Jorra | Florian Knegt De ultieme burgerbijbel
Praktische gids voor het maken van bijzondere burgers, met recepten voor buns, patty's, sauzen en bijgerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2024
Gedrukt boek