Zoekresultaten
Resultaat 501 - 520 (van 550)
Bella Italia in 19 scènes
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Segey Shipov The complete Hedgehog
Engels | 532 pagina's | Mongoose Press, Boston | 2009
Gedrukt boek
Dimitri Declercq Het vegetarisch kookboek voor diabeten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | De Vries-Brouwers, Antwerpen, Rotterdam | 2004
Gedrukt boek
Marc Declerq Vis & wijn
creatieve combinaties met Sergio Herman en Wim Vandamme
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Peter van Asbroeck Megamakkelijk koken
met Peter
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2004
Gedrukt boek
Slow Food Movement Visrecepten van Italiaanse osteria's
600 Slow Food-gerechten uit de regionale keuken
Non-fictie
Nederlands | 671 pagina's | Mets & Schilt, Amsterdam | 2005
Gedrukt boek
Fiona Smith Sushi
vis en zeevruchten, vlees en gevogelte, bijgerechten
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
Maxine Clark Trattoria
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2004
Gedrukt boek
Piet Huysentruyt Lekker thuis
koken met liefde
Recepten uit het kookprogramma 'Lekker Thuis' van de Vlaamse commerciële zender VRT, nu met recepten waarvan de ingrediënten goed voor het liefdesleven zouden zijn.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2004
Gedrukt boek
Peter Goossens Goossens & Francque
koken & wijn
Recepten voor steeds vijf seizoensproducten per jaargetijde, voor ieder product vier recepten van een Vlaamse chefkok (Hof van Cleve) met uitgebreide wijnadviezen.
Non-fictie
Nederlands | 167 pagina's | BMP culinair, Deurne | 2004
Gedrukt boek
Wynnie Chan De verse Chinese keuken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2005
Gedrukt boek
Jacki Passmore Spanje
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2004
Gedrukt boek
Marc Declerq Belgisch
Vijftig authentieke Belgische recepten, aangepast aan moderne kooktechnieken, afgewisseld met informatie over diverse culinaire aspecten.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2004
Gedrukt boek
Anthony Bourdain Anthony Bourdain's Les Halles kookboek
formules, recepten en technieken voor klassieke bistro-gerechten
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Vitataal De complete keuken van... Thailand
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2006
Gedrukt boek