Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 501 - 520 (van 701)

Filteren

  • Olivia Potts Een halfbakken idee

    over liefde, rouw en taart

    Als de moeder van een advocate overlijdt, besluit ze in een waas van verdriet een opleiding tot patissier te gaan volgen.

    Non-fictie

    Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 0,4 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken

    van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione

    DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 114 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Tosao van Coevorden De bijbel van de Japanse keuken

    van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen

    De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Fictie

    Nederlands | 544 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Rutger van den Broek Het makkelijke bakboek

    Met Het makkelijke bakboek bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten. Meer dan een kom, handmixer, steelpan, oven en een aantal standaard bakvormen en wat keukengerei heb je niet nodig. Van kaneelscones met cranberry's tot tuttifrutticake, van amandelcroissants tot baklava met walnoten en van chocoladesalami tot gemberpannenkoeken....

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Bart van Olphen Vis uit blik 2

    Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik. Bron: Flaptekst,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    E-book

  • Regula Ysewijn Brits bakboek

    zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis

    Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.

    Non-fictie

    Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Sascha Blase-van Wagtendonk Sjaals haken à la Sascha

    Werkbeschrijvingen voor het haken van sjaals en omslagdoeken.

    Non-fictie

    Nederlands | 45 pagina's (ePub2, 21 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    E-book

  • Rutger van den Broek Cakes

    In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl mag hij zichzelf gerust master van het bakken noemen. Dit keer geeft Rutger zijn meest favoriete cakerecepten prijs: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake...

    Non-fictie

    Nederlands | 228 pagina's (ePub3, 59 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Sharon Numan | Henrike Weerstand Intuïtief eten

    geniet van eten zonder te diëten, bevrijd jezelf van emotie-eten en voel je goed in je lijf

    Met Intuïtief eten van Sharon Numan en Henrike Weerstand leer je hoe je geniet van eten, lekker in je vel zit en afvalt zonder dat je op dieet hoeft! Bevrijd jezelf van emotie-eten en voel je goed in je lijf! Stel je eens voor: Je eet precies waar je zin in hebt, zonder daar moeite voor te doen. Je maakt vanzelfsprekend gezonde keuzes. Je geniet van je eten, ook van het gezonde. Je verliest je niet in een voorraadkast vol lekkers. Je bent niet de hele dag met eten bezig. Je hebt geen schuld en schaamte...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 2,5 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    E-book

  • Hans Spitsbaard Taartbijbel

    van red velvet en tarte citron tot chocoladetaart met gezouten karamel

    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 28 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Mariëtte Boon | Liesbeth van Rossum Vet belangrijk

    feiten en fabels over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers

    In ‘Vet belangrijk’ gaan artsen Mariëtte Boon en Liesbeth van Rossum in op alle fabels en feiten omtrent ons lichaamsvet. Je hoeft je tv maar aan te zetten of een tijdschrift open te slaan of het gaat erover. We moeten slanker worden met z’n allen. Maar is dat nu wel zo verstandig? Wat weten we eigenlijk over het vet dat we liever kwijt dan rijk zijn? Over geen enkel orgaan – ja, vet is een orgaan – bestaan zoveel vooroordelen en weten mensen zo weinig. En dat is volkomen onterecht, zo laten artsen...

    Non-fictie

    Nederlands | 180 pagina's (ePub2, 3,1 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Danny Jansen | Patricia Snijders Gourmetpret met Danny

    het hele jaar door

    Gourmetpret met Danny- het hele jaar door! Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd. Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. Gourmetpret met Danny staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden....

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 45 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Gareth Moore Geheugen coach

    een megageheugen in 40 dagen; training, ontwikkeling en onderhoud

    Publicatie bedoeld als hulpmiddel om aan de hand van dagelijkse oefeningen het geheugen te trainen, te ontwikkelen en te onderhouden.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 4,8 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    E-book

  • Sergio Herman Sobremesa

    mijn Ibiza

    In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Rose Bertram Chubby in shape

    meal prepping guide

    Gezond eten met maaltijden die je voor een aantal dagen klaarmaakt.

    Non-fictie

    Nederlands | 101 pagina's (ePub2, 28 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    E-book

  • Gareth Moore Brein coach

    een fit brein in 40 dagen; training, ontwikkeling en onderhoud

    Puzzels die volgens de auteur de hersenfunctie zouden bevorderen.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 6,3 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    E-book

  • Donald Scloszkie Donnie's kookboek

    snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen

    De populaire rapper Donnie, Maradonnie alias De Fenomeen (1994) legt allerlei eenvoudige gerechten stapsgewijs uit. Van de alledaagse snelle en minder snelle hap tot snacks, sauzen, salades en zoete liflafjes. Met o.a. een kleurenfoto van elk gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 27 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Julius Jaspers Groente op de BBQ

    In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Meneer Wateetons Over charcuterie

    Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.

    Non-fictie

    Nederlands | 609 pagina's (ePub3, 84 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Tamara de Weijer Eet beter voor je maag & darmen met huisarts Tamara de Weijer

    3,7 miljoen(!) Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten. Veel klachten zijn met de juiste voeding te verminderen. Maar hoe begin je die zoektocht naar wat voor jou het beste werkt? In Eet beter voor je maag en darmen geeft Tamara je niet alleen alle belangrijke leefstijl- en voedingsadviezen, haar 10-wekenplan maakt alles ook een stuk overzichtelijker. Je doorloopt vier fases en bij elke fase vind je een uitgebreide ingrediëntenlijst en daarop afgestemde makkelijke en snelle recepten....

    Non-fictie

    Nederlands | 180 pagina's (ePub2, 142 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 23
  3. 24
  4. 25
  5. 26 (actief)
  6. 27
  7. 28
  8. 29
  9. 30
  10. 36
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2019
  • Verwijder Huishoudkunde

Type

  1. Gedrukt boek652
  2. E-book49

Voor

  1. Volwassenen647
  2. Jeugd76

Inhoud

  1. Non-fictie650
  2. Fictie4

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten386
  2. Gezin & Gezondheid95
  3. Hobby95
  4. Mens & Maatschappij21
  5. Sport16
  6. Filosofie & Religie15
  7. Biografie & Waargebeurd8
  8. Reizen & Vrije Tijd7

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd44
  2. Natuur & Dieren4
  3. Leren & Ontdekken4
  4. Dagelijks leven4
  5. Grappig3
  6. Techniek & Wetenschap3
  7. Spanning & Avontuur3
  8. Aarde & Klimaat2
  9. Persoonlijke onderwerpen2
  10. Young Adult2
  11. Familie & Gezin1
  12. Lichaam & Gezondheid1
  13. Feesten & Feestdagen1

Auteur

  1. Vitataal14
  2. Gareth Moore6
  3. Sophie Matthys6
  4. Henry Firth5
  5. Ian Theasby5
  6. Karin Luiten5
  7. Rutger van den Broek5
  8. Émilie Franzo5
  9. Keda Black4
  10. Nigel Slater4
  11. Sharon Numan4
  12. Stephanie Milton4
  13. Bianca Fabrie3
  14. Danny Jansen3
  15. Erinna Lee3
  16. Guillaume Marinette3
  17. Henrike Weerstand3
  18. Jef Nys3
  19. Julius Jaspers3
  20. Kris Hirschmann3
  21. Libelle3
  22. Olivia Potts3
  23. Regula Ysewijn3
  24. Sascha Blase-van Wagtendonk3

Taal

  1. Nederlands628
  2. Engels53
  3. Duits18
  4. Frans4

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken