Zoekresultaten
Resultaat 521 - 540 (van 709)
Yasmin Othman Atelier confiserie
bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...
Non-fictie
Nederlands | 251 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers
voor kids
Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 134 pagina's | De Banier uitgeverij, [Apeldoorn] | 2015
Gedrukt boek
Rolien Scheepbouwer | Nicoletta Tavella Gewoon gezond
stapsgewijs naar gezond en lekker eten
Veel informatie over gezonde voeding, aangevuld met recepten uit de mediterrane keuken die hier goed bij aansluiten.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Van Duuren Media, [Culemborg] | 2015
Gedrukt boek
Annie Dohmen-Senden Brei uw eigen dikke dames!
Eenvoudige breipatronen voor 7 dikke dames, staand en zittend, met kleding, kapsels en accessoires.
Non-fictie
Nederlands | 43 pagina's | Bravenewbooks.nl, [Rotterdam] | 2015
Gedrukt boek
Anne Marie Reuzenaar Natuurlijk! Het heden ik kookboek
bij candida en voedselovergevoeligheid
LET OP! Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers. Anne Marie Reuzenaar is de godmother van de culinaire gezondheidsrevolutie. Haar bestseller Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek geeft uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën. Met heerlijke recepten en inspirerende foto’s. Natuurlijk! Gaat over écht eten. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij. Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk...
Non-fictie
Nederlands | 429 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Jennifer Gezond leven doe je zo!
voeding, beweging en ontspanning
Praktische recepten voor ontbijt, lunch en warme maaltijd waarbij de nadruk ligt op vers, biologisch en een snelle bereiding. Met veel informatie, vier weekmenu’s en boodschappenlijstjes.
Non-fictie
Nederlands | 393 pagina's (ePub3, 29 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Jolanda van Noordenburg Schatjes van Foam en Silk klei
vrolijke figuren om zelf te maken
Maak van Foam of Silk klei ondeugende aapjes of stoere dino's. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's van 16 figuren, vooral dieren. Vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 59 pagina's (ePub3, 17 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Ingrid Steenhuis | Wil Overtoom Terugval en verleiding
de kunst om afgevallen te blijven
Informatie over de psychologische kanten van vermageren en gewichtsbehoud, geschreven door een verandermanagementexpert en hoogleraar preventie. Met oefeningen en opdrachten.
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's | Beter leven, Amsterdam-Zuidoost | 2015
Gedrukt boek
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
De wereld van de stroopwafel
het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Uitgeverij Lineke Eerdmans, [Naarden] | 2015
Gedrukt boek
Elisabeth Johansson Puur & gezond koken
Non-fictie
Nederlands | 153 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2016
Gedrukt boek
Tim Anderson Nanban
verwarmende gerechten uit Japan
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2016
Gedrukt boek
Kristel De Vogelaere Ik kook gezond voor mijn kind
overgewicht vermijden begint van jongs af aan
Uitleg over gezonde voeding voor kinderen van zes tot achttien jaar volgens de Belgische voedingspiramide, met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 167 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015
Gedrukt boek
Nick Barnard Eat right
een moderne kijk op traditionele kennis over voeding - meer dan 100 recepten
Non-fictie
Nederlands | 334 pagina's | Spectrum, Houten | 2017
Gedrukt boek
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...
Non-fictie
Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Stephen Beaumont Bier & foodcombinaties
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget
ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's | Uitgeverij De Banier, [Apeldoorn] | 2013
Gedrukt boek
Meredith Baird Kokos
meer dan 30 lekker gezonde recepten
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Becht, Haarlem | 2016
Gedrukt boek
Marja de Haan Brei ze!
breien voor groot en klein
Leer breien en maak eerst een poppentrui. Daarna kun je dezelfde trui van natuurlijke materialen voor de hele familie breien. Stap voor stap uitleg met soms werkfoto's en informatie over wol. Met matte kleurenfoto's van breiende kinderen. Met hulp vanaf ca. 6 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 86 pagina's | Christofoor uitgeverij, [Zeist] | 2015
Gedrukt boek
Studio van Assendelft Stempelworkshops event 2015
met weinig stempels veel techniek
Werkbeschrijvingen voor het decoreren van wenskaarten, labels, boekenleggers en dergelijke met stempels.
Non-fictie
Nederlands | 73 pagina's | Libra & Libris, Veghel, NL | 2015
Gedrukt boek