Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 541 - 560 (van 960)

Filteren

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ

    Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 13 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Puck Kerkhoven Het nieuwe kliekjesboek

    Wat doe je met oud brood of een halve pan overgebleven rijst? Dat ene kippenboutje, of dat korstje kaas? In de vuilnisbak? Met deze heerlijke recepten maak je altijd iets lekkers! Veel wereldberoemde klassiekers zijn voortgekomen uit de kliekjeskeuken, bijvoorbeeld Spaanse paella, caesar salad, ravioli, Ierse clam chowder, Indiase curry en nasi goreng. Met Het nieuwe kliekjesboek kan ook jij je restjes omtoveren in culinaire toppers. Daarnaast vind je informatie over de zin en onzin van tenminste...

    Non-fictie

    Nederlands | 178 pagina's (ePub2, 6,7 MB) | Xander, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Martine Steenstra Groente

    Groente is gezond, dat weet iedereen. Maar steeds meer mensen ontdekken dat groente ook vooral lekker is. Begin de dag met roerei met tomaat en spinazie, lunch met een goedgevulde salade en zet ‘s avonds een snelle groentepasta op tafel. Groente speelt de hoofdrol, vis en vlees voor wie wil de bijrol. Met speciaal voor lastige eters: kinderfavorieten waarvan geen hap blijft liggen! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 207 pagina's (ePub3, 35 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2013

    E-book

  • Emily Kydd Toast

    meer dan 70 verrukkelijke recepten voor op de toast

    Non-fictie

    Nederlands | 170 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016

    Gedrukt boek

  • Mme Charlotte Hét winter BBQ boek

    Non-fictie

    Nederlands | 111 pagina's | Snor, [Utrecht] | 2018

    Gedrukt boek

  • Alice Waters De kunst van simpel koken

    notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie

    Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert. In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten....

    Non-fictie

    Nederlands | 628 pagina's (ePub2, 3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Jaline Vandromme Pastry crush

    gebak én dessertvariaties op mijn favoriete klassiekers

    Non-fictie

    Nederlands | 214 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Het complete BBQ boek

    Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 50 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Rutger van den Broek Rutger bakt

    de 100 allerbeste recepten

    Na 8 bakboeken en een succesvolle bakblog met inmiddels meer dan 700 recepten bundelt Rutger van den Broek in Rutger bakt de 100 allerbeste recepten zijn lekkerste en meest gebakken taarten, koekjes, cakes, gebakjes, broodjes en desserts. Wanneer een recept daaronder valt? Sommige recepten scoren goed op Rutgerbakt.nl, anderen komen aan de lopende band voorbij op sociale media en weer anderen zijn Rutgers ultieme persoonlijke favorieten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 44 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • BBQ & grill

    geweldige recepten voor op de BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 80 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Judith den Boer Zeeuws bakboek

    traditionele & moderne Zeeuwse bakrecepten

    Nederlands | 112 pagina's | JMF Publishing, [Biggekerke] | 2024

    Gedrukt boek

  • Susan Herrmann Loomis Tarte Tatin

    het goede leven in Normandie

    Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name van de levendige dorpsmarkt. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Tarte Tatin beschrijft ze levendig hoe ze aan Rue Tatin haar kookschool opricht en met vallen en opstaan haar weg vindt. Vanzelfsprekend bevat Tarte Tatin vele tongstrelende recepten! `Yesterday Julia today Susan Zester `Betoverend,...

    Non-fictie

    Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Rue Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt....

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Marco Daane | Rick Kempen | Roel Mulder Het bockbierboek

    Nederlands oudste bier

    Beschrijving van de geschiedenis van het bockbier en de ontwikkeling van deze biersoort tot een klassieke Nederlandse bierstijl. Met foto’s en illustraties in zwart-wit.

    Non-fictie

    Nederlands | 102 pagina's (ePub2, 10 MB) | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Charlotte Pike Smoked

    een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry

    een klootzak-proof kookboek

    Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021

    E-book

  • Lena Djuphammar | Pernilla Rönnlid Het onmisbare studentenkookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 95 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2019

    Gedrukt boek

  • Pascalle Bonnier Nootje

    70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs

    Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...

    Non-fictie

    Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Hete kolen compleet

    grillen & koken met een kamado

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018

    Gedrukt boek

  • Claudia Roden De smaken van Spanje

    Non-fictie

    Nederlands | 511 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 25
  3. 26
  4. 27
  5. 28 (actief)
  6. 29
  7. 30
  8. 31
  9. 32
  10. 48
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Basiskookboeken
  • Verwijder Nederlands

Type

  1. Gedrukt boek894
  2. E-book66

Voor

  1. Volwassenen958
  2. Jeugd40

Inhoud

  1. Non-fictie933
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten960
    1. Dieet & Gezond136
    2. Bekende Chefs115
    3. Keukens109
    4. Vegetarisch72
    5. Bakboeken52
    6. Drankboeken10
  2. Gezin & Gezondheid47
  3. Hobby14
  4. Mens & Maatschappij9
  5. Filosofie & Religie8
  6. Natuur & Dieren6
  7. Reizen & Vrije Tijd6
  8. Sport5
  9. Aarde & Klimaat4

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd17
  2. Dagelijks leven4
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Young Adult2
  5. Lichaam & Gezondheid1

Auteur

  1. Elise Gruppen13
  2. Nina de Bruijn13
  3. Jonah Freud9
  4. Voedingscentrum9
  5. Karin Luiten8
  6. Danny Jansen7
  7. Dinneke van den Dikkenberg6
  8. Jeroen Meus6
  9. Karolien Olaerts6
  10. Rutger van den Broek6
  11. Sabine Koning6
  12. Steven Raichlen6
  13. Vitataal6
  14. Yvette van Boven6
  15. Anne-Katrin Weber5
  16. Bel&Jet culinaire communicatie5
  17. Carol Beckerman5
  18. Emma de Thouars5
  19. Jamie Oliver5
  20. Jeroen Hazebroek5
  21. Leonard Elenbaas5
  22. Libelle5
  23. Oliver Sievers5
  24. Pascale Naessens5

Taal

  1. Engels6
  2. Frans2

Jaar

  1. 202511
  2. 202455
  3. 202354
  4. 202296
  5. 202192
  6. 202087
  7. 201970
  8. 201869
  9. 201763
  10. 201637
  11. 201535
  12. 201435
  13. 201329
  14. 201222
  15. 201125
  16. 201017
  17. 200920
  18. 200815
  19. 200721
  20. 200616
  21. 200515
  22. 200415
  23. 200317
  24. 200211
  25. 200112

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken