Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 150)
Stichting Behoud Moderne Kunst Modern art: who cares?
an interdisciplinary research project and an international symposium on the conservation of modern and contemporary art
The problems of conservation and restauration of modern art objects differs from those of old masters art. The materials used are often more fragile and even sometimes organic: vegetables, fruit or meat. For conservation insight into the intentions of the artist is necessary. Ten artworks in Dutch musea give a survey of the problems. Report of the symposium about the subject, held in 1997 in Amsterdam. Lectures of international experts about ethics and texts of seminars about special subjects as...
Non-fictie
Engels | 445 pagina's | The Foundation for the Conservation of Modern Art, Amsterdam | 1999
Gedrukt boek
Delia Smith Keukengeheimen
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Schuyt, Haarlem | 1999
Gedrukt boek
Koken op het Hogeland
de keuken van Dick Soek in het Schathoes Verhildersum
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Taal & Tekst, Winsum | 1999
Gedrukt boek
Nina Dreyer Hensley Bewaar de zomer!
jams, chutneys, zoetzuur, drankjes en nagerechten
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Schuyt, Haarlem | 2000
Gedrukt boek
Thea Detiger Haring
de internationale smaak van Hollands glorie
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1999
Gedrukt boek
Salades
een unieke verzameling van meer dan 200 overheerlijke recepten
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012
Gedrukt boek
Sebastian Dickhaut Australië
een reis boordevol smaken en recepten
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2005
Gedrukt boek
Geny Soeteman Trakteren het hele jaar door
hieper de piep, hoera!
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1999
Gedrukt boek
Wina Born Culinaire herinneringen
Herinneringen van de culinair journaliste (1920).
Non-fictie
Nederlands | 254 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 1999
Gedrukt boek
Salades
meer dan 200 heerlijke recepten voor elk seizoen
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Albert Heijn Amuses
tapas, mezze, antipasti en fingerfood
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Albert Heijn, Zaandam | 1999
Gedrukt boek
Constance Eenschooten De Hollandse keuken
Non-fictie
Engels | Nederlands | 143 pagina's | Atrium, [Alphen aan den Rijn] | 1999
Gedrukt boek
Vegetarisch
70 recepten voor een dagje zonder vlees of vis
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Albert Heijn, Zaandam | 1999
Gedrukt boek
Katsuji Yamamoto Het sushi kookboek
met duidelijke stap-voor-stap instructies
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Adrian Lissen Het tapas kookboek
zeventig heerlijke recepten met de smaak van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Stephanie Alexander De keuken van Australië
eigentijdse recepten van Australische topkoks
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Tirion, Baarn | 2000
Gedrukt boek
Rosemary Parkinson Culinaria De Cariben
een culinaire ontdekkingsreis
Non-fictie
Nederlands | 461 pagina's | Könemann, Keulen | 1999
Gedrukt boek
Marion Trutter Culinaria España
Spaanse specialiteiten
Non-fictie
Nederlands | 488 pagina's | Könemann, Keulen | 1999
Gedrukt boek
Olga Dol Schikken en eten voor kerst
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Tirion, Baarn | 1999
Gedrukt boek
Eric Goossens Bakken met de broodmachine
gezond, eenvoudig en lekker
Recepten voor het bakken met de broodmachine van gewone en gevulde of zoete broden en broodrecepten voor mensen met voedselintolerantie.
Non-fictie
Nederlands | 72 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2003
Gedrukt boek