Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 85)
Tafelronde 171 Rond de tafel met bekende Limburgers
Non-fictie
Nederlands | 153 pagina's | Tafelronde 171, Kerkrade | 2006
Gedrukt boek
Marcus Polman De perfecte kok
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | mo'media, Breda | 2010
Gedrukt boek
Cris Dupouy Écht buiten koken
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek
Robert Kranenborg Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico
Gedachten van de Nederlandse chef-kok over zijn vak bij foto-stillevens die grafisch mooi zijn vormgegeven.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | KunstMag, Zutphen | 2006
Gedrukt boek
Jimmy Doherty Eten van Jimmy's farm
biologische gerechten van een moderne boer
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Janneke Vreugdenhil Hoge hakken in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | mo'media, Breda | 2006
Gedrukt boek
Onno Kleyn Kleyns columns
leesrecepten van Onno Kleyn
Non-fictie
Nederlands | 278 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Nicolaas Klei Slavink & Chardonnay
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Podium, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Food 4 friends
lekker buiten
Non-fictie
Nederlands | 196 pagina's | Miller, [Nijmegen] | 2006
Gedrukt boek
Edwin Kats Het groot culinair croquetten kookboek
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | UMCO culinair, Baarn | 2006
Gedrukt boek
Stéphane Reynaud Van het varken
Non-fictie
Nederlands | 367 pagina's | Terra, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker Lekker bij rood
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Sofie Onghena Blauw bloed en confituur
verborgen recepten van 'moderne' adellijke eetcultuur
Non-fictie
Nederlands | 110 pagina's | Veerhuis, Alphen aan den Maas | 2006
Gedrukt boek
Louise Pickford Burgers
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2007
Gedrukt boek
Hugo Camps | Johannes van Dam | Bram Hahn | Anouk Turkenburg | Liesbeth Wytzes Topkoks
interviews met 33 chefs en restaurateurs
Interviews met chef-koks uit binnen- en buitenland, eerder verschenen in het weekblad Elsevier.
Non-fictie
Nederlands | 275 pagina's | Elsevier Boeken, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Colette Comins Boer & kok
de mooiste gerechten met biologische ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek
Skye Gyngell Een jaar in mijn keuken
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2006
Gedrukt boek
Amy Weldon A taste of friendship
koken met Amy Weldon
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht | 2006
Gedrukt boek