Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 256)
Sergio Herman Sergio
Non-fictie
Engels | Nederlands | Homarus Culinaire Uitgeverij, Boechout | 2005
Gedrukt boek
Paul Freedman Culture, cuisine, cooking
an East Java Peranakan memoir
Non-fictie
Engels | Indonesisch | Nederlands | 551 pagina's | Lecturis, Eindhoven | 2015
Gedrukt boek
Willem Hiele Zeevuur
Inspiratiebron voor de gastronomische keuken die vooral geënt is op de Noordzee en op de levensvisie van een Vlaams echtpaar met een restaurant in Koksijde (BE) met een Michelinster.
Non-fictie
Engels | Nederlands | 237 pagina's | Kannibaal, [Lichtervelde] | 2019
Gedrukt boek
Augustine Sedgewick Coffeeland
a history
Geschiedenis van koffie en hoe de Hill familie vanuit El Salvador een koffie dynastieën oprichtte.
Engels | 433 pagina's | Allen Lane, an imprint of Penguin Books, [London] | 2020
Gedrukt boek
Joseph Wesley Uhl The art and craft of tea
an enthusiast's guide to selecting, brewing, and serving exquisite tea
Gids voor het selecteren, bereiden en serveren van de beste thee.
Engels | 160 pagina's | Quarry Books, Beverly, Massachusetts | 2016
Gedrukt boek
Constance Eenschooten De Hollandse keuken
Non-fictie
Engels | Nederlands | 143 pagina's | Atrium, [Alphen aan den Rijn] | 1999
Gedrukt boek
Yvo van Regteren Altena Joie de vivre
genieten van Zuid-Limburg met Camille Oostwegel
Non-fictie
Engels | Nederlands | 173 pagina's | Inmerc, Wormer | 2008
Gedrukt boek
Stephen T Beckett The science of chocolate
Handboek over het productieproces van cacaoboon tot chocoladereep en gevulde bonbon, maar ook verpakkingsmateriaal en voedingsleer komen aan bod. Vanuit een scheikundige achtergrond; bevat tevens experimenten die binnen het onderwijs kunnen worden uitgevoerd. Voor studenten en in chocolade geïnteresseerden.
Non-fictie
Engels | 240 pagina's | RSC, Cambridge | 2008
Gedrukt boek
Hanbuckers Auberge Herborist
De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Iain Gately Tobacco
the story of how tobacco seduced the world
De geschiedenis van de verwerking en het roken van tabak.
Non-fictie
Engels | 403 pagina's | Grove Press, New York | 2001
Gedrukt boek
Donna Hay One pan perfect
fresh, fast, no-fuss, deliciousness
Non-fictie
Engels | 270 pagina's | Fourth Estate, Sydney, NSW | 2021
Gedrukt boek
Michael Moss Salt, sugar, fat
how the food giants hooked us
De voedingsindustrie maakt volgens de auteur heel bewust gebruik van het verslavende effect van junkfood om mensen dit zoveel mogelijk te laten kopen.
Non-fictie
Engels | 449 pagina's | WH Allen, [London] | 2013
Gedrukt boek
Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Roger Barth The chemistry of beer
the science in the suds
Na een introductie in de geschiedenis van bier en bier brouwen wordt een chemische analyse gegeven van de ingrediënten van bier en het bier brouwen.
Engels | 330 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2013
Gedrukt boek
Vicky Shipton Texas
De Britse tieners Hayley en Lauren gaan voor drie dagen naar een koeienranch in Texas USA, zodat zij meer te weten komen over hun favoriete afhaalmaaltijd: de hamburger. Met kleurenillustraties, opdrachten en een dvd. Vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Engels | 48 pagina's | Scholastic, London | 2012
Gedrukt boek
Mark Schatzker The dorito effect
Verhandeling over de gevolgen van de manipulatie met smaakstoffen door de voedingsindustrie.
Engels | 259 pagina's | Simon & Schuster, New York | 2015
Gedrukt boek
Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet
cuisine & art
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Out of the jar
crafted spirits & liqueurs
Engels | 240 pagina's | Die Gestalten, Berlin | 2015
Gedrukt boek