Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 41 - 60 (van 256)

Filteren

  • Sergio Herman Sergio

    Non-fictie

    Engels | Nederlands | Homarus Culinaire Uitgeverij, Boechout | 2005

    Gedrukt boek

  • Paul Freedman Culture, cuisine, cooking

    an East Java Peranakan memoir

    Non-fictie

    Engels | Indonesisch | Nederlands | 551 pagina's | Lecturis, Eindhoven | 2015

    Gedrukt boek

  • The economics of beer

    Engels | 375 pagina's | Oxford University Press, Oxford | 2019

    Gedrukt boek

  • Willem Hiele Zeevuur

    Inspiratiebron voor de gastronomische keuken die vooral geënt is op de Noordzee en op de levensvisie van een Vlaams echtpaar met een restaurant in Koksijde (BE) met een Michelinster.

    Non-fictie

    Engels | Nederlands | 237 pagina's | Kannibaal, [Lichtervelde] | 2019

    Gedrukt boek

  • Augustine Sedgewick Coffeeland

    a history

    Geschiedenis van koffie en hoe de Hill familie vanuit El Salvador een koffie dynastieën oprichtte.

    Engels | 433 pagina's | Allen Lane, an imprint of Penguin Books, [London] | 2020

    Gedrukt boek

  • Joseph Wesley Uhl The art and craft of tea

    an enthusiast's guide to selecting, brewing, and serving exquisite tea

    Gids voor het selecteren, bereiden en serveren van de beste thee.

    Engels | 160 pagina's | Quarry Books, Beverly, Massachusetts | 2016

    Gedrukt boek

  • Constance Eenschooten De Hollandse keuken

    Non-fictie

    Engels | Nederlands | 143 pagina's | Atrium, [Alphen aan den Rijn] | 1999

    Gedrukt boek

  • Yvo van Regteren Altena Joie de vivre

    genieten van Zuid-Limburg met Camille Oostwegel

    Non-fictie

    Engels | Nederlands | 173 pagina's | Inmerc, Wormer | 2008

    Gedrukt boek

  • Stephen T Beckett The science of chocolate

    Handboek over het productieproces van cacaoboon tot chocoladereep en gevulde bonbon, maar ook verpakkingsmateriaal en voedingsleer komen aan bod. Vanuit een scheikundige achtergrond; bevat tevens experimenten die binnen het onderwijs kunnen worden uitgevoerd. Voor studenten en in chocolade geïnteresseerden.

    Non-fictie

    Engels | 240 pagina's | RSC, Cambridge | 2008

    Gedrukt boek

  • Hanbuckers Auberge Herborist

    De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002

    Gedrukt boek

  • Iain Gately Tobacco

    the story of how tobacco seduced the world

    De geschiedenis van de verwerking en het roken van tabak.

    Non-fictie

    Engels | 403 pagina's | Grove Press, New York | 2001

    Gedrukt boek

  • Donna Hay One pan perfect

    fresh, fast, no-fuss, deliciousness

    Non-fictie

    Engels | 270 pagina's | Fourth Estate, Sydney, NSW | 2021

    Gedrukt boek

  • Michael Moss Salt, sugar, fat

    how the food giants hooked us

    De voedingsindustrie maakt volgens de auteur heel bewust gebruik van het verslavende effect van junkfood om mensen dit zoveel mogelijk te laten kopen.

    Non-fictie

    Engels | 449 pagina's | WH Allen, [London] | 2013

    Gedrukt boek

  • The book of tea

    Non-fictie

    Engels | 256 pagina's | Flammarion, Paris | 1992

    Gedrukt boek

  • Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Roger Barth The chemistry of beer

    the science in the suds

    Na een introductie in de geschiedenis van bier en bier brouwen wordt een chemische analyse gegeven van de ingrediënten van bier en het bier brouwen.

    Engels | 330 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2013

    Gedrukt boek

  • Vicky Shipton Texas

    De Britse tieners Hayley en Lauren gaan voor drie dagen naar een koeienranch in Texas USA, zodat zij meer te weten komen over hun favoriete afhaalmaaltijd: de hamburger. Met kleurenillustraties, opdrachten en een dvd. Vanaf ca. 12 jaar.

    Non-fictie

    Engels | 48 pagina's | Scholastic, London | 2012

    Gedrukt boek

  • Mark Schatzker The dorito effect

    Verhandeling over de gevolgen van de manipulatie met smaakstoffen door de voedingsindustrie.

    Engels | 259 pagina's | Simon & Schuster, New York | 2015

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet

    cuisine & art

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Out of the jar

    crafted spirits & liqueurs

    Engels | 240 pagina's | Die Gestalten, Berlin | 2015

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3 (actief)
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 13
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Volwassenen
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Engels

Voor

  1. Jeugd1

Inhoud

  1. Non-fictie175
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten70
  2. Technologie & Wetenschap4
  3. Gezin & Gezondheid3
  4. Kunst & Cultuur3
  5. Reizen & Vrije Tijd3
  6. Geschiedenis & Politiek3
  7. Mens & Maatschappij2
  8. Biografie & Waargebeurd2
  9. Hobby1
  10. Literatuur & Romans1

Auteur

  1. Jamie Oliver7
  2. Donna Hay3
  3. Yotam Ottolenghi3
  4. Bee Wilson2
  5. Felicity Cloake2
  6. Francis van Arkel2
  7. Helen Simpson2
  8. Henry Firth2
  9. Ian Theasby2
  10. Jannis Brevet2
  11. Mary Berry2
  12. Nigel Slater2
  13. Nigella Lawson2
  14. Sergio Herman2
  15. Vicky Shipton2
  16. Abigail Hole1
  17. Action Bronson1
  18. Adrian Moore1
  19. Adrienne Lehrer1
  20. Alan Davidson1
  21. Alan Kelly1
  22. Alan Lau1
  23. Amanda Rettke1
  24. American Women's Club of Amsterdam1

Taal

  1. Nederlands27
  2. Frans10
  3. Duits4
  4. Chinese talen2
  5. Westerlauwers Fries1
  6. Indonesisch1
  7. Perzisch (Farsi)1
  8. Tadzjieks1

Jaar

  1. 20247
  2. 20238
  3. 202213
  4. 20219
  5. 202018
  6. 201915
  7. 201813
  8. 201711
  9. 201610
  10. 201528
  11. 201418
  12. 20138
  13. 20129
  14. 20112
  15. 20105
  16. 20096
  17. 200811
  18. 20078
  19. 20067
  20. 20055
  21. 20042
  22. 20033
  23. 20025
  24. 20018
  25. 20003

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken