Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 178)
Jeanne Dijkstra Winter op de Veluwe
binnen en buiten genieten
Gids voor het beleven van de natuur en cultuur van de Veluwe in de winter. Met recepten van restaurant De Echoput.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Regioboek/BDU Boeken, Barneveld | 2011
Gedrukt boek
Karen den Dekker Autisme & koken
20 recepten; stap voor stap kookboek voor kinderen en jongeren
Kookboek met twintig recepten voor kinderen en jongeren met een autistische stoornis.
Non-fictie
Nederlands | 59 pagina's | Graviant Educatieve Uitgaven, Doetinchem | 2011
Gedrukt boek
Thea Spierings Vegetarisch
makkelijke recepten zonder vlees en vis
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2011
Gedrukt boek
Robbie Dell'Aira Kastelenkookboek
waarachtige recepten uit de keukens van Nederlandse kastelen en buitenplaatsen
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | KunstMag, [Zutphen] | 2011
Gedrukt boek
Antoinette Hertsenberg | Jacinta Bokma De dunne vegan
lekker snel, lekker makelijk, lekker gezond
Non-fictie
Nederlands | 136 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2014
Gedrukt boek
Ria Penders | Yvonne van Stigt Oergondisch genieten
een moderne levensstijl vanuit de oorsprong
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Orthomoleculaire Diëtistenpraktijk Ria Penders, Heiloo | 2014
Gedrukt boek
Carol Beckerman 500 ontbijt- & lunchrecepten
500 heerlijke recepten voor een goed begin van de dag
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2011
Gedrukt boek
Van eigen bodem
zo lekker is de Hollandse keuken
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | De Boekenmakers, [Eindhoven] | 2011
Gedrukt boek
Peter Paul Klapwijk | Gerard Keijsers Uit alle windstreken
internationale gerechten verzameld op de molen van Delfshaven
Uit alle windstreken is een boek over koken, molens en culturen. Een kookboek met interviews en tegelijkertijd een journalistiek boek vol recepten. Voor de kok die graag leest en de lezer die graag kookt. De Distilleerketel in Rotterdam Delfshaven staat centraal in dit boek. De korenmolen geldt als ontmoetingsplek voor de inwoners van de wijk, voor het grootste deel immigranten uit mee dan honderd verschillende landen. Ze komen op de molen om ingrediënten in te slaan voor gerechten uit hun land...
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's (PDF, 11 MB) | Klapwijk & Keijsers, [Schoonhoven] | 2011
E-book
Karin Luiten De heimweekeuken
99 recepten om nooit te vergeten
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2011
Gedrukt boek
Djon Okkerse Gerechten van de Heerlijkheid
de oogst van landgoed Mariënwaerdt
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's | The House of Books, [Vianen] | 2011
Gedrukt boek
Sophie Dahl Van seizoen naar seizoen
een jaar in recepten van Sophie Dahl
Non-fictie
Nederlands | 276 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2011
Gedrukt boek
Lisette Kreischer Non*fish*a*li*cious
het visvervangende kookboek; voor alle prachtige onderwaterwezens en lekkerbekken op deze aarde
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's | Succesboeken.nl, [Den Dolder] | 2011
Gedrukt boek
Laurant Seminel Umami
de vijfde smaak
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's | Terra, Houten | 2012
Gedrukt boek
Carlina Coletti De Lorenzo Lekker! ijs
Wat voor soorten ijs zijn er en waarom zijn juist Italianen zulke beroemde ijsmakers? Op al deze vragen krijg je antwoord. Met recepten om zelf ijs te maken. Met vrolijke appelgroene illustraties. Onder begeleiding vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's (ePub2, 2 MB) | The House of Books, Amsterdam | 2011
E-book
Rose Marie Donhauser Buiten eten
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2011
Gedrukt boek
Irene Lelieveld | Veronique Hundscheid Een gezonde eter voelt zich beter
basisboek slimme voeding
Orthomoleculaire visie op gezonde voeding en hoe goede voeding kan helpen bij welvaartsziekten.
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's | Elmar, Delft | 2016
Gedrukt boek
Heston Blumenthal Heston Blumenthal thuis
Non-fictie
Nederlands | 407 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Tom Kellerhuis Het roer om
journalist laat zich omscholen tot chef-kok
In 2008 besloot de bekende journalist Tom Kellerhuis (46) zijn goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur (de machtigste functie achter het nietje in de Amsterdamse Grachtengordel) van het destijds zeer roemruchte opinieweekblad HP/De Tijd op te offeren. Hij meldde zich aan voor de koksopleiding aan het ROC van Amsterdam, en ging tussen de pubers als leerling-kok werken in tal van beroemde restaurants in binnen- en buitenland. Deze ingrijpende beslissing veranderde zijn leven drastisch; de eens...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,3 MB | Carrera, Amsterdam | 2011
E-book
Ramon Beuk | Joost Bos Terug naar mijn roti
een smaakvolle ontdekking van Suriname
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Uitgeverij Marmer, Baarn | 2015
Gedrukt boek