Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 73)
Jeroen Meus Mijn 200 klassiekers
Non-fictie
Nederlands | 450 pagina's | Becht, Haarlem | 2014
Gedrukt boek
Mark Bittman Het VB6 'vegan before 6' kookboek
vegan overdag, flexitariër bij het diner
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Karakter Uitgevers N.V, Uithoorn | 2014
Gedrukt boek
Carrie Solomon True food
koken met respect voor de seizoenen
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's | Lannoo, Tielt | 2014
Gedrukt boek
Caroline Hofberg De warme winterkeuken
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Rens Kroes Powerfood
pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle
Praktisch receptenboek van Rens Kroes In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van het leven centraal. Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken. Gezond verwennen Verwen jezelf met de juiste voeding! In Powerfood vind je deze...
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's (ePub2, 75 MB) | Van Holkema & Warendorf, Houten | 2014
E-book
Puck Kerkhoven Het nieuwe kliekjesboek
Wat doe je met oud brood of een halve pan overgebleven rijst? Dat ene kippenboutje, of dat korstje kaas? In de vuilnisbak? Met deze heerlijke recepten maak je altijd iets lekkers! Veel wereldberoemde klassiekers zijn voortgekomen uit de kliekjeskeuken, bijvoorbeeld Spaanse paella, caesar salad, ravioli, Ierse clam chowder, Indiase curry en nasi goreng. Met Het nieuwe kliekjesboek kan ook jij je restjes omtoveren in culinaire toppers. Daarnaast vind je informatie over de zin en onzin van tenminste...
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's (ePub2, 6,7 MB) | Xander, Amsterdam | 2014
E-book
Mary Maarsen Koken & bakken met de Amish
De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities. Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish recepten. Mary Maarsen (zelf Amish) verzamelde de lekkerste recepten. Dat er bij het koken gebruikgemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten is voor de Amish niet meer dan vanzelfsprekend! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's (ePub2, 18 MB) | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2014
E-book
Weight Watchers Budgetkoken
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Lannoo, Tielt | 2015
Gedrukt boek
Puck Kerkhoven Het nieuwe kliekjesboek
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Xander, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Diane Dittmer Koken uit de natuur
lekker, gratis en gezond
Recepten voor smakelijke gerechten waarbij ‘in het wild gezochte’ ingrediënten soms als smaakmaker, soms als basis gebruikt worden.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Wijnanda Hogendoorn Natuurlijk lekker
koken volgens het Genesisprincipe
Recepten voor het klaarmaken van gerechten met gezonde ingrediënten waarin met veel allergieën rekening wordt gehouden.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Kok, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Janneke van der Meulen #Supersnel herstel
hoe je FITTER, STERKER én GEZONDER wordt
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Caplan, [Nijmegen] | 2014
Gedrukt boek
Restaurant Hemelse Modder Seizoenskoken met recepten van restaurant Hemelse Modder
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Hemelse Modder, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Yvonne Eijkenduijn Yvestown in de keuken
een boek over eten en leven in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Snor, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Alastair Williams Basiskookboek voor studenten (zodat je ook zonder je moeder kunt overleven!)
Hoe maak je broccoli of spaghetti klaar? Uitleg van eenvoudige recepten, veelal internationale, en informatie over o.a. gezond eten en de voorraadkast. Met kleine tekeningen in oranje. Vanaf ca. 16 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2014
Gedrukt boek
Anny Bauder | Joop Nefkens | Annemiek Hendriks Eten wordt weer je vriend
80 lekkere recepten voor mensen met een verkleinde maag
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Poiesz Uitgevers, Koog aan de Zaan | 2014
Gedrukt boek
Rose Marie Donhauser | Sylvia Schaab Het kookplan
lekker koken zonder restjes
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Consumentenbond, [Den Haag] | 2015
Gedrukt boek
Hotelschool Ter Duinen Koken
het handboek
Non-fictie
Nederlands | 479 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2014
Gedrukt boek
Fiona de Lange | Jo Vaessen Bier & spijs
70 inspirerende gerechten bij Nederlands speciaalbier
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Caplan, [Nijmegen] | 2014
Gedrukt boek
Irene Lelieveld Te koud? Te warm? Eet wat bij je past!
theorie en recepten
Adviezen om mensen die het altijd koud of juist warm hebben te helpen hun voeding zodanig aan te passen dat zij een neutrale temperatuur ervaren.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Elmar BV, Delft | 2014
Gedrukt boek