Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 103)
J.-F. Mallet Het allermakkelijkste kookboek ter wereld
simplissime
Eenvoudige recepten voor o.a. snacks, maaltijden en desserts worden in maximaal vier stappen uitgelegd. Daarbij zijn niet meer dan vijf ingrediënten nodig. Veel gerechten kun je in de magnetron klaar maken. Met grote kleurenfoto's van de gerechten. Vanaf ca. 12 t/m 18 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 383 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Alex Elliott-Howery | James Grant Cornersmith
seizoensrecepten uit het eetcafé en de inmakerij
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2016
Gedrukt boek
Kirsten Eckhart | Willem-Jan Hendriks Gartine
Non-fictie
Nederlands | 232 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Henrik Orre Vélochef
krachtvoer voor trainingen en wedstrijden
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Susan Aretz Wat eten we vandaag?
100+ familierecepten voor grote én kleine smulpaapjes
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Spectrum, Houten | 2015
Gedrukt boek
Eerlijk eten
tachtig makkelijke recepten met fairtrade ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 278 pagina's | Keff & Dessing Publishing, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Nanneke Schreurs Gezond aan tafel
koken, eten en leven met de seizoenen
Non-fictie
Nederlands | 312 pagina's | Uitgeverij Elmar BV, Delft | 2015
Gedrukt boek
Sam Stern Too good to share
130 slimme eenpersoonsgerechten; 1 basisingrediënt, 2 heerlijke gerechten
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Han Wilmink De smaak van de Amish
het geheim van eenvoudig leven
Kookboek met recepten van de Amish.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Uitgeverij Kok, [Utrecht] | 2015
Gedrukt boek
Julius Jaspers Simple smart cooking
smaken van toen in een nieuw jasje
Non-fictie
Nederlands | 251 pagina's | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Rachel Khoo Rachel Khoo's kookschrift
meer dan honderd heerlijke recepten uit mijn eigen kookschrift
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Ellen Ruwe Happi.food
all the time
Recepten die eerder verschenen in het tijdschrift ‘Happinez’, zonder vlees of vis, wel met veel soorten granen, zaden, bessen en veel groenten.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Happinez, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Saskia Lelieveld Kookboek voor senioren
kook zelf stap-voor-stap de lekkerste gerechten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., [Uithoorn] | 2015
Gedrukt boek
Sofie Dumont Op de groei
Gerechten voor zwangeren en de eerste hapjes voor de baby tot 9 maanden, met tips, natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes en adviezen voor een gevarieerde voeding vol met noodzakelijke voedingsstoffen.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Manteau, [Antwerpen] | 2015
Gedrukt boek
Angela Prins Huisgemaakt
terug naar lekker eten
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Bertram + de Leeuw Uitgevers, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Jennifer Cnops Ik weet dus ik eet
de slimste formule voor een gezond leven
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2015
Gedrukt boek
Julius Jaspers Simple smart cooking
smaken van toen in een nieuw jasje
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...
Non-fictie
Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Julius Jaspers Smart cooking compleet
lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Rens Kroes Powerfood
van Friesland naar New York; pure recepten van Rens Kroes; voor een happy & healthy lifestyle
Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om voedingskundige te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends. Het contrast...
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's (ePub2, 123 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met...
Non-fictie
Nederlands | 257 pagina's (ePub3, 55 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book