Zoekresultaten
Resultaat 41 - 55 (van 55)
Peter Lute De kracht van kruiden
smaken uit de kruidfabriek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.' Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten. De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de...
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Massimo Bottura Brood is goud
ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Topkoks koken met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, ontstaan uit het project over voedselverspilling tijdens de wereldexpo in Milaan in 2015.
Non-fictie
Nederlands | 423 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Karen Groeneveld Hanzekookboek
in de pan van de middeleeuwen
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2017
Gedrukt boek
Tosti's met een twist
verdraaid lekker
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's | Food in Media, [Utrecht] | 2017
Gedrukt boek
Carol Beckerman 500 eenpansgerechten
heerlijke recepten voor iedere gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Ralph de Kok Een wereldreis rond de BBQ
100 internationale grillgerechten
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Angélique Schmeinck Smaakvrienden
foodpairing op zijn best!; inspiratie voor de beste smaakcombinaties en culinaire creativiteit
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2017
Gedrukt boek
Ardie A. Davis Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Kay Plunkett-Hogge Aperitivo
drankjes en snacks voor La Dolce Vita
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Danny Jansen Slow cooking
langzaam het lekkerst
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's | [Dex BV], [Berkel-Enschot] | 2017
Gedrukt boek
Marlies Beckers Stadskookboek Antwerpen
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Mo'Media, Rotterdam | 2017
Gedrukt boek
E. Schot Zoet zonder zuivel
zoete en brood recepten zonder zuivel
Bakboek voor mensen met een koemelkallergie of lactose-intolerantie.
Non-fictie
Nederlands | 170 pagina's | bravenewbooks.nl, [Amsterdam] | 2017
Gedrukt boek
Adler | Fertig Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Nigella Lawson At my table
a celebration of home cooking
Non-fictie
Engels | 288 pagina's | Chatto & Windus, London | 2017
Gedrukt boek
Jamie Oliver | James Verity 5 Ingredients
Quick & easy food
Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, part of Penguin Random House group of companies, London | 2017
Gedrukt boek