Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 41 - 60 (van 78)

Filteren

  • Sofie Chanou Lekker & simpel op reis

    125 wereldrecepten

    Non-fictie

    Nederlands | 274 pagina's | Bertram + de Leeuw Uitgevers, [Haarlem] | 2021

    Gedrukt boek

  • Mafalda Pinto Leite Eet jezelf stralend gezond

    90 plantaardige recepten voor meer energie en geluk

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Becht, Haarlem | 2020

    Gedrukt boek

  • Carol Beckerman 500 gerechten voor 1 persoon

    een uitgebreide collectie klassieke en moderne gerechten voor 500 eenpersoonsmaaltijden

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Louise Franc Slow

    Recepten voor winters ‘comfort food’: langzaam gegaarde stoofschotels, ovengerechten, maaltijdsoepen en warme desserts.

    Non-fictie

    Nederlands | 333 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020

    Gedrukt boek

  • Trine Hahnemann Kopenhagen food

    recepten, tradities en verhalen

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Caroline Hwang Korea!

    van klassieke bibimbap tot spannende ssamjang

    Eenvoudige recepten uit de Koreaanse keuken.

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2022

    Gedrukt boek

  • Audrey Fitzjohn Tofu

    Non-fictie

    Nederlands | 69 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2021

    Gedrukt boek

  • René Redzepi | David Zilber Noma's handboek voor fermenteren

    foundations of flavour

    Non-fictie

    Nederlands | 455 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018

    Gedrukt boek

  • Freke van Nimwegen | Nadine Maarhuis Circular chefs

    Recepten van Nederlandse chefs voor circulair koken: koken zonder verspilling.

    Non-fictie

    Nederlands | 126 pagina's | Instock, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Arno van Elst | Mireille van Elst Zondag

    eten & koken op de fijnste dag van de week

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's | Snor, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Nora French Gezond fastfood

    100 snelle, smakelijke en simpele recepten voor het hele gezin

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018

    Gedrukt boek

  • Danny Jansen | Patricia Snijders Pizza & flammkuchen

    Non-fictie

    Nederlands | 91 pagina's | DEX B.V., [Berkel Enschot] | 2018

    Gedrukt boek

  • Frans Buijs Het koosjere bakboek

    Non-fictie

    Nederlands | 178 pagina's | Uitgeverij Amphora Books, [Amsterdam] | 2018

    Gedrukt boek

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Hete kolen compleet

    grillen & koken met een kamado

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018

    Gedrukt boek

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Hiljo Hillebrand Broodbijbel

    van allinson tot zuurdesembrood

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...

    Non-fictie

    Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Yotam Ottolenghi | Tara Wigley | Esme Howarth Simple

    Non-fictie

    Engels | 308 pagina's | Ebury Press, London | 2018

    Gedrukt boek

  • Lamyai Vozzi | Aidah Samphani Vegan street food

    Aziatisch koken met natuurlijke ingrediënten

    Favoriete gerechten van twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.

    Non-fictie

    Nederlands | 123 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019

    Gedrukt boek

  • Sabine Koning Guilty pleasures kookboek

    92 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten

    In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek...

    Non-fictie

    Nederlands | 72 pagina's (ePub2, 155 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Jonno Proudfoot De complete koolhydraatarme keuken

    voor mensen die van goed eten houden

    In ‘De complete koolhydraatarme keuken’ presenteert Jonno Proudfoot koolhydraatarme recepten waar je de rest van je leven plezier van hebt. Hij leert je alles over essentiële kooktechnieken en over smaakcombinaties uit bijna veertig wereldkeukens. Sinds de bestseller ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk (De Real Meal Revolutie)’ weten we dat de in dit boek beschreven leefstijl zorgt voor een betere gezondheid in elk opzicht en voor iedereen. Nu verschijnt het vervolg, met meer dan 300 nieuwe recepten....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 56 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3 (actief)
  4. 4
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2018
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek74
  2. E-book4

Voor

  1. Volwassenen77
  2. Jeugd3

Inhoud

  1. Non-fictie75

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten78
    1. Dieet & Gezond13
    2. Keukens13
    3. Bekende Chefs9
    4. Vegetarisch8
    5. Bakboeken4
  2. Gezin & Gezondheid9
  3. Reizen & Vrije Tijd3
  4. Natuur & Dieren2
  5. Hobby1
  6. Filosofie & Religie1
  7. Technologie & Wetenschap1
  8. Mens & Maatschappij1
  9. Aarde & Klimaat1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd1

Auteur

  1. Danny Jansen3
  2. Carol Beckerman2
  3. Elise Gruppen2
  4. Estée Strooker2
  5. Hiljo Hillebrand2
  6. Jonno Proudfoot2
  7. Nina de Bruijn2
  8. Patricia Snijders2
  9. Sabine Koning2
  10. Vitataal2
  11. Aidah Samphani1
  12. Amelia Wasiliev1
  13. Annemiek Verweij1
  14. Antoinette Coops1
  15. Aretha Waal1
  16. Arno van Elst1
  17. Audrey Fitzjohn1
  18. Ben Kuiper1
  19. Ben Pook1
  20. Bram van Beek1
  21. Bruno Doucet1
  22. Caroline Eden1
  23. Caroline Hwang1
  24. Christel Schollaardt1

Taal

  1. Nederlands75
  2. Engels4

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken