Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 96)
Bourgondisch Maastricht
43 Maastrichtse koks
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Studio Leon | 2025
Gedrukt boek
In de Gecroonde Duyvekater Oud-Hollandse bakrecepten
Non-fictie
Nederlands | 102 pagina's | Uitgeverij Nanda, [Apeldoorn] | 2020
Gedrukt boek
Jorrit van Daalen Buissant des Amorie Lekker & simpel
het kookboek voor doordeweeks
Non-fictie
Nederlands | 167 pagina's | Prometheus, Bert Bakker, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Janine Quispel-Duisterhof | Flora Bakker Gezellig dat ik er ben
Recepten, ingedeeld naar de seizoenen, en verhalen over koken en gastvrijheid.
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Kyosei, [Rotterdam] | 2022
Gedrukt boek
Smaak van Rotterdam
rauw. zoet. zuur. zout. bitter.
Promotie-boek ter gelegenheid van het 65ste Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam met verhalen en recepten.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Sam Stern Super hap, super snel
Recepten van een middelbare scholier voor allerlei gerechten. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 13 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2007
Gedrukt boek
Onno Kleyn 52 weekendmenu's
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2010
Gedrukt boek
Sam Stern Ga koken!
Verrassende recepten rond ingrediënten als tomaten, kaas, pasta, groenten en chocolade worden door een 17-jarige jongen stapsgewijs uitgelegd. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 13 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2008
Gedrukt boek
Inge Sap Yamiemamie
stapelgekke taarten
Maak zelf 'gestapelde' taarten met snoep, fruit en cakejes. Met stapsgewijze uitleg van 24 taarten en kleurenfoto's. Met wat hulp vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 97 pagina's | Eskabee, Oostkamp | 2012
Gedrukt boek
Cecile Hannen Family flavours
een kookboek van drie zussen uit Limburg
Nederlands | 228 pagina's | Drift | 2022
Gedrukt boek
Bea Polak Recepten uit de Joodse keuken
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | WilkerdoN, Rotterdam | 2006
Gedrukt boek
Henk Eickes Bourgondisch Maastricht
47 Maastrichtse koks
Nederlands | 160 pagina's | Studio Leon | 2022
Gedrukt boek
Eric Swaghoven Asparagus
het culinaire handboek over de asperge
Kookboek met foto’s en informatie over asperges.
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Buro Food, [Lichtenvoorde] | 2024
Gedrukt boek
Florine Boucher Tutto risotto
alles wat je wilt weten over dat bijzondere Italiaanse rijstgerecht
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's | Uitgeverij Philippe Boucher, Midlaren | 2013
Gedrukt boek
Luc Hoornaert Japanese grill
the magic of Yakiniku
Non-fictie
Nederlands | 212 pagina's | Yakinuku B.V., [Terneuzen] | 2021
Gedrukt boek
Kookboek uit de regio Heiloo & Egmond, Limmen & Bergen aan Zee
Uitgever Sylvia Blok uit Heiloo nam het initiatief voor het kookboek uit de regio, ter ondersteuning van de horeca in de periode van Corona (2020-2021). De restaurants en eetgelegenheden uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee geven een gerecht met recept, geïllustreerd met kleurenfoto's.
Nederlands | 118 pagina's | Studio Blok, Heiloo | 2021
Gedrukt boek
Riet Sprengers +/- Gezond eten met je kinderen
meer weten, minder eten
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | De Kern, Baarn | 2006
Gedrukt boek
Peter de Lijser Kezanse kostelijkheden
met daarin integraal opgenomen: Kezanse kost [van] M.A. Aalbregtse; tandemboek
Hoe leefde, woonde en werkte de Kezanse boer, burger en arbeider begin 1900 en vooral, wat hebben ze allemaal voor lekkers gegeten. Hoe maakten ze deze Kezanse kost klaar? Hoe doen we dat vandaag? En hoe of waar kun je daar honderd jaar later nog een beetje op originele manier van genieten? Dit en nog veel andere wetenswaardige Kezanse kostelijkheden presenteren wij u in dit boek.
Non-fictie
Nederlands | 180 pagina's | Stichting Eigen Beheer Boekerij, Breskens | 2010
Gedrukt boek
Culinair Historisch Kookmuseum de Vleer Alleen de geur blijft hangen
herinneringen aan een eetmoment
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Migg Media Producties, Sneek | 2006
Gedrukt boek