Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 81)
Luc Hoornaert Japanese grill
the magic of Yakiniku
Non-fictie
Nederlands | 212 pagina's | Yakinuku B.V., [Terneuzen] | 2021
Gedrukt boek
Florine Boucher Tutto risotto
alles wat je wilt weten over dat bijzondere Italiaanse rijstgerecht
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's | Uitgeverij Philippe Boucher, Midlaren | 2013
Gedrukt boek
Eric Swaghoven Asparagus
het culinaire handboek over de asperge
Kookboek met foto’s en informatie over asperges.
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Buro Food, [Lichtenvoorde] | 2024
Gedrukt boek
Culinair Historisch Kookmuseum de Vleer Alleen de geur blijft hangen
herinneringen aan een eetmoment
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Migg Media Producties, Sneek | 2006
Gedrukt boek
Janine Quispel-Duisterhof | Flora Bakker Gezellig dat ik er ben
Recepten, ingedeeld naar de seizoenen, en verhalen over koken en gastvrijheid.
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Kyosei, [Rotterdam] | 2022
Gedrukt boek
Sam Stern Super hap, super snel
Recepten van een middelbare scholier voor allerlei gerechten. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 13 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2007
Gedrukt boek
Sjaak Borsboom | Olivier van der Ree | Jeroen Simons Gastrovan
met je neus in de boter
Drie vrienden trekken met een mobiel restaurant door Nederland, Frankrijk en Spanje op zoek naar recepten van authentieke streekgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Komma, [Den Haag] | 2013
Gedrukt boek
Onno Kleyn 52 weekendmenu's
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2010
Gedrukt boek
Cecile Hannen Family flavours
een kookboek van drie zussen uit Limburg
Nederlands | 228 pagina's | Drift | 2022
Gedrukt boek
Sam Stern Ga koken!
Verrassende recepten rond ingrediënten als tomaten, kaas, pasta, groenten en chocolade worden door een 17-jarige jongen stapsgewijs uitgelegd. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 13 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2008
Gedrukt boek
Niek Berendsen Achter de koezen
klassieke en moderne recepten uit de provincie Groningen
Nederlands | 230 pagina's | Profiel, Bedum | 2022
Gedrukt boek
Mascha van Berkel Kookboek van een eter
gemakkelijk. gezond. genieten.
Non-fictie
Nederlands | 228 pagina's | MaschaFoodLifestyle, [Ravenstein] | 2022
Gedrukt boek
Mascha van Berkel Dagboek van een eter
de reis naar een gezonde leefstijl
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | [Mascha van Berkel], [Ravenstein] | 2021
Gedrukt boek
Riet Sprengers +/- Gezond eten met je kinderen
meer weten, minder eten
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | De Kern, Baarn | 2006
Gedrukt boek
Sam Stern Mega vega
Vegatarisch kookboek voor jongeren en studenten.
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Alice J. Fortes De verborgen Kaapverdiaanse keuken
gerechten en verhalen uit de Kaapverdiaanse cultuur
Non-fictie
Nederlands | 136 pagina's | Lopes Liquors, [Nederland] | 2024
Gedrukt boek
Henk Eickes Bourgondisch Maastricht
47 Maastrichtse koks
Nederlands | 160 pagina's | Studio Leon | 2022
Gedrukt boek
Kas Restaurant De Kas
Geschiedenis en filosofie van het restaurant, een beschrijving van rassen en gewassen alsmede een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Studio Roozen, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Kookboek uit de regio Heiloo & Egmond, Limmen & Bergen aan Zee
Uitgever Sylvia Blok uit Heiloo nam het initiatief voor het kookboek uit de regio, ter ondersteuning van de horeca in de periode van Corona (2020-2021). De restaurants en eetgelegenheden uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee geven een gerecht met recept, geïllustreerd met kleurenfoto's.
Nederlands | 118 pagina's | Studio Blok, Heiloo | 2021
Gedrukt boek