Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 77)
Terry Wahls The Wahls protocol
how I beat progressive MS using paleo principles and functional medicine
Non-fictie
Engels | 421 pagina's | Vermilion, London | 2017
Gedrukt boek
Joe Schwarcz An apple a day
the myths, misconceptions, and truths about the foods we eat
Verhandeling waarin vele voedingsadviezen getoetst worden op hun waarheidsgehalte.
Non-fictie
Engels | 354 pagina's | Other Press, New York, NY | 2009
Gedrukt boek
Verne Varona Macrobiotics for dummies
Non-fictie
Engels | 366 pagina's | Wiley, Hoboken, NJ | 2009
Gedrukt boek
Kimberly Snyder The beauty detox solution
eat your way to radiant skin, renewed energy and the body you've always wanted
Non-fictie
Engels | 246 pagina's | Harlequin, Richmond | 2013
Gedrukt boek
Sue Shephard Pickled, potted, and canned
how the art and science of food perserving [i.e. preserving] changed the world
Geschiedenis van het conserveren van voedsel.
Non-fictie
Engels | 366 pagina's | Simon & Schuster, New York [etc.] | 2000
Gedrukt boek
David Wolfe Eating for beauty
for women and men; introducing a whole new concept of beauty, what it is, and how you can achieve it
Dieet van verse rauwkost om meer uiterlijke schoonheid te bereiken.
Non-fictie
Engels | 193 pagina's | North Atlantic Books, Berkley, California | 2009
Gedrukt boek
Robert Quinn Food around the world
Lees over voedsel van over de hele wereld. Met aandacht voor de oorsprong van bepaalde producten, nationale gerechten en oogstfeesten. Met kleurenillustraties, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 11 tot 14 jaar.
Non-fictie
Engels | 56 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Michael Pollan In defence of food
the myth of nutrition and the pleasures of eating
Non-fictie
Engels | 242 pagina's | Allen Lane, London | 2008
Gedrukt boek
Dan Saladino Eating to extinction
the world's rarest foods and why we need to save them
Non-fictie
Engels | 450 pagina's | Vintage, London | 2023
Gedrukt boek
Rachel Herz Why you eat what you eat
the science behind our relationship with food
Studie naar psychologische, neurologische en fysiologische aspecten van onze voedingsgewoonten met technieken om de relatie met voedsel te verbeteren.
Non-fictie
Engels | 352 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, NY, London | 2018
Gedrukt boek
Emma Bloom Dash diet for beginners
the complete guide to lose weight and maintain optimal health
Non-fictie
Engels | 176 pagina's | in eigen beheer, Lavergne, TN | 2019
Gedrukt boek
Gary L. Wenk Your brain on food
how chemicals control your thoughts and feelings
Non-fictie
Engels | 275 pagina's | Oxford University Press, New York, NY | 2019
Gedrukt boek
Food in Chinese culture
anthropological and historical perspectives
Non-fictie
Engels | 429 pagina's | Yale University Press, New Haven, London | 1977
Gedrukt boek
Art and appetite
American painting, culture, and cuisine
Catalogus bij een tentoonstelling over voedsel in de Amerikaanse schilderkunst.
Non-fictie
Engels | 248 pagina's | Art Institute of Chicago, Chicago | 2013
Gedrukt boek
Jonathan Kadane Crane Eating ethically
religion and science for a better diet
Studie naar de ethiek rond eten, gebaseerd op de combinatie van wetenschap en religie. Crane concludeert dat verantwoord eten niet alleen een streven is naar gezondheid, maar ook naar sociale samenhang.
Non-fictie
Engels | 250 pagina's | Columbia University Press, New York | 2018
Gedrukt boek
Mark Mathew Braunstein Radical vegetarianism
a dialectic of diet and ethic
Non-fictie
Engels | 187 pagina's | Lantern Books, New York | 2010
Gedrukt boek
Martin Jones Feast
why humans share food
Met behulp van de nieuwste archeologische technieken worden onze eetgewoonten en het gebruik van de maaltijd onder de loep genomen en de invloed hiervan op onze maatschappij en de ecologie van de aarde.
Non-fictie
Engels | 364 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Laura Thomas Just eat it
how intuitive eating can help you get your shit together around food
Non-fictie
Engels | 414 pagina's | Bluebird, London | 2019
Gedrukt boek
Carol J. Adams The sexual politics of meat
a feminist-vegetarian critical theory
Non-fictie
Engels | 281 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Inc, New York | 2015
Gedrukt boek
Food and museums
Non-fictie
Engels | 368 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing, Plc, London, New York | 2017
Gedrukt boek