Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 62)
Jo McAuley Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Anna Koster Elke week bloemen op je bord
fleur je eten op
Verzameling beeldcolumns met informatie en tips over tweeënvijftig eetbare bloemen, één voor elke week van het jaar. Met adviezen over hoe de bloemen te plukken en bij welke gerechten ze passen. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | KNNV Uitgeverij, Zeist | 2023
Gedrukt boek
Asterisk* Soep & dippers
lekker warm voor koude dagen
Verzameling recepten voor soepen en bijbehorende dippers. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 81 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Vitataal Koken op de camping
meer dan 200 heerlijke gerechten om buiten klaar te maken
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Tiff Easton | Jim Easton Het campingkookboek
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2019
Gedrukt boek
Arno van Elst | Mireille van Elst Zondag
eten & koken op de fijnste dag van de week
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Snor, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Julius Jaspers Kerstbijbel
van voorgerecht tot dessert en alles wat er tussenin zit
Verzameling van meer dan 250 recepten voor de kerstdagen, met tips voor het bereiden van een kerstmenu en aandacht voor snacks, dranken, sauzen en het verwerken van restjes. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 754 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Mme Charlotte Hét winter BBQ boek
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Snor, [Utrecht] | 2018
Gedrukt boek
Meike Schaling Kerst à la Petit gâteau
zoete & hartige recepten voor elk kerstmoment, van de wereldberoemde patisserie met de kleine taartjes
Kook- en bakboek met kerstrecepten van de eigenaresse van de Amsterdamse patisserie. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Colette Dike De nieuwe winterkeuken
Dag frisse salade, hallo warme winterkeuken! De nieuwe winterkeuken is de Keukenheld voor koude tijden. Want zodra de eerste kou in de lucht is, duikt iedereen en masse achter het fornuis. Eindelijk weer die lekker stevige soep, geurende stoof, dat makkelijke ovengerecht of een goedgevulde pasta. De nieuwe winterkeuken is wel anno 2020 uiteraard: dus met groenten in de hoofdrol en 100% Insta-worthy dankzij de geweldig lekkere én mooie recepten van Colette Dike’s Fooddeco. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Meike Schaling Nog meer kleine taartjes
Ook zo’n fan van kleine taartjes oftewel tartelettes? Met Nog meer kleine taartjes leer je de enige, echte taartjes van Petit gâteau bakken. In dit vervolg op Kleine taartjes en Kleine hartige taartjes ontdek je nieuwe bodems met citroen, amandel of pistache en proef je originele toppings als chocomousse en een fruitige gelei. Met als extra een kleine Tour du Monde en een kersthoofdstuk. Voor bakkers van elk niveau die graag tartelettes maken, en alle bakkers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 29 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Rebecca Baugniet 500 stoof- & ovenschotels
heerlijke recepten voor een perfecte eenpansmaaltijd
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
Alice Waters De kunst van simpel koken
notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert. In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten....
Non-fictie
Nederlands | 628 pagina's (ePub2, 3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book
Andreas Rummel Fingerfood van de BBQ
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book
Ali Ray 500 camping gerechten
500 heerlijke recepten voor eten en koken in de buitenlucht
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
C. Ahrens | J. Böttcher | J. Peier Het ultieme Plancha BBQ-boek
60 heerlijke recepten voor kleine en grote grillplaten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Ralph de Kok Een wereldreis rond de BBQ
100 internationale grillgerechten
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Paul Kirk 500 barbecuegerechten
heerlijke recepten voor de barbecue, van kleine hapjes tot vis, vlees, gevogelte, vegetarische hapjes, bijgerechten en desserts
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2009
Gedrukt boek