Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 63)
Stichting voor de Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek Je bent wat je leest
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Stichting CPNB, [Amsterdam] | 2018
Gedrukt boek
Johan Rockström | Victoria Bignet | Malin Landqvist Eet goed
60 heerlijke recepten met gezonde, duurzame ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Peter Paul Klapwijk | Gerard Keijsers Van alle wereldzeeën
gerechten van scheepskoks
Rotterdam geldt sinds jaar en dag als brandpunt van culturen. Schepen uit alle windstreken meren aan in de haven. Hoe zou het er aan toe gaan, aan boord van al die schepen? En, hoe ziet de wereld eruit vanuit een kombuis? In Van alle wereldzeeën komt één van de hoofdfiguren op een schip aan het woord: de scheepskok. De man - een enkele keer een vrouw - die met zijn kookkunsten het humeur van de bemanning op peil houdt. Veertig koks uit de hele wereld - van China tot Brazilë en van Zuid-Afrika...
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (PDF, 8,1 MB) | Klapwijk & Keijsers, [Schoonhoven] | 2011
E-book
Rob Blijleven Wijn in Nederland
een wondermiddel voor economie & gezondheid
Geschiedenis van de rol van wijn in de Nederlandse cultuur en economie van de zeventiende eeuw tot het eind van de twintigste eeuw. Met foto’s en illustraties in kleur en zwart-wit.
Non-fictie
Nederlands | 285 pagina's | Walburg Pers, Zutphen | 2022
Gedrukt boek
Piter Wilkens | Harry de Jong Het Beerenburg Evangelie volgens Piter Wilkens
Weetjes over Beerenburg.
Non-fictie
Nederlands | 87 pagina's | Uitgeverij Louise, [Grou] | 2022
Gedrukt boek
Sandra Cornelissen Duidelijk koken met Sandra
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | SWP, Amsterdam | 2011
Gedrukt boek
Lars Charas Blijven eten
recepten voor een gezonde wereld
Informatie voor iedereen die zich bezighoudt met voedsel, van productie tot bereiding. Van de ecologische voetafdruk van gewassen en landen tot recepten voor een duurzaam dieet.
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Jacques Meerman Kleine geschiedenis van de hutspot
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Emile van der Staak | Mac van Dinther Plant
botanische gastronomie uit de keuken van restaurant De Nieuwe Winkel
Verzameling recepten voor veganistische en duurzame gerechten, met een focus op lokale producten. Met vele kleurenafbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 559 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Kokende vrouwen
52 openhartige gesprekken over koken en carrière; met 200 verrassende recepten
In deze uitgave worden 52 vrouwen geportretteerd, die niet alleen met passie hun vak in de politiek, wetenschap, kunst en professionele keuken uitoefenen, maar daarnaast ook en graag zijn blijven koken. Met 200 recepten.
Non-fictie
Nederlands | 327 pagina's | Inmerc, Wormer | 2008
Gedrukt boek
Paul Besseling HACCP: gevaren- en risicoanalyse
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Sdu Uitgevers, Den Haag | 2014
Gedrukt boek
J.A. Bosboom Regelgeving dierlijke bijproducten
Regelgeving ten aanzien van niet voor menselijke consumptie bestemde dierlijke bijproducten en ter bescherming tegen de BSE- en TSE-ziekten.
Non-fictie
Nederlands | 750 pagina's | Kluwer, Deventer | 2009
Gedrukt boek
Hoofdlijnen levensmiddelenrecht
Praktisch overzicht van de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de productie en verhandeling van levensmiddelen.
Non-fictie
Nederlands | 211 pagina's | Sdu Uitgevers, Den Haag | 2003
Gedrukt boek
Filip Fransen Wat de pot schaft
frisse recepten voor een duurzame keuken
Non-fictie
Nederlands | 110 pagina's | Davidsfonds, Leuven | 2012
Gedrukt boek
Eric Bos Abs!nthe, het grote kwaad
de groene fee als inspiratiebron van de kunsten
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Boekwerk & partners, Groningen | 2016
Gedrukt boek
Marleen van den Ekart De Europese hygiëneverordeningen
uitwerkingen voor de levensmiddelenindustrie
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Sdu Uitgevers, Den Haag | 2008
Gedrukt boek
G.W. Mariman Europese veterinaire wetgeving
handel in producten van dierlijke oorsprong
Non-fictie
Nederlands | 531 pagina's | Kluwer, Deventer | 2008
Gedrukt boek
G.W. Mariman Europese veterinaire wetgeving
verboden stoffen en controles
Non-fictie
Nederlands | 424 pagina's | Kluwer, Deventer | 2008
Gedrukt boek
Evy Gruyaert Start to veggie met Evy Gruyaert
Praktische informatie over vegetarisch, biologisch en ecologisch leven.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2010
Gedrukt boek