Zoekresultaten
Resultaat 41 - 58 (van 58)
Gé Leenders Stegeman daar hou ik van
hoe een reclameslogan de kern van de zaak raakt
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Corps 9 Publishers, [Deventer] | 2014
Gedrukt boek
Guus Luijters | Sara Luijters Ode aan het ei
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2021
Gedrukt boek
Gerhard Kwak Slachtvisite
de geschiedenis van de Nederlandse huisslachting
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | b2b Communications BV | Vakblad Vers-inspiratie, Velp | 2019
Gedrukt boek
Kyle Oosterling | Marjelle Vermeulen Zuivel op zuivel is voer voor de duivel
recepten uit de Tweede Wereldoorlog; voedzame gerechten in tijden van schaarste
Non-fictie
Nederlands | 186 pagina's | Schrijverspunt Clusteruitgeverij, [Almelo] | 2013
Gedrukt boek
Lilian Kluivers Van handjeklap tot uierboord
herinneringen aan het slachthuis en de slagers van Crooswijk
Nederlands | 236 pagina's | Coolegem Media, Rotterdam | 2012
Gedrukt boek
Mort Rosenblum Rijk van olijven
geschiedenis en overlevering van een edele vrucht
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Schuyt, Haarlem | 2002
Gedrukt boek
Alexandre Dumas Groot keukenwoordenboek
Non-fictie
Nederlands | 503 pagina's | Voltaire, 's-Hertogenbosch | 2005
Gedrukt boek
Kunsthal Rotterdam Rookgordijnen
roken in de kunsten; van olieverf tot celluloid
Kleine kunstgeschiedenis van het roken, verschenen ter gelegenheid van de gelijknamige expositie.
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Ludion, Amsterdam [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Kees Veenman Van Spaanse griep tot corona
de honderdjarige geschiedenis van slagerij Brink te Heiloo, 1922-2022
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | [C.G.M. Veenman], [Naaldwijk] | 2023
Gedrukt boek
Eric Hageman Hop en gerst veredeld
de geschiedenis van bier in en rond Middelburg 1800-2000; over bierbrouwerijen, bierhandel en biercultuur
Rijk geïllustreerd naslagwerk waarbij op levendige en soms gedetailleerde wijze de biergeschiedenis van de Zeeuwse hoofdstad wordt beschreven.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Stichting Bier in Zeeland, Middelburg | 2011
Gedrukt boek
Gijs Wallis de Vries Engelenburg
traditionele gastvrijheid met een koloniaal tintje
De geschiedenis van het Gelderse kasteel en landgoed, verdeeld in vier tijdperken met bij ieder tijdperk een aantal recepten van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Hertzog E. Olivier.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Terra, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Leen Alberts Brouwen aan de Eem
Amersfoort, een Stichtse bierstad in de late middeleeuwen
Non-fictie
Nederlands | 582 pagina's | Verloren, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
Eddie Niesten Op de wijze van de chef
Geschiedenis van de ontwikkeling van de Belgische keuken en eetcultuur, met name die in Vlaanderen.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2011
Gedrukt boek
Marcel De Cleene In de lusthof van Venus
liefdesmiddeltjes door de eeuwen heen
Cultuurhistorisch overzicht van afrodisiaca.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Davidsfonds, Leuven | 2013
Gedrukt boek
Eddie Niesten De culinaire ziel van Nederland
aan tafel met boeren, burgers, kooplui en zeevaarders
Geschiedenis van de ontwikkeling van de Nederlandse keuken met regionale recepten
Non-fictie
Nederlands | 391 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2016
Gedrukt boek
Andrew Caldwell Hun laatste avondmaal
Kookboek waarin van veertien beroemde/beruchte personen uit de wereldgeschiedenis wordt beschreven wat hun laatste avondmaal was.
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | BBNC Uitgevers, Rotterdam | 2011
Gedrukt boek
Regula Ysewijn | Susan Vu The official Bridgerton cookbook
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Random House Worlds, New York | 2024
Gedrukt boek