Zoekresultaten
Resultaat 41 - 49 (van 49)
Bill Buford Hitte
de avonturen van een amateur-kok als keukenslaaf, chef de partie, pastamaker en leerjongen van een Dante citerende slager in Toscane
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Meulenhoff, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Peter d' Hamecourt Leven als god in Rusland
de Datsja-keuken van Peter d'Hamecourt en Julia Klotchkova
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | Conserve, Schoorl | 2008
Gedrukt boek
Anthony Bourdain Vlijmscherp
Non-fictie
Nederlands | 301 pagina's | Boekerij, Amsterdam | 2011
Gedrukt boek
Tom Kellerhuis Het roer om
journalist laat zich omscholen tot chef-kok
Non-fictie
Nederlands | 230 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Gordon Ramsay De autobiografie
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's | Vip, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Ronald Hoeben | Roselie Kommers Primeurs en delicatessen
hoe Nederland leerde eten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Dorien Knockaert Goed eten
een jaar proeven, koken en zoeken naar een eerlijke keuken
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | De Bezige Bij Antwerpen, Antwerpen | 2012
Gedrukt boek
Andrew Caldwell Hun laatste avondmaal
Kookboek waarin van veertien beroemde/beruchte personen uit de wereldgeschiedenis wordt beschreven wat hun laatste avondmaal was.
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | BBNC Uitgevers, Rotterdam | 2011
Gedrukt boek
Hoesein W. Djajadiningrat Eigen wijze recepten
gerechten voor de Indonesische maaltijd; gelardeerd met vertellingen
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Conserve, Schoorl | 2006
Gedrukt boek