Zoekresultaten
Resultaat 41 - 52 (van 52)
Rachid Lamrabat Common food
de verbindende kracht van de foodretail
Pleidooi om in de grote supermarkten het aanbod ook af te stemmen op mensen met een migratieachtergrond.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | LannooCampus, Leuven | 2021
Gedrukt boek
Lynn De Merlier Goesting in gezondheid
gezond eten voor rustige darmen en een energiek leven
Kookboek gericht op verbetering van de darmflora, een combinatie van osteopathie en voedingsadviezen, met recepten die veelal vrij zijn van gluten, suiker en lactose.
Non-fictie
Nederlands | 216 pagina's | M Books, Antwerpen | 2018
Gedrukt boek
Genezen, genieten & geloven
het beste uit 25 jaar Onkruid
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | De Kern, Baarn | 2003
Gedrukt boek
Hoofdlijnen levensmiddelenrecht
Praktisch overzicht van de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de productie en verhandeling van levensmiddelen.
Non-fictie
Nederlands | 211 pagina's | Sdu Uitgevers, Den Haag | 2003
Gedrukt boek
Robert Dash Food planet future
the art of turning food and climate perils into possibilities
Engels | 204 pagina's | Papadakis, Winterbourne, UK | 2024
Gedrukt boek
Louis De Jaeger We eten ons dood
hoe we met onze landbouw de wereld kunnen redden
Zoektocht naar een landbouwmethode die geen belasting voor de Aarde vormt en toch de wereldbevolking kan voeden.
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Houtekiet, Antwerpen, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Dan Saladino Eating to extinction
the world's rarest foods and why we need to save them
Non-fictie
Engels | 450 pagina's | Vintage, London | 2023
Gedrukt boek
Cora de Fluiter Slim op uw juiste gewicht
waarom gewichtstoename niet alleen met eten te maken heeft, hoe u dit herkent en wat u er aan kunt doen
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Elmar, Rijswijk | 2009
Gedrukt boek
Charles Massy Call of the reed warbler
a new agriculture, a new earth
"Is it too late to regenerate the earth? This groundbreaking book will change the way we think of, farm and grow food. Author and radical farmer Charles Massy explores transformative and regenerative agriculture and the vital connection between our soil and our health. It is a story of how a grassroots revolution, a true underground insurgency, can save the planet, help turn climate change around, and build healthy people and healthy communities, pivoting significantly on our relationship with growing...
Non-fictie
Engels | 511 pagina's | Chelsea Green Publishing, White River Junction, Vermont | 2018
Gedrukt boek
Ed Winters This is vegan propaganda
and other lies the meat industry tells you
Non-fictie
Engels | 313 pagina's | Vermillion, London | 2022
Gedrukt boek
Molly Watson Should we all be vegan?
a primer for the 21st century
As concern grows over the environmental costs and ethical implications of intensive factory farming, an increasing number of us are embracing diets and lifestyles free from animal products. Has the time now arrived for us all to reject the exploitation of animals completely and become vegan? Would adopting a wholly plant-based diet be beneficial for our health? How would a majority vegan population affect the global economy and the planet? Does it make any sense to go flexitarian or vegetarian? Molly...
Engels | 143 pagina's | Thames and Hudson, London, New York, New York | 2019
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek