Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 120)
Stephanie Turnbull | Zöe Wray Why do we eat?
Informatieve Engelstalige uitgave in eenvoudige taal. Over het waarom van eten.
Engels | 32 pagina's | Usborne, London | 2006
Gedrukt boek
Michael Greger | Gene Stone How not to die
discover the foods scientifically proven to prevent and reverse disease
Engels | 562 pagina's | Macmillan, London | 2016
Gedrukt boek
Kris Verburgh The food hourglass
stay younger for longer + lose weight
Methode om langer en gezonder te leven.
Non-fictie
Engels | 400 pagina's | Harper Thorsons, London | 2014
Gedrukt boek
Mark Lynas Seeds of science
why we got it so wrong on GMOs
Engels | 304 pagina's | Bloomsbury Sigma, London | 2020
Gedrukt boek
Marijke Timmerman The true size of food
about our absurd ways with food
Rijk geïllustreerd boek waarin de auteur en ontwerper op een visuele manier kijkt naar hoe wij met voedsel omgaan.
Non-fictie
Engels | 151 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Bee Wilson The way we eat now
how the food revolution has transformed our lives, our bodies, and our world
Engels | 356 pagina's | Basic Books, New York | 2019
Gedrukt boek
Ed Winters How to argue with a meat eater
(and win every time)
Non-fictie
Engels | 309 pagina's | Vermillion, London | 2023
Gedrukt boek
T. Colin Campbell | Thomas M. Campbell (II) The China study
the most comprehensive study of nutrition ever conducted and the startling implications for diet, weight loss and long-term health
Engels | 451 pagina's | BenBella Books Inc,, Dallas, TX | 2016
Gedrukt boek
Bee Wilson First bite
how we learn to eat
Studie over hoe voedingsgewoonten ontstaan.
Engels | 415 pagina's | Fourth Estate, London | 2015
Gedrukt boek
Margaret McWilliams Food around the world
a cultural perspective
Engels | 478 pagina's | Pearson, Boston | 2015
Gedrukt boek
Silvia Bottinelli Artists and the practice of agriculture
politics and aesthetics of food sovereignty in art since 1960
Engels | 269 pagina's | Routledge, Taylor & Francis Group, London | 2024
Gedrukt boek
Robert Dash Food planet future
the art of turning food and climate perils into possibilities
Engels | 204 pagina's | Papadakis, Winterbourne, UK | 2024
Gedrukt boek
Fiona Ross Dining with the famous and infamous
Monografie over de eetgewoonten van beroemdheden en sterren zoals Frank Sinatra en Woody Allen, met recepten en achtergrondverhalen.
Engels | 245 pagina's | Rowman & Littlefield, Lanham | 2016
Gedrukt boek
Jayne Buxton The great plant-based con
why eating a plants-only diet won't improve your health or save the planet
Non-fictie
Engels | 522 pagina's | Piatkus, London | 2022
Gedrukt boek
Michael Greger How not to age
the scientific approach to getting healthier as you get older
Voedingsbijbel van een veganistische Amerikaanse arts en voedingsspecialist.
Non-fictie
Engels | 354 pagina's | Bluebird, London | 2023
Gedrukt boek
John Yudkin Pure, white and deadly
how sugar is killing us and what we can do to stop it
Engels | 200 pagina's | Penguin Books, London | 2012
Gedrukt boek
Andrew Jenkinson Why we eat (too much)
the new science of appetite
Non-fictie
Engels | 336 pagina's | Penguin Life, UK | 2021
Gedrukt boek
Experimental eating
He gebruik van voedsel in de beeldende kunst
Engels | 190 pagina's | Black Dog Publishing, London | 2014
Gedrukt boek
Pat Skene Monster lunch
Gedichten en informatie over eetgewoontes in Canada en Amerika. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Engels | 59 pagina's | Orca Book Publishers, Victoria, BC [etc.] | 2008
Gedrukt boek
Unni Kjærnes Trust in food
a comparative and institutional analysis
Analyse van de complexe en relationele bases voor vertrouwen in de veiligheid van voedsel naar aanleiding van onderzoek in zes Europese landen.
Non-fictie
Engels | 228 pagina's | Palgrave Macmillan, Hampshire [etc.] | 2007
Gedrukt boek