Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 581 - 600 (van 949)

Filteren

  • Karen Groeneveld Hanzekookboek

    in de pan van de middeleeuwen

    Non-fictie

    Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2017

    Gedrukt boek

  • Johan Rockström | Victoria Bignet | Malin Landqvist Eet goed

    60 heerlijke recepten met gezonde, duurzame ingrediënten

    Non-fictie

    Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Lamyai Vozzi | Aidah Samphani Vegan street food

    Aziatisch koken met natuurlijke ingrediënten

    Favoriete gerechten van twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.

    Non-fictie

    Nederlands | 123 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019

    Gedrukt boek

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Freddy Tratlehner Lekker Fred in het land

    Lekker Fred staarde naar de horizon en dacht: wat zou erachter verscholen liggen? Hij nam een hap van zijn haring, maakte rechtsomkeer en liep naar Friesland. Wat nou horizon, dacht hij bij ze eigen. Die knoflooklanden zoeken het maar uit met hun 'eetcultuur'. Lekker Fred in het Land kijkt niet verder dan de grens en neemt u mee op ontdekkingsreis in eigen provincie. Freddy beklimt 's-Neerlands hoogste bergen, trotseert onze woeste zeeën en daalt af in de druipsteengrotten van onze culinaire geschiedenis....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 17 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Brenda Keirsebilck My love for speculaas

    basisrecepten en desserts met het overheerlijke koekje

    Vijftig recepten voor speculaaskoekjes en -desserts. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 117 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022

    Gedrukt boek

  • Steven Raichlen Vegetarische BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2017

    Gedrukt boek

  • Hiljo Hillebrand Broodbijbel

    van allinson tot zuurdesembrood

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...

    Non-fictie

    Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke

    op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant

    Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Monique Jansse | Kyra de Vreeze Veggie kidz

    LET OP - dit boek is niet geschikt voor zwart-wit e-readers Veggie Kidz is het vrolijke vegetarische kookboek voor ouders die verantwoord voor hun kinderen willen koken en bakken. Met zo veel mogelijk verse en pure ingrediënten. Niet uitsluitend voor vegetariërs, maar voor iedereen die op zoek is naar fijne recepten op de dagen dat je geen vis of vlees eet. Co-auteur en Body & Mind Chef Kyra de Vreeze laat zien dat vegetarisch ook 100% voedzaam is, geeft voedingsadvies bij tien veelvoorkomende...

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's (ePub3, 133 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014

    E-book

  • Muriel Sam-Sin-Hewitt Surinaamse recepten van A tot Z

    Bekende en minder bekende recepten uit de Surinaamse keuken.

    Non-fictie

    Nederlands | 243 pagina's | Conserve, Schoorl | 1996

    Gedrukt boek

  • Francis van Arkel Salade

    Een kleine vissalade vooraf, een gezonde groentesalade als lunch, een vlees- of vissalade als hoofdgerecht of een vruchtensalade toe: met salades kun je alle kanten op! Leef je uit op een Japanse tahoesalade met wortel en rettich, Makreelsalade met sinaasappel en olijven en Frambozen-bessensalade met cade en wittechocoladesaus. En wil je je eigen, homemade salade eens opleuken? In kook ook Salade staan ook nog eens allemaal tips voor lekkere dressings. Gezond en lekker, op ieder moment van de dag!...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 6,6 MB | Inmerc, Utrecht | 2012

    E-book

  • Niven Kunz Niven 80/20

    80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met...

    Non-fictie

    Nederlands | 257 pagina's (ePub3, 55 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Bakbijbel

    Rutger bakt van A tot Z

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Estée Strooker Estée kookt

    de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis

    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018

    E-book

  • Victoria Moore De wijn-spijsbijbel

    Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken...

    Non-fictie

    Nederlands | 427 pagina's (ePub2, 0,8 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Steven Raichlen Vegetarisch barbecueën

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2010

    Gedrukt boek

  • Berty van Essen Studentenkookboek

    Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Het is een praktisch en overzichtelijk ingedeeld kookboek met gemakkelijke, snelle en vooral niet te dure recepten. Er staan zeer smakelijke vegetarische, eenpans-, pasta-, en rijstgerechten in. Verder komen soepen, groente-, kip-, vis- en vleesgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes aan bod. Zelfs...

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's (ePub2, 0,3 MB) | Van Holkema & Warendorf, Amsterdam | 2013

    E-book

  • Lise Weuts Kijk ik kook

    kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking

    Recepten van 25 gerechten als een omelet, ontbijtje en een milkshake worden stapsgewijs uitgelegd. Grote uitgave met kleurenfoto's van alle handelingen. Voor jongeren met een verstandelijke handicap vanaf ca. 12 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 27
  3. 28
  4. 29
  5. 30 (actief)
  6. 31
  7. 32
  8. 33
  9. 34
  10. 48
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek885
  2. E-book64

Voor

  1. Volwassenen947
  2. Jeugd40

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten949
    1. Dieet & Gezond133
    2. Bekende Chefs122
    3. Keukens106
    4. Vegetarisch75
    5. Bakboeken51
    6. Drankboeken10
  2. Gezin & Gezondheid48
  3. Hobby14
  4. Mens & Maatschappij9
  5. Reizen & Vrije Tijd7
  6. Filosofie & Religie7
  7. Natuur & Dieren6
  8. Sport5
  9. Aarde & Klimaat4

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd17
  2. Dagelijks leven4
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Young Adult2
  5. Lichaam & Gezondheid1

Auteur

  1. Elise Gruppen13
  2. Nina de Bruijn13
  3. Jamie Oliver10
  4. Jonah Freud9
  5. Voedingscentrum9
  6. Karin Luiten8
  7. Danny Jansen7
  8. Dinneke van den Dikkenberg6
  9. Jeroen Meus6
  10. Karolien Olaerts6
  11. Rutger van den Broek6
  12. Sabine Koning6
  13. Steven Raichlen6
  14. Vitataal6
  15. Yotam Ottolenghi6
  16. Yvette van Boven6
  17. Anne-Katrin Weber5
  18. Bel&Jet culinaire communicatie5
  19. Carol Beckerman5
  20. Emma de Thouars5
  21. Jeroen Hazebroek5
  22. Leonard Elenbaas5
  23. Libelle5
  24. Oliver Sievers5

Taal

  1. Nederlands933
  2. Engels21
  3. Frans3

Jaar

  1. 20254
  2. 202448
  3. 202351
  4. 202295
  5. 202192
  6. 202088
  7. 201969
  8. 201872
  9. 201764
  10. 201638
  11. 201535
  12. 201435
  13. 201329
  14. 201222
  15. 201125
  16. 201017
  17. 200920
  18. 200815
  19. 200722
  20. 200616
  21. 200516
  22. 200414
  23. 200318
  24. 200211
  25. 200112

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken