Zoekresultaten
Resultaat 601 - 620 (van 1251)
Shane Kluivert Vega met Shane
40 stap-voor-staprecepten voor het hele gezin
Als kookfanaat en sporter weet Shane Kluivert dat maaltijden lekker én gezond moeten zijn. In Vega met Shane deelt hij 40 vega recepten, waarmee hij je stap voor stap de lekkerste vegetarische gerechten leert maken. Want lekker en gezond, dat kan af en toe ook zeker zonder vlees of vis. Voor alle jonge chefs van Nederland en Vlaanderen, flexitariërs, sporters, papa’s en mama’s die met en voor hun kids koken: dit is jullie boek! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 34 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Hubertus Tzschirner | Nicolas Lecloux | Thomas Vilgis | Nils Jorra | Florian Knegt De ultieme burgerbijbel
Praktische gids voor het maken van bijzondere burgers, met recepten voor buns, patty's, sauzen en bijgerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2024
Gedrukt boek
Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke
op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant
Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Jaline Vandromme Pastry crush
gebak én dessertvariaties op mijn favoriete klassiekers
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Rebecca Woods Aardappelen
meer dan 70 recepten, van wonderlijke wafels tot fantastische frieten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Gaël Orieux Vis
70 soorten vis en zeevruchten in 90 recepten
Non-fictie
Nederlands | 383 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Claudia Roden De smaken van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 511 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Karolien Olaerts Smaakvol
Karola's Kitchen
Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022
E-book
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Yvette van Boven Home baked
Home Baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht. Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto's. 'Home...
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's (ePub3, 302 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
E-book
Jonah Freud Memmisj
de Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud
Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 22 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ
Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 13 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
E-book
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout
'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.' Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 12 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
E-book
Steven Raichlen Vegetarische BBQ
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2017
Gedrukt boek
Charlotte Pike Smoked
een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
Rob van Gasselt Balistyle chef
koken met heimwee naar Bali
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | LM Publishers, Volendam | 2016
Gedrukt boek
Lise Weuts Kijk ik kook
kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking
Recepten van 25 gerechten als een omelet, ontbijtje en een milkshake worden stapsgewijs uitgelegd. Grote uitgave met kleurenfoto's van alle handelingen. Voor jongeren met een verstandelijke handicap vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013
Gedrukt boek
Leonie van Mierlo Winterkookboek
beleef de winter en warm je aan de heerlijke gerechten van 24Kitchen
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
E-book
Karolien Olaerts Karola's Kitchen
het kookboek
Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan. Verse, voedzame en plantaardige ingrediënten vormen de basis van al haar gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Van kruidige appelpancakes tot geroosterde pompoen met feta. Van een auberginestoofpotje met orzo tot banaansoufflé. Ze geeft ook tips om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen en vertelt hoe je seizoensgebonden producten kunt vervangen of een vegan...
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 37 MB) | Horizon, Antwerpen | 2021
E-book