Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 621 - 640 (van 1269)

Filteren

  • Wil Demandt | Jonah Freud | Nell Westerlaken Altijd zondag

    de keuken van Wil Demandt

    In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd. Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend....

    Non-fictie

    Nederlands | 615 pagina's (ePub3, 21 MB) | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Karin Gaasterland Cuisine Carine

    recepten en notities van Karin Gaasterland

    Men wil vaak weten hoe het werkt in mijn hoofd. Eenvoudig, want ik denk aan niets anders dan aan eten. De beste gerechten ontstaan in mijn hoofd. Dit is wie ik ben, dat is wat ik doe. In de loop der jaren ben ik mijn verhaal - dat van een leven lang koken - gaan opschrijven: recepten, geschiedenis, achtergronden, mijn favoriete plekken, inspiratie en keukenfilosofie. Voor mij gaat koken niet uitsluitend over techniek of nauwkeurige receptuur. Natuurlijk, kennis is handig en chef word je niet zomaar....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Karolien Olaerts Karola's Kitchen

    het kookboek

    Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan. Verse, voedzame en plantaardige ingrediënten vormen de basis van al haar gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Van kruidige appelpancakes tot geroosterde pompoen met feta. Van een auberginestoofpotje met orzo tot banaansoufflé. Ze geeft ook tips om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen en vertelt hoe je seizoensgebonden producten kunt vervangen of een vegan...

    Non-fictie

    Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 37 MB) | Horizon, Antwerpen | 2021

    E-book

  • Alain Caron | Rogier Trip La Table de Caron

    recepten uit onze bistrokeuken

    Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden. In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 31 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Lise Weuts Kijk ik kook

    kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking

    Recepten van 25 gerechten als een omelet, ontbijtje en een milkshake worden stapsgewijs uitgelegd. Grote uitgave met kleurenfoto's van alle handelingen. Voor jongeren met een verstandelijke handicap vanaf ca. 12 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013

    Gedrukt boek

  • Leonie van Mierlo Winterkookboek

    beleef de winter en warm je aan de heerlijke gerechten van 24Kitchen

    Non-fictie

    Nederlands | 207 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012

    Gedrukt boek

  • Judy Bastyra | Becky Johnson Minibijbel Thaise keuken

    pittige en exotische recepten uit Thailand

    Non-fictie

    Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012

    Gedrukt boek

  • TextCase Saladegerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Het complete BBQ boek

    Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 50 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Jaline Vandromme Pastry Crush

    gebak én dessertvariaties op mijn favoriete klassiekers

    Millefeuille, Baba au Rhum, Saint Honoré, Paris Brest, Forêt Noire, gebakjes die je over de hele wereld kunt eten. Het zijn de zogenaamde klassiekers van de patisserie. Winnares Jaline Vandromme van Bake Off Vlaanderen laat zien hoe deze klassiekers haar geïnspireerd hebben. 'Daarom heb ik van mijn favoriete gebak twee varianten gemaakt: een eigen versie, revisité, en een dessertje geïnspireerd op hetzelfde gebak. Vervang wat je zelf niet zo lekker vindt of wat je niet in huis hebt door iets...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Freddy Tratlehner Lekker Fred in het land

    Lekker Fred staarde naar de horizon en dacht: wat zou erachter verscholen liggen? Hij nam een hap van zijn haring, maakte rechtsomkeer en liep naar Friesland. Wat nou horizon, dacht hij bij ze eigen. Die knoflooklanden zoeken het maar uit met hun 'eetcultuur'. Lekker Fred in het Land kijkt niet verder dan de grens en neemt u mee op ontdekkingsreis in eigen provincie. Freddy beklimt 's-Neerlands hoogste bergen, trotseert onze woeste zeeën en daalt af in de druipsteengrotten van onze culinaire geschiedenis....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 17 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Colette Dike De nieuwe winterkeuken

    Dag frisse salade, hallo warme winterkeuken! De nieuwe winterkeuken is de Keukenheld voor koude tijden. Want zodra de eerste kou in de lucht is, duikt iedereen en masse achter het fornuis. Eindelijk weer die lekker stevige soep, geurende stoof, dat makkelijke ovengerecht of een goedgevulde pasta. De nieuwe winterkeuken is wel anno 2020 uiteraard: dus met groenten in de hoofdrol en 100% Insta-worthy dankzij de geweldig lekkere én mooie recepten van Colette Dike’s Fooddeco. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Paskal Jakobsen | Edwin Vinke Ruige kost

    Paskal en Edwin jammen in de keuken

    Keukenvrienden en levensgenieters Paskal en Edwin delen in Ruige kost hun favoriete en succesvolle recepten. Waar Edwin verrijkt wordt door de muzikaliteit van Paskal, leert Paskal van Edwin te proeven en te beleven in de keuken. De gerechten en ingrediënten zijn geïnspireerd op hun reizen en hun liefde voor Zeeland. Hun ingrediëntenlijst: 1 dosis gezond verstand; 1 keuken met goed materiaal; 1 dosis rust en geduld; 1 hulpje voor de afwas; 1 goed glas wijn (of 2, of 3...); 1 box met goede muziek;...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Mari Maris A la minute

    simpele groentegerechten, ook voor als je weinig tijd hebt

    In Mari's A la minute vind je makkelijke en gezonde gerechten voor iedere dag van het jaar. Van asperge-rabarbercrêpes tot paddenstoelensalade en van pastinaakkoek tot kruidige rodekooltaart. Bij ieder recept vind je variatietips, voor wanneer je bijvoorbeeld veganistisch eet. Of simpelweg gewoon zin hebt het precies even anders te doen of het jezelf nóg gemakkelijker wilt maken. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 303 pagina's (ePub3, 45 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • London Loy Mijn recepten

    van appeltaart tot saotosoep

    Mijn recepten - Van appeltaart tot saotosoep van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo...

    Non-fictie

    Nederlands | 244 pagina's (ePub3, 18 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Marcel Voskens Koken voor mannen

    DEEL 1: Marcel Voskens verwonderde zich over de onduidelijkheden die er over koken bestaan, terwijl het voor hem simpel is. Het was het startschot om een kookboek te schrijven voor mannen zonder opsmuk en poespas, maar wel met lekkere gerechten. 'Terug naar de basis' is zijn motto. In dit basis kookboek zijn de gerechten met liefde samengesteld en een aantal ervan zijn restaurantwaardig. Geen ingrediëntenlijstjes, maar wel makkelijk beschreven gerechten met alledaagse producten. Speel met de hoeveelheden...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 16 MB | Davey Jones Publishing, Prinsenbeek | 2020

    E-book

  • Marcel Voskens Koken voor mannen

    KOKEN VOOR MANNEN, DEEL 2 Wat maakt 'Koken voor mannen' anders dan andere kookboeken? Op een duidelijke en eenvoudige wijze wordt beschreven hoe je de gerechten kunt bereiden. Geen ellenlange verhalen. Je kunt meteen aan de slag, want de meeste ingrediënten heb je al in huis. Alle mannen kunnen koken. Het is slechts een kwestie van proberen en het bij elkaar voegen van ingrediënten. Er plezier in hebben is belangrijk. Zie koken als een ontspannende bezigheid met als resultaat: een heerlijke maaltijd....

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | ClusterEffect, Prinsenbeek | 2020

    E-book

  • Louise De Brabandere Easy dinners

    snelle en smakelijke recepten voor gewone weekavonden

    Dit boek helpt met de dagelijkse 'wat gaan we eten-struggle'. Veel mensen ontzien het zich om vers te koken tijdens de week. Maar koken kan ook heel snel en efficiënt gaan, zonder aan smaak in te boeten. Met deze recepten wil Louise dan ook mensen inspireren met recepten en tips die goesting geven om toch de (kleine) moeite te doen om vers te koken in plaats van Deliveroo te bestellen of pizza uit de diepvries te toveren. Want koken tijdens de week hoeft helemaal niet gecompliceerd te zijn of lang...

    Non-fictie

    Nederlands | 296 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Elise Gruppen | Nina de Bruijn Ovenbijbel

    makkelijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol

    Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de koeken staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 592 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Hanneke van Veghel Dieet voor een betere planeet

    In Dieet voor een betere planeet leert activist, voedselblogger en landbouwdeskundige Hanneke van Veghel je aan de hand van praktische tips, slimme oplossingen en concrete do's en dont's je keuzes te maken die wel degelijk het verschil maken - of je nu in de Albert Heijn, de biologische supermarkt of op het erf bij een biodynamische boer staat. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,3 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 29
  3. 30
  4. 31
  5. 32 (actief)
  6. 33
  7. 34
  8. 35
  9. 36
  10. 50
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek1203
  2. E-book66

Voor

  1. Volwassenen1267
  2. Jeugd47

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten1269
    1. Dieet & Gezond138
    2. Bekende Chefs122
    3. Keukens109
    4. Vegetarisch78
    5. Bakboeken51
    6. Drankboeken12
  2. Gezin & Gezondheid52
  3. Hobby16
  4. Mens & Maatschappij9
  5. Natuur & Dieren7
  6. Reizen & Vrije Tijd7
  7. Filosofie & Religie7
  8. Sport5
  9. Geschiedenis & Politiek5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd21
  2. Dagelijks leven4
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Young Adult2
  5. Lichaam & Gezondheid1

Auteur

  1. Elise Gruppen13
  2. Nina de Bruijn13
  3. Voedingscentrum13
  4. Bel&Jet culinaire communicatie12
  5. Vitataal11
  6. Jamie Oliver10
  7. Jonah Freud9
  8. Jeroen Meus8
  9. Karin Luiten8
  10. Danny Jansen7
  11. Steven Raichlen7
  12. Dinneke van den Dikkenberg6
  13. Karolien Olaerts6
  14. Marinka Bil6
  15. Rutger van den Broek6
  16. Sabine Koning6
  17. Yotam Ottolenghi6
  18. Yvette van Boven6
  19. Ainsley Harriott5
  20. Anne-Katrin Weber5
  21. Carol Beckerman5
  22. Emma de Thouars5
  23. Isabel Brancq5
  24. Jeroen Hazebroek5

Taal

  1. Nederlands1253
  2. Engels22
  3. Frans4

Jaar

  1. 20254
  2. 202449
  3. 202357
  4. 202295
  5. 202195
  6. 202094
  7. 201975
  8. 201881
  9. 201771
  10. 201654
  11. 201547
  12. 201448
  13. 201338
  14. 201235
  15. 201146
  16. 201043
  17. 200942
  18. 200831
  19. 200738
  20. 200636
  21. 200539
  22. 200430
  23. 200330
  24. 200225
  25. 200122

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken