Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 621 - 640 (van 1198)

Filteren

  • Muriel Sam-Sin-Hewitt Surinaamse recepten van A tot Z

    Bekende en minder bekende recepten uit de Surinaamse keuken.

    Non-fictie

    Nederlands | 243 pagina's | Conserve, Schoorl | 1996

    Gedrukt boek

  • Alice Waters De kunst van simpel koken

    notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie

    Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert. In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten....

    Non-fictie

    Nederlands | 628 pagina's (ePub2, 3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Wijnanda Hogendoorn Natuurlijk lekker

    koken volgens het Genesisprincipe

    Recepten voor het klaarmaken van gerechten met gezonde ingrediënten waarin met veel allergieën rekening wordt gehouden.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Kok, Utrecht | 2014

    Gedrukt boek

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Monique Jansse | Kyra de Vreeze Veggie kidz

    LET OP - dit boek is niet geschikt voor zwart-wit e-readers Veggie Kidz is het vrolijke vegetarische kookboek voor ouders die verantwoord voor hun kinderen willen koken en bakken. Met zo veel mogelijk verse en pure ingrediënten. Niet uitsluitend voor vegetariërs, maar voor iedereen die op zoek is naar fijne recepten op de dagen dat je geen vis of vlees eet. Co-auteur en Body & Mind Chef Kyra de Vreeze laat zien dat vegetarisch ook 100% voedzaam is, geeft voedingsadvies bij tien veelvoorkomende...

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's (ePub3, 133 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014

    E-book

  • Steven Raichlen Vegetarische BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2017

    Gedrukt boek

  • Hiljo Hillebrand Broodbijbel

    van allinson tot zuurdesembrood

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...

    Non-fictie

    Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Yotam Ottolenghi | Ixta Belfrage Flavour

    Non-fictie

    Engels | 317 pagina's | Ebury Press, London | 2020

    Gedrukt boek

  • Francis van Arkel Salade

    Een kleine vissalade vooraf, een gezonde groentesalade als lunch, een vlees- of vissalade als hoofdgerecht of een vruchtensalade toe: met salades kun je alle kanten op! Leef je uit op een Japanse tahoesalade met wortel en rettich, Makreelsalade met sinaasappel en olijven en Frambozen-bessensalade met cade en wittechocoladesaus. En wil je je eigen, homemade salade eens opleuken? In kook ook Salade staan ook nog eens allemaal tips voor lekkere dressings. Gezond en lekker, op ieder moment van de dag!...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 6,6 MB | Inmerc, Utrecht | 2012

    E-book

  • Diana Lauwers | Luk Naets Lekker ecologisch!

    ruim 500 recepten en een schat aan informatie

    Informatie over ecologische voeding en biologische producten; met recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 352 pagina's | Velt, Berchem | 2013

    Gedrukt boek

  • Angelo Menta Rooksignalen

    spelen met vuur; barbecueën, koken, roken

    Verzameling barbecue-, grill- en open vuurrecepten. Met beschrijvingen van verschillende methoden en technieken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | REBO Productions, Noordwijkerhout | 2022

    Gedrukt boek

  • Yotam Ottolenghi | Tara Wigley | Esme Howarth Simple

    Non-fictie

    Engels | 308 pagina's | Ebury Press, London | 2018

    Gedrukt boek

  • Mirjam Letsch Kosovo

    Recepten van het eten van gewone mensen.

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's | Street Food World, [Bantega] | 2014

    Gedrukt boek

  • Rutger van den Broek Bakbijbel

    Rutger bakt van A tot Z

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Thomas Diepersloot | Jacob Jan Boerma Finesse

    de subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur

    Verzameling recepten voor verfijnde gerechten uit de keuken van het Antwerpse restaurant Fine Fleur. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 198 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024

    Gedrukt boek

  • Sam Loman Kookboek bij voedselovergevoeligheid

    genieten van lekkere, makkelijke en veilige recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's | Karakter, Uithoorn | 2012

    Gedrukt boek

  • Jenni Fleetwood Minibijbel stoof- en ovenschotels

    van snelle eenpansgerechten tot exclusieve stoofschotels en römertopfgerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2013

    Gedrukt boek

  • Charlotte Pike Smoked

    een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Robbie Dell'Aira Kastelenkookboek

    waarachtige recepten uit de keukens van Nederlandse kastelen en buitenplaatsen

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | KunstMag, [Zutphen] | 2011

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 29
  3. 30
  4. 31
  5. 32 (actief)
  6. 33
  7. 34
  8. 35
  9. 36
  10. 50
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek1157
  2. E-book41

Voor

  1. Volwassenen1196
  2. Jeugd42

Inhoud

  1. Non-fictie1182

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten1198
    1. Dieet & Gezond128
    2. Bekende Chefs118
    3. Keukens103
    4. Vegetarisch77
    5. Bakboeken50
    6. Drankboeken12
  2. Gezin & Gezondheid39
  3. Hobby11
  4. Filosofie & Religie7
  5. Mens & Maatschappij7
  6. Natuur & Dieren6
  7. Reizen & Vrije Tijd5
  8. Sport4
  9. Aarde & Klimaat3

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd20
  2. Dagelijks leven3
  3. Young Adult2
  4. Lichaam & Gezondheid1
  5. Persoonlijke onderwerpen1

Auteur

  1. Elise Gruppen13
  2. Nina de Bruijn13
  3. Bel&Jet culinaire communicatie12
  4. Vitataal11
  5. Voedingscentrum11
  6. Jamie Oliver9
  7. Jeroen Meus8
  8. Karin Luiten8
  9. Danny Jansen7
  10. Jonah Freud7
  11. Steven Raichlen7
  12. Dinneke van den Dikkenberg6
  13. Marinka Bil6
  14. Sabine Koning6
  15. Yotam Ottolenghi6
  16. Yvette van Boven6
  17. Ainsley Harriott5
  18. Anne-Katrin Weber5
  19. Carol Beckerman5
  20. Isabel Brancq5
  21. Karolien Olaerts5
  22. Leanne Kitchen5
  23. Libelle5
  24. Oliver Sievers5

Taal

  1. Nederlands1183
  2. Engels21
  3. Frans4

Jaar

  1. 20254
  2. 202448
  3. 202353
  4. 202288
  5. 202192
  6. 202076
  7. 201975
  8. 201878
  9. 201769
  10. 201647
  11. 201545
  12. 201448
  13. 201336
  14. 201234
  15. 201142
  16. 201041
  17. 200940
  18. 200830
  19. 200736
  20. 200633
  21. 200539
  22. 200428
  23. 200328
  24. 200225
  25. 200121

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken