Zoekresultaten
Resultaat 621 - 640 (van 3283)
Nicola Graimes | Cathy Seward Gezond koken met de slowcooker
Verzameling gevarieerde en gezonde slowcooker-recepten, met uitleg over de voordelen en het gebruik van de slowcooker. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2023
Gedrukt boek
Ramon Brugman Borrelbijbel
van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch
Meer dan tweehonderdvijftig recepten voor borrelhapjes, met praktische aanwijzingen, uitleg van basistechnieken en originele variaties.
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Meike Schaling Nog meer kleine taartjes
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Bianca Bartels Brood op de plank
een familiekroniek van drie generaties warme bakkers
Verhalen en anekdotes over drie generaties broodbakkers uit Purmerend, die in de jaren negentig hun bedrijf moesten beëindigen. Met zwart-witfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2023
Gedrukt boek
Charlotte Kleyn Trek
eten onderweg - toen en nu
Verslag van wat mensen onderweg koken, eten en drinken en hoe ze dat aanpakten in het verleden en nu.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Kee Huidekoper Eten voor twee
recepten en tips voor tijdens de zwangerschap; incl. powerfood voor na de bevalling
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Christa Bastgen | Berko Schröder | Stefanie Zurlutter Welke eetbare wilde plant is dat?
Gids voor het determineren en gebruik van in Europa voorkomende eetbare wilde planten.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Nadiya Hussain Nadiya bakt
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Sergio Herman Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 247 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Julius Jaspers Sausbijbel
van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus
Non-fictie
Nederlands | 482 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Marcus Polman | Renée Conradi | Emma de Thouars De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben
door de redactie van FavorFlav
Non-fictie
Nederlands | 259 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Fidan Ekiz Fidan's family food
genieten van het lekkerste uit de Turkse keuken
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's | Spectrum, Houten | 2017
Gedrukt boek
Wilma van Grinsven-Padberg Olijfolie
hét naslagwerk
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Jo Pratt De pescetariër
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Citrus, Eindhoven | 2019
Gedrukt boek
Gido Van Imschoot Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard
wijn, natuur, cultuur, gastronomie
Reisgids met beschrijvingen van wijngaarden in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
Jord Althuizen | Rokus de Jong Book of bacon
powered by Smokey Goodness
Verzameling recepten voor het maken en bereiden van bacon, met reis- en slagersreportages uit Nederland, Amerika en Canada. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Jeroen Meus Feest!
kerstgerechten, verrassende gourmets, partysnacks en katerfood
Verzameling van meer dan honderd recepten voor de feestdagen, van kerstklassiekers tot gourmettafels. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2024
Gedrukt boek
Tom Wiggers Doe-het-zelf gezond
de praktische leidraad voor een gezonde en bewuste leefstijl
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Wiggers Health, Haarlem | 2015
Gedrukt boek
Mirte Kaan Kookboek voor een rustige buik
90 gerechten voor iedereen die houdt van lekker eten, zonder buikpijn
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Spectrum, Houten | 2015
Gedrukt boek
Tobias Camman Voer
kookboek voor de beginnende foodsnob
Verzameling recepten voor klassieke gerechten met een eigentijdse twist. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Blossom Books, [Utrecht] | 2022
Gedrukt boek