Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 621 - 640 (van 1314)

Filteren

  • Lise Weuts Kijk ik kook

    kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking

    Recepten van 25 gerechten als een omelet, ontbijtje en een milkshake worden stapsgewijs uitgelegd. Grote uitgave met kleurenfoto's van alle handelingen. Voor jongeren met een verstandelijke handicap vanaf ca. 12 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013

    Gedrukt boek

  • Rutger van den Broek Toetjesbijbel

    van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova

    Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Yvette van Boven Home baked

    Home Baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht. Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto's. 'Home...

    Non-fictie

    Nederlands | 304 pagina's (ePub3, 302 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout

    'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.' Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 12 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ

    Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 13 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Karolien Olaerts Smaakvol

    Karola's Kitchen

    Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jonah Freud Memmisj

    de Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud

    Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 22 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Leonie van Mierlo Winterkookboek

    beleef de winter en warm je aan de heerlijke gerechten van 24Kitchen

    Non-fictie

    Nederlands | 207 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012

    Gedrukt boek

  • Judy Bastyra | Becky Johnson Minibijbel Thaise keuken

    pittige en exotische recepten uit Thailand

    Non-fictie

    Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012

    Gedrukt boek

  • TextCase Saladegerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009

    Gedrukt boek

  • Jonah Freud | Noni Kooiman Drankjes

    warm en koud

    Receptuur voor alcoholische en non-alcoholische dranken.

    Non-fictie

    Nederlands | 95 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2021

    Gedrukt boek

  • Kim Braam Slim met Kim

    een gezonde levensstijl met makkelijke en heerlijke recepten!

    Non-fictie

    Nederlands | 103 pagina's | Palmslag, [Groningen] | 2021

    Gedrukt boek

  • Karin Luiten Van moestuin tot maaltijd

    lekker eten uit eigen tuin of balkon

    Uitleg over kweken en zaaien op je balkon of in je tuin. Met recepten bij iedere groente.

    Non-fictie

    Nederlands | 119 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2025

    Gedrukt boek

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Wil Demandt | Jonah Freud | Nell Westerlaken Altijd zondag

    de keuken van Wil Demandt

    In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd. Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend....

    Non-fictie

    Nederlands | 615 pagina's (ePub3, 21 MB) | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Alain Caron | Rogier Trip La Table de Caron

    recepten uit onze bistrokeuken

    Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden. In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 31 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Karin Gaasterland Cuisine Carine

    recepten en notities van Karin Gaasterland

    Men wil vaak weten hoe het werkt in mijn hoofd. Eenvoudig, want ik denk aan niets anders dan aan eten. De beste gerechten ontstaan in mijn hoofd. Dit is wie ik ben, dat is wat ik doe. In de loop der jaren ben ik mijn verhaal - dat van een leven lang koken - gaan opschrijven: recepten, geschiedenis, achtergronden, mijn favoriete plekken, inspiratie en keukenfilosofie. Voor mij gaat koken niet uitsluitend over techniek of nauwkeurige receptuur. Natuurlijk, kennis is handig en chef word je niet zomaar....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Karolien Olaerts Karola's Kitchen

    het kookboek

    Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan. Verse, voedzame en plantaardige ingrediënten vormen de basis van al haar gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Van kruidige appelpancakes tot geroosterde pompoen met feta. Van een auberginestoofpotje met orzo tot banaansoufflé. Ze geeft ook tips om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen en vertelt hoe je seizoensgebonden producten kunt vervangen of een vegan...

    Non-fictie

    Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 37 MB) | Horizon, Antwerpen | 2021

    E-book

  • Quiches & taarten

    100 recepten

    Recepten voor het maken van quiches en taarten.

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Librero, [Kerkdriel] | 2024

    Gedrukt boek

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 29
  3. 30
  4. 31
  5. 32 (actief)
  6. 33
  7. 34
  8. 35
  9. 36
  10. 50
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek1245
  2. E-book69

Voor

  1. Volwassenen1311
  2. Jeugd48

Inhoud

  1. Non-fictie1269
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten1314
    1. Dieet & Gezond147
    2. Bekende Chefs127
    3. Keukens116
    4. Vegetarisch80
    5. Bakboeken54
    6. Drankboeken12
  2. Gezin & Gezondheid54
  3. Hobby16
  4. Mens & Maatschappij10
  5. Filosofie & Religie8
  6. Natuur & Dieren7
  7. Reizen & Vrije Tijd7
  8. Geschiedenis & Politiek6
  9. Sport5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd22
  2. Dagelijks leven4
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Young Adult2
  5. Lichaam & Gezondheid1

Auteur

  1. Elise Gruppen13
  2. Nina de Bruijn13
  3. Voedingscentrum13
  4. Bel&Jet culinaire communicatie12
  5. Jamie Oliver11
  6. Vitataal11
  7. Jonah Freud9
  8. Jeroen Meus8
  9. Karin Luiten8
  10. Danny Jansen7
  11. Steven Raichlen7
  12. Dinneke van den Dikkenberg6
  13. Karolien Olaerts6
  14. Marinka Bil6
  15. Rutger van den Broek6
  16. Sabine Koning6
  17. Yotam Ottolenghi6
  18. Yvette van Boven6
  19. Ainsley Harriott5
  20. Anne-Katrin Weber5
  21. Carol Beckerman5
  22. Emma de Thouars5
  23. Isabel Brancq5
  24. Jeroen Hazebroek5

Taal

  1. Nederlands1291
  2. Engels28
  3. Frans4
  4. Duits1

Jaar

  1. 202511
  2. 202456
  3. 202360
  4. 202297
  5. 2021102
  6. 202095
  7. 201978
  8. 201884
  9. 201773
  10. 201656
  11. 201548
  12. 201452
  13. 201339
  14. 201235
  15. 201146
  16. 201043
  17. 200942
  18. 200832
  19. 200738
  20. 200636
  21. 200539
  22. 200431
  23. 200330
  24. 200225
  25. 200122

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken