Zoekresultaten
Resultaat 641 - 660 (van 1182)
Pascalle Bonnier Nootje
70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs
Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...
Non-fictie
Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Lamyai Vozzi | Aidah Samphani Vegan street food
Aziatisch koken met natuurlijke ingrediënten
Favoriete gerechten van twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry
een klootzak-proof kookboek
Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021
E-book
Massimo Bottura Brood is goud
ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Topkoks koken met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, ontstaan uit het project over voedselverspilling tijdens de wereldexpo in Milaan in 2015.
Non-fictie
Nederlands | 423 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Myriam Hirano-Curtet | Theres Berwerger Bakken met spelt
Non-fictie
Nederlands | 83 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2014
Gedrukt boek
Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke
op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant
Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Noor Murad | Yotam Ottolenghi Shelf love
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Ebury Press, London | 2021
Gedrukt boek
Diana Dubois Groot Surinaams kookboek
met 750 exotische Indiaanse, Joodse, Creoolse, Europese, Chinese, Hindoestaanse, Javaanse, Libanese en Braziliaanse recepten
Non-fictie
Nederlands | 367 pagina's | Uitgeverij Dubois, Rotterdam | 2016
Gedrukt boek
Sabine Koning Guilty pleasures kookboek
92 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten
In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek...
Non-fictie
Nederlands | 72 pagina's (ePub2, 155 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018
E-book
Steven Sanders | Sabrina Crijns Sous-vide koken thuis: vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud
Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Jamie Oliver | James Verity 7 ways
Non-fictie
Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, an imprint of Penguin Books, UK | 2020
Gedrukt boek
Danny Jansen | Patricia Snijders Gourmetpret met Danny
het hele jaar door
Gourmetpret met Danny- het hele jaar door! Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd. Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. Gourmetpret met Danny staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden....
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 45 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Camille Sourbier Heerlijke hapjes uit de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Reini Smit Alles moet op
de kunst van eten kopen en koken
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Terra, Houten | 2013
Gedrukt boek
Donald Scloszkie Donnie's kookboek
snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen
De populaire rapper Donnie, Maradonnie alias De Fenomeen (1994) legt allerlei eenvoudige gerechten stapsgewijs uit. Van de alledaagse snelle en minder snelle hap tot snacks, sauzen, salades en zoete liflafjes. Met o.a. een kleurenfoto van elk gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 27 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Auguste Escoffier Ma cuisine
Escoffier voor iedereen
Op huishoudelijk gebruik gericht kookboek voor de klassieke Franse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 892 pagina's | Hes & de Graaf, Houten | 2010
Gedrukt boek
Stevan Paul Uit het vuistje
streetfood & snacks
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Deltas, [Aartselaar], [Oosterhout] | 2015
Gedrukt boek
Weight Watchers Het WW PersonalPoints™ kookboek
Non-fictie
Nederlands | 308 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...
Non-fictie
Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Éric Kayser | Jean-Claude Ribaut | Fabienne Gambrelle Orginele brood recepten
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2014
Gedrukt boek