Zoekresultaten
Resultaat 641 - 660 (van 1198)
Steven Raichlen Vegetarisch barbecueën
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2010
Gedrukt boek
Judith Gijsel Lekkers van Judith
ambachtelijk bakken met een beetje liefde
Ambachtelijk bakken zonder zakjes of pakjes, met uitgebreide informatie over ingrediënten, bakbenodigdheden en basistechnieken.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | WilkerdoN, Rotterdam | 2016
Gedrukt boek
Leanne Kitchen Van de groenteman
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Terra, Arnhem | 2010
Gedrukt boek
Berty van Essen Studentenkookboek
Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Het is een praktisch en overzichtelijk ingedeeld kookboek met gemakkelijke, snelle en vooral niet te dure recepten. Er staan zeer smakelijke vegetarische, eenpans-, pasta-, en rijstgerechten in. Verder komen soepen, groente-, kip-, vis- en vleesgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes aan bod. Zelfs...
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's (ePub2, 0,3 MB) | Van Holkema & Warendorf, Amsterdam | 2013
E-book
Victoria Moore De wijn-spijsbijbel
Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken...
Non-fictie
Nederlands | 427 pagina's (ePub2, 0,8 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2017
E-book
Vicki Edgson | Heather Thomas Bouillon
recepten met bouillon als basis
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Terra, Houten | 2017
Gedrukt boek
Pascalle Bonnier Nootje
70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs
Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...
Non-fictie
Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Lamyai Vozzi | Aidah Samphani Vegan street food
Aziatisch koken met natuurlijke ingrediënten
Favoriete gerechten van twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry
een klootzak-proof kookboek
Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021
E-book
Massimo Bottura Brood is goud
ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Topkoks koken met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, ontstaan uit het project over voedselverspilling tijdens de wereldexpo in Milaan in 2015.
Non-fictie
Nederlands | 423 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Myriam Hirano-Curtet | Theres Berwerger Bakken met spelt
Non-fictie
Nederlands | 83 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2014
Gedrukt boek
Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke
op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant
Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Noor Murad | Yotam Ottolenghi Shelf love
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Ebury Press, London | 2021
Gedrukt boek
Diana Dubois Groot Surinaams kookboek
met 750 exotische Indiaanse, Joodse, Creoolse, Europese, Chinese, Hindoestaanse, Javaanse, Libanese en Braziliaanse recepten
Non-fictie
Nederlands | 367 pagina's | Uitgeverij Dubois, Rotterdam | 2016
Gedrukt boek
Sabine Koning Guilty pleasures kookboek
92 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten
In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek...
Non-fictie
Nederlands | 72 pagina's (ePub2, 155 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018
E-book
Steven Sanders | Sabrina Crijns Sous-vide koken thuis: vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud
Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Jamie Oliver | James Verity 7 ways
Non-fictie
Engels | 317 pagina's | Michael Joseph, an imprint of Penguin Books, UK | 2020
Gedrukt boek
Danny Jansen | Patricia Snijders Gourmetpret met Danny
het hele jaar door
Gourmetpret met Danny- het hele jaar door! Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd. Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. Gourmetpret met Danny staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden....
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 45 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Camille Sourbier Heerlijke hapjes uit de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Reini Smit Alles moet op
de kunst van eten kopen en koken
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Terra, Houten | 2013
Gedrukt boek