Zoekresultaten
Resultaat 661 - 680 (van 1200)
Massimo Bottura Brood is goud
ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Topkoks koken met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, ontstaan uit het project over voedselverspilling tijdens de wereldexpo in Milaan in 2015.
Non-fictie
Nederlands | 423 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Steven Sanders | Sabrina Crijns Sous-vide koken thuis: vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud
Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Mirjam Letsch Kosovo
Recepten van het eten van gewone mensen.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Street Food World, [Bantega] | 2014
Gedrukt boek
Jenni Fleetwood Minibijbel stoof- en ovenschotels
van snelle eenpansgerechten tot exclusieve stoofschotels en römertopfgerechten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2013
Gedrukt boek
Noor Murad | Yotam Ottolenghi Shelf love
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Ebury Press, London | 2021
Gedrukt boek
Robin Seuren Mindmap cooking
recepten met groenten in handige mindmaps
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Het Boekenschap, [Zelhem] | 2019
Gedrukt boek
Thomas Diepersloot | Jacob Jan Boerma Finesse
de subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur
Verzameling recepten voor verfijnde gerechten uit de keuken van het Antwerpse restaurant Fine Fleur. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 198 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Karen Groeneveld Hanzekookboek
in de pan van de middeleeuwen
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2017
Gedrukt boek
Stevan Paul Uit het vuistje
streetfood & snacks
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Deltas, [Aartselaar], [Oosterhout] | 2015
Gedrukt boek
Weight Watchers Het WW PersonalPoints™ kookboek
Non-fictie
Nederlands | 308 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Tosti's met een twist
verdraaid lekker
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's | Food in Media, [Utrecht] | 2017
Gedrukt boek
Wijnanda Hogendoorn Natuurlijk lekker
koken volgens het Genesisprincipe
Recepten voor het klaarmaken van gerechten met gezonde ingrediënten waarin met veel allergieën rekening wordt gehouden.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Kok, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Hilde Deweer | Marie Bossuyt Koken voor #een maatje minder
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Van Halewyck, [Kalmthout] | 2019
Gedrukt boek
Judith Gijsel Lekkers van Judith
ambachtelijk bakken met een beetje liefde
Ambachtelijk bakken zonder zakjes of pakjes, met uitgebreide informatie over ingrediënten, bakbenodigdheden en basistechnieken.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | WilkerdoN, Rotterdam | 2016
Gedrukt boek
Vicki Edgson | Heather Thomas Bouillon
recepten met bouillon als basis
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Terra, Houten | 2017
Gedrukt boek
Thomas Feller Het kleine boek voor sauzen
warm, koud, hartig en zoet
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
Sam Loman Kookboek bij voedselovergevoeligheid
genieten van lekkere, makkelijke en veilige recepten
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Karakter, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Catherine Atkinson Minibijbel slowcooker
meer dan 150 verrukkelijke eenpansgerechten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Robbie Dell'Aira Kastelenkookboek
waarachtige recepten uit de keukens van Nederlandse kastelen en buitenplaatsen
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | KunstMag, [Zutphen] | 2011
Gedrukt boek
Leanne Kitchen Van de groenteman
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Terra, Arnhem | 2010
Gedrukt boek