Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 661 - 680 (van 1314)

Filteren

  • Sabine Koning Guilty pleasures kookboek

    92 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten

    In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek...

    Non-fictie

    Nederlands | 72 pagina's (ePub2, 155 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Marcus Polman | Renée Conradi | Emma de Thouars De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

    door de redactie van FavorFlav

    Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereen Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest...

    Non-fictie

    Nederlands | 449 pagina's (ePub3, 97 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Estée Strooker Estée kookt

    de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis

    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018

    E-book

  • Hiljo Hillebrand Broodbijbel

    van allinson tot zuurdesembrood

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...

    Non-fictie

    Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood

    het kidsproof-kookboek

    Chickslovefood: lekker en gezond, voor het hele gezin. Kidsproof is een boek van jonge moeders voor jonge ouders: recepten met maximaal zes ingrediënten, die voedzaam en vers zijn, toegespitst op kinderen. Ouders die voor hun kind willen koken komen met Kidsproof volledig aan hun trekken. Het boek bevat heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en zoetigheden. Het concept: hoe kook je snel, gezond en gevarieerd, zonder dat je twee keer moet koken: eerst voor je kids en daarna voor...

    Non-fictie

    Nederlands | 52 pagina's (ePub2, 33 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Jet van Nieuwkerk Tips van Jet

    100 tips voor een happy & healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In Tips van Jet geeft Jet van Nieuwkerk 100 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. En als je dit boek niet in januari maar in juni tegenkomt, werkt het natuurlijk ook. Een happy healthy leven, niet streng en al helemaal niet saai, dat is Jets slogan en dat is dé manier om de balans te vinden. Wie de lat te hoog legt, houdt het niet lang vol. Jet tipt hoe sporten wel goed te doen is, legt uit hoe blij je wordt van een opgeruimd huis, en...

    Non-fictie

    Nederlands | 187 pagina's (ePub3, 11 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Peter Lute De kracht van kruiden

    smaken uit de kruidfabriek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.' Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten. De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de...

    Non-fictie

    Nederlands | 302 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Anthony Bourdain | Laurie Woolever Beter wordt het niet

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Appetites is Bourdains eerste kookboek in ruim tien jaar en bevat een verzameling van zijn favoriete gerechten uit meer dan veertig jaar professioneel koken en wereldreizen. Na vele jaren waarin hij meer dan tweehonderd dagen op reis was, vermaakt hij zich sinds hij vader is nu vooral thuis. Het resultaat is een uniek kook- en entertainboek voor de thuiskok, met eigen recepten, gerechten die hij op zijn reizen heeft leren kennen en een effectief...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 176 MB | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Gertjan Kiers Vleesbijbel

    alles over rund & kalf, varken en lam

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 36 MB | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Victoria Moore De wijn-spijsbijbel

    Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken...

    Non-fictie

    Nederlands | 427 pagina's (ePub2, 0,8 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood

    het daily dinner-kookboek; 100× avondeten met maar 5 ingrediënten; 5 or less

    Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten met,  let op, maar vijf ingrediënten! Of je nu zin hebt in een simpele ovenschotel (pizzaschotel, yes!), goedgevulde soep (kom maar door met die pompoen-zoeteaardappelsoep) of even lekker op chique wilt gaan met zwarte rijst met garnalen en gefrituurde pastinaak (jawel, een must try), met...

    Non-fictie

    Nederlands | 67 pagina's (ePub2, 95 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Johan Rockström | Victoria Bignet | Malin Landqvist Eet goed

    60 heerlijke recepten met gezonde, duurzame ingrediënten

    Non-fictie

    Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Pascalle Bonnier Nootje

    70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs

    Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...

    Non-fictie

    Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Niven Kunz Niven 80/20

    80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met...

    Non-fictie

    Nederlands | 257 pagina's (ePub3, 55 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...

    Non-fictie

    Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Dinneke van den Dikkenberg Bewust koken zonder E-nummers

    meer dan 60 recepten!

    Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,3 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers

    voor kids

    Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 2,7 MB | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Dinneke van den Dikkenberg Verder koken zonder E-nummers

    meer dan 60 recepten!

    Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 2,1 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 31
  3. 32
  4. 33
  5. 34 (actief)
  6. 35
  7. 36
  8. 37
  9. 38
  10. 50
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Basiskookboeken

Type

  1. Gedrukt boek1245
  2. E-book69

Voor

  1. Volwassenen1311
  2. Jeugd48

Inhoud

  1. Non-fictie1267
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten1314
    1. Dieet & Gezond147
    2. Bekende Chefs127
    3. Keukens116
    4. Vegetarisch80
    5. Bakboeken54
    6. Drankboeken12
  2. Gezin & Gezondheid54
  3. Hobby16
  4. Mens & Maatschappij10
  5. Filosofie & Religie8
  6. Natuur & Dieren7
  7. Reizen & Vrije Tijd7
  8. Geschiedenis & Politiek6
  9. Sport5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd22
  2. Dagelijks leven4
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Young Adult2
  5. Lichaam & Gezondheid1

Auteur

  1. Elise Gruppen13
  2. Nina de Bruijn13
  3. Voedingscentrum13
  4. Bel&Jet culinaire communicatie12
  5. Jamie Oliver11
  6. Vitataal11
  7. Jonah Freud9
  8. Jeroen Meus8
  9. Karin Luiten8
  10. Danny Jansen7
  11. Steven Raichlen7
  12. Dinneke van den Dikkenberg6
  13. Karolien Olaerts6
  14. Marinka Bil6
  15. Rutger van den Broek6
  16. Sabine Koning6
  17. Yotam Ottolenghi6
  18. Yvette van Boven6
  19. Ainsley Harriott5
  20. Anne-Katrin Weber5
  21. Carol Beckerman5
  22. Emma de Thouars5
  23. Isabel Brancq5
  24. Jeroen Hazebroek5

Taal

  1. Nederlands1291
  2. Engels28
  3. Frans4
  4. Duits1

Jaar

  1. 202511
  2. 202456
  3. 202360
  4. 202297
  5. 2021102
  6. 202095
  7. 201978
  8. 201884
  9. 201773
  10. 201656
  11. 201548
  12. 201452
  13. 201339
  14. 201235
  15. 201146
  16. 201043
  17. 200942
  18. 200832
  19. 200738
  20. 200636
  21. 200539
  22. 200431
  23. 200330
  24. 200225
  25. 200122

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken