Zoekresultaten
Resultaat 681 - 700 (van 818)
Osteria recepten
545 Slow-Food gerechten uit de regionale keuken; een culinaire reisgids langs de beste Slow Food osteria's van Italië
Non-fictie
Nederlands | 461 pagina's | Novecento, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Francis van Arkel Lasagne & co.
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Becht, Haarlem | 2005
Gedrukt boek
Manon Henzen | Karlijn van Onzenoort Lekker Gelderland
eten & koken op landgoederen en kastelen; met heerlijke recepten uit de historische keuken
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Geldersch Landschap & Kasteelen, [Arnhem] | 2020
Gedrukt boek
Ronald Timmermans De Oosterschelde kreeft
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Princess Books | 2012
Gedrukt boek
Nathalie Ji Yun Kranenburg 20 Koreanen koken Koreaans
Interviews met twintig geadopteerde Koreaanse volwassenen over hun zoektocht naar hun achtergrond met elk hun eigen Koreaanse recept.
Nederlands | 287 pagina's | Nathalie Ji Yun, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Eataly
eigentijds Italiaans koken
Non-fictie
Nederlands | 567 pagina's | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum in licentie van Phaidon Press Limited, [Houten] | 2017
Gedrukt boek
Jeni Wright De pasta bijbel
een complete gids voor de pastaliefhebber
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
Janice Murfitt 50 cake & taartdecoraties
prachtig gedecoreerde taarten voor verjaardagen, feestjes en speciale gelegenheden, stap voor stap uitgelegd aan de hand van meer dan 270 foto's
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
William Black Al dente
de reizen van een gastronoom in Italië
De auteur beschrijft zijn reizen naar Italië, waar hij op zoek gaat naar zijn persoonlijke Italiaanse herkomst en naar de authentieke Italiaanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Paul Spapens Tilburgs kookbuukske
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Kempen Uitgevers, Liempde | 2002
Gedrukt boek
Elizabeth David De keuken van de Franse provincies
Van elke Franse provincie wordt eerst een karakteristiek gegeven, vervolgens informatie over o.a. keukeninventaris en bereidingswijzen, daarna recepten.
Non-fictie
Nederlands | 396 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Kylie Kwong Mijn China
een culinaire wereldreis
Non-fictie
Nederlands | 482 pagina's | Fontaine Uitgevers, s-Graveland | 2009
Gedrukt boek
Handgeschreven recepten door Westerwoldse keukenprinsessen
Non-fictie
Nederlands | 210 pagina's | Eigen Boek, Hoofddorp | 2012
Gedrukt boek
Celia Brooks Brown Verras je vegetarische vrienden
Vegetarisch kookboek met recepten voor verfijnde gerechten die ook te bereiden zijn voor een groot gezelschap.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Fontaine, Abcoude | 2003
Gedrukt boek
Hollandse pot
van duivekater en hete bliksem; Hollandse streekgerechten en wetenswaardigheden
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2014
Gedrukt boek
Carol Beckerman 500 Thaise gerechten
heerlijke recepten met een unieke balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en pittig
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Marc Tierolf Het Indische kookschrift van Oma Miet
De auteur neemt de lezer mee in zijn Indische familiegeschiedenis en deelt de ''Bataviaanse'' Indische recepten, van zijn overgrootmoeder Oma Miet (Batavia 1900-Voorschoten, 1996). Met foto's in kleur en zwart-wit.
Nederlands | 301 pagina's | Life in Letters, [Leiden] | 2021
Gedrukt boek
Toni De Coninck Puur Leiestreek
authentieke smaken uit de keuken van Auberge du Pecheur
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Lannoo, Tielt | 2009
Gedrukt boek
Gijs Wallis de Vries Engelenburg
traditionele gastvrijheid met een koloniaal tintje
De geschiedenis van het Gelderse kasteel en landgoed, verdeeld in vier tijdperken met bij ieder tijdperk een aantal recepten van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Hertzog E. Olivier.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Terra, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek