Zoekresultaten
Resultaat 681 - 700 (van 836)
Inmerc Multi culti koken
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Het Nederlands Zuivelbureau, [Rijswijk] | 2003
Gedrukt boek
Chadia Dahraoui De keuken van Chadia en Latifa
verhalen en recepten uit het alledaagse Marokkaanse leven
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Het Spectrum, Amsterdam | 2002
Gedrukt boek
Cornelia Schinharl Asian basics
alles wat nodig is voor yin en yang in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | The House of Books, Vianen | 2002
Gedrukt boek
Emi Kazuko Masterclass Japans koken
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Tirion, Baarn | 2002
Gedrukt boek
Hans Donderwinkel Gronings eten
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Passage, Groningen | 2012
Gedrukt boek
Kylie Kwong Mijn China
een culinaire wereldreis
Non-fictie
Nederlands | 482 pagina's | Fontaine Uitgevers, s-Graveland | 2009
Gedrukt boek
Ronald Timmermans De Oosterschelde kreeft
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Princess Books | 2012
Gedrukt boek
Gijs Wallis de Vries Engelenburg
traditionele gastvrijheid met een koloniaal tintje
De geschiedenis van het Gelderse kasteel en landgoed, verdeeld in vier tijdperken met bij ieder tijdperk een aantal recepten van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Hertzog E. Olivier.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Terra, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Manon Henzen | Karlijn van Onzenoort Lekker Gelderland
eten & koken op landgoederen en kastelen; met heerlijke recepten uit de historische keuken
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Geldersch Landschap & Kasteelen, [Arnhem] | 2020
Gedrukt boek
William Black Al dente
de reizen van een gastronoom in Italië
De auteur beschrijft zijn reizen naar Italië, waar hij op zoek gaat naar zijn persoonlijke Italiaanse herkomst en naar de authentieke Italiaanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Rebecca Baugniet 500 pizza's & platte broden
heerlijke recepten voor dikke en luchtige pizza's en andere soorten plat brood
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
Paul Spapens Tilburgs kookbuukske
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Kempen Uitgevers, Liempde | 2002
Gedrukt boek
Elizabeth David De keuken van de Franse provincies
Van elke Franse provincie wordt eerst een karakteristiek gegeven, vervolgens informatie over o.a. keukeninventaris en bereidingswijzen, daarna recepten.
Non-fictie
Nederlands | 396 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Francis van Arkel Lasagne & co.
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Becht, Haarlem | 2005
Gedrukt boek
Eataly
eigentijds Italiaans koken
Non-fictie
Nederlands | 567 pagina's | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum in licentie van Phaidon Press Limited, [Houten] | 2017
Gedrukt boek
Massimo Bottura De kunst van de Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 301 pagina's | Terra, Houten | 2014
Gedrukt boek
Janice Murfitt 50 cake & taartdecoraties
prachtig gedecoreerde taarten voor verjaardagen, feestjes en speciale gelegenheden, stap voor stap uitgelegd aan de hand van meer dan 270 foto's
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
Jeni Wright De pasta bijbel
een complete gids voor de pastaliefhebber
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
Hollandse pot
van duivekater en hete bliksem; Hollandse streekgerechten en wetenswaardigheden
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2014
Gedrukt boek