Zoekresultaten
Resultaat 741 - 752 (van 752)
Michel Motivkatalog
Non-fictie
Duits | 271 pagina's | Schwaneberger Verlag GmbH, Unterschleißheim | 2017
Gedrukt boek
Charles Massy Call of the reed warbler
a new agriculture, a new earth
"Is it too late to regenerate the earth? This groundbreaking book will change the way we think of, farm and grow food. Author and radical farmer Charles Massy explores transformative and regenerative agriculture and the vital connection between our soil and our health. It is a story of how a grassroots revolution, a true underground insurgency, can save the planet, help turn climate change around, and build healthy people and healthy communities, pivoting significantly on our relationship with growing...
Non-fictie
Engels | 511 pagina's | Chelsea Green Publishing, White River Junction, Vermont | 2018
Gedrukt boek
Adler | Fertig Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Bakkerij Van Harberden Bakkersgeheimen
honderd jaar geschiedenis van Melissantse bakkers en hun beste recepten
De geschiedenis van Bakkerij Van Harberden te Mellisant (gemeente Goeree-Overflakkee), die begonnen was door D.H. Israël, in 1957 overgenomen door Teun van Brussel. In 1975 kwam de bakkerij in handen van Jan van Harberden (sr.) en zijn vrouw. De verhalen worden afgewisseld door recepten van moscovische cake, tarretjes, worstenbroodjes, brood en nog meer producten uit de bakkerij.
Non-fictie
Nederlands | 42 pagina's | Jan van Harberden, Melissant | 2017
Gedrukt boek
Josh Evans | Roberto Flore | Michael Bom Frøst On eating insects
Onderzoek naar het eten van insecten, met aandacht voor de economische, ecologische en sociale aspecten van grootschalige teelt. Met recepten.
Non-fictie
Engels | 335 pagina's | Phaidon, London | 2017
Gedrukt boek
Michel® Deutschland-Junior 2018
Non-fictie
Duits | 616 pagina's | Schwaneberger Verlag GmbH, Unterschleißheim | 2017
Gedrukt boek
Scents and flavors
a Syrian cookbook
Non-fictie
Engels | 326 pagina's | New York University Press, New York | 2017
Gedrukt boek
Olia Hercules Kaukasis
a culinary journey through Georgia, Azerbaijan & beyond
From the winner of the Observer's Rising Star Award and Fortnum & Mason Debut Food Book Award 2016 comes a celebration of the food and flavours of the Caucasus - bridging Europe and Asia and incorporating Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Russia and Turkey. Olia Hercules introduces us to more than 100 recipes for vibrant, earthy, unexpected dishes from across the region such as Plum fruit leather, Chestnut plov with pumpkin crust, Quince stuffed with lamb & carmalised shallots, Vine leaf dolma,...
Non-fictie
Engels | 240 pagina's | Mitchell Beazley, a division of Octopus Publishing Group Ltd, London | 2017
Gedrukt boek
Openhartig over eten
gesprekken van Pascale Naessens met haar lezers
Gesprekken met lezers en volgers van de schrijfster die allemaal gezondere en slankere mensen geworden zijn dankzij haar methode van puur eten en zuivere, natuurlijke producten.
Non-fictie
Nederlands | 262 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Nigella Lawson At my table
a celebration of home cooking
Non-fictie
Engels | 288 pagina's | Chatto & Windus, London | 2017
Gedrukt boek
David Michaels The world is your burger
a cultural history
Culinaire en sociaal-culturele wereldreis in het spoor van het broodje hamburger
Non-fictie
Engels | 431 pagina's | Phaidon, London | 2017
Gedrukt boek
Nigel Slater The Christmas chronicles
notes, stories & 100 essential recipes for midwinter
Non-fictie
Engels | 456 pagina's | 4th Estate, London | 2017
Gedrukt boek