Zoekresultaten
Resultaat 761 - 780 (van 1179)
James Peterson Wat je als student over eten moet weten
Non-fictie
Nederlands | 422 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2015
Gedrukt boek
Iwan Driessen | Stephanie Lücken | Pieter Smits Rijsel
het kookboek
Recepten en verhalen uit de keuken van het Amsterdamse restaurant Rijsel.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Pascale Naessens Mijn pure keuken
volop genieten en toch slank
Non-fictie
Nederlands | 190 pagina's | Lannoo, Tielt | 2011
Gedrukt boek
Rose Marie Donhauser | Sylvia Schaab Het kookplan
lekker koken zonder restjes
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Consumentenbond, [Den Haag] | 2015
Gedrukt boek
Jan Braai Braai
alles over het echte barbecueën
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Uitgeverij Marmer, Baarn | 2016
Gedrukt boek
Marguerite Patten De lekkerste soepen
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2017
Gedrukt boek
Sarah Raven Eten met familie en vrienden
elk seizoen vers eten
Non-fictie
Nederlands | 464 pagina's | Terra, Arnhem | 2011
Gedrukt boek
William Ledeuil Bouillon
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Marijke Sterk Anticrisiskookboek
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Frank Deldaele Basic brood
alles wat je moet weten over het bakken van broodjes en koeken
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Lannoo, Tielt | 2009
Gedrukt boek
Sabine Sälzer Basic cooking 2
smakelijk, goed en snel koken
Non-fictie
Nederlands | 167 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2008
Gedrukt boek
Hubertus Tzschirner | Thomas A. Vilgis Sous vide
het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman, Utrecht | 2013
Gedrukt boek
Göran Söderin Brood bakken met zuurdesem
Non-fictie
Nederlands | 84 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2012
Gedrukt boek
Ainsley Harriott Ainsley Harriott's feel-good kookboek
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Terra, Arnhem | 2007
Gedrukt boek
Isabel Brancq-Lepage Lekkere donuts en bagels
30 originele recepten voor hartige snacks en zoete tussendoortjes
Non-fictie
Nederlands | 62 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2011
Gedrukt boek
Sylvia Witteman Het bearnaisesyndroom
koken met Sylvia Witteman
Recepten op menuvolgorde, eerder verschenen in de kookrubriek van De Volkskrant, met aparte hoofdstukken met lunch- en snackgerechten, gerechten voor kinderen en varia.
Non-fictie
Nederlands | 278 pagina's | Mets & Schilt, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Cécile Decaux Stap voor stap brood bakken
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2010
Gedrukt boek
Elizabeth David Elizabeth David's kerstmis
authentieke recepten voor de feestdagen
Recepten voor Kerstmis van de bekende Britse schrijfster, vaak traditioneel maar ook geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keukens.
Non-fictie
Nederlands | 171 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Comité gastronomique De grote Larousse gastronomique
Non-fictie
Nederlands | 944 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht [etc.] | 2008
Gedrukt boek