Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 177)
Gabriele Lehari Bessen, frambozen en bramen
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Eva Schumann Tomaten
Richtlijnen voor het kweken van tomaten voor eigen gebruik alsmede een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Barbara Segall Bouquet garni
kruiden in de tuin en in huis
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Catherine Atkinson Minibijbel bakken
hartige en zoete taarten, quiches, pasteien, bladerdeeghapjes
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015
Gedrukt boek
Ria Tummers Peruaans koken
smaakimpressies uit Peru
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 2001
Gedrukt boek
Sandwiches en co.
Recepten voor het bereiden van broodsnacks zoals sandwiches, baguettes, hotdogs en ciabatta's.
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2003
Gedrukt boek
Johannes van Dam Eten is een ambacht
Non-fictie
Nederlands | 342 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2001
Gedrukt boek
Handboek gastronomie
vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
Non-fictie
Nederlands | 783 pagina's | Tirion, Baarn | 2001
Gedrukt boek
Blandine Vié Specerijen in geuren en kleuren
Non-fictie
Nederlands | 109 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Joyce Goldstein Aan tafel in Spanje en Portugal
recepten uit en bespiegelingen over de Iberische keuken
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 2001
Gedrukt boek
Wina Born Wina Born's culinaire memoires
Selectie van krantencolumns van de culinaire journaliste (1920-2001), geschreven tussen 1975 en 2000.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Terra, Warnsveld | 2001
Gedrukt boek
Paul Pollux Genieten met een zachte G
32 hemelse gerechten voor 4 personen van Paul Pollux, chefkok-eigenaar van restaurant Aubergine in Steyl
Nederlands | 99 pagina's | Schrijen-Lippertz], [Voerendaal | 2001
Gedrukt boek
Lorna Sass Vega!
meer dan 40 verrukkelijke recepten zonder vlees, vis, zuivel & cholesterol
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Becht, Haarlem | 2002
Gedrukt boek
Angélique Schmeinck Een mond vol kunst
Een chef-kok met een Michelinster en tweeëntwintig beeldende kunstenaars lieten zich wederzijds inspireren met als resultaat een kunst-kijk-kookboek met recepten op hoog niveau en met reproducties van hedendaagse beeldende kunst.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2001
Gedrukt boek
Donna Hay De pure keuken
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | VNU boekenfonds, Hoofddorp | 2001
Gedrukt boek
Clare Ferguson Internationale gerechten met kip
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Atrium, [Rijswijk] | 2004
Gedrukt boek
Michel Roux (jr.) Le Gavroche kookboek
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | De Lantaarn, [Amsterdam] | 2001
Gedrukt boek
Studio Imago De complete mediterrane keuken
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2006
Gedrukt boek
Reader's Digest Verse vis en zeevruchten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | The Reader's Digest, Amsterdam [etc.] | 2004
Gedrukt boek