Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 202)
Sophia Loren Koken con amore
genieten van de echte Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Marita van der Vyver Een jaar koken in de Provence
een culinaire memoire met recepten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Ruth Rogers | Rose Gray | Sian Wyn Owen | Joseph Trivelli River Cafe 30
Non-fictie
Nederlands | 311 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Natascha van der Stelt Het Nederlandse koekjesboek
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2020
Gedrukt boek
François-Régis Gaudry | Alessandra Pierini | Stéphane Solier | Ilaria Brunetti Proeven van Italië
Verzameling gerechten uit de Italiaanse keuken, met historische en culturele achtergronden en aandacht voor gastronomie en voedingswetenschap. Met illustraties, foto’s en kaarten.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Louise Pickford La paella
recepten voor verrukkelijke Spaanse rijst-, pasta- en andere gerechten
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
De Zilveren Lepel bakboek
taarten, cakes, banket en nog veel meer stap voor stap recepten
140 recepten voor zoetigheden uit de Italiaanse keuken, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Asterisk* De zilveren lepel pasta
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Francis van Arkel De Nederlandse keuken
traditionele Nederlandse recepten; traditional recipes from the Netherlands
Non-fictie
Engels | Nederlands | 96 pagina's | Veltman, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Jens H. Petersen Eetbare paddenstoelen
Gids voor het herkennen van de belangrijkste soorten eetbare paddenstoelen aan de hand van kleurenfoto's en beschrijvingen, met aandacht voor oneetbare of giftige dubbelgangers.
Non-fictie
Nederlands | 153 pagina's | KNNV, Zeist | 2014
Gedrukt boek
Ivo Thijssen | Has van Goethem Bierboek met schuim
voor proevers, ontdekkers en fans van bier
Geschiedenis van vijf bierculturen in Europa, met volop wetenswaardigheden. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Theresa Baumgärtner Tweed time
feelgood recepten en inspiratie uit Schotland; over de geur van de herfst en de voorpret voor de winter
Verzameling recepten uit de Schotse keuken voor het bereiden van herfst- en wintermaaltijden, inclusief vegetarische gerechten. Met creatieve ideeën voor o.a. tafeldecoratie en het maken van cadeaulabels en een herfstkrans. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Sjors Kassing Bierwandelen
in Nederland & Vlaanderen
Vijfentwintig wandeltochten langs bieradressen in Nederland en België, met aandacht voor historische en hedendaagse bierweetjes. Met kleurenfoto’s, gekleurde illustraties en kaarten.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Uitgeverij mo'media, Rotterdam | 2023
Gedrukt boek
Russell Norman Brutto
de (briljant) eenvoudige keuken van Florence
Verzameling recepten uit de Toscaanse keuken, door chefkok Russel Norman. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 312 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Big Mamma's cucina popolare
Italiaanse klassiekers met een hedendaagse twist
Non-fictie
Nederlands | 378 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Nicole Holten 500 Nederlandse gerechten
van hartige stoofschotels en lichte snacks tot heerlijke taarten en gekruide koekjes, er is voor elk wat wils
Recepten uit de Nederlandse keuken, van stoofpot tot erwtensoep en van uitsmijters tot traditionele lekkernijen voor de feestdagen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Tessel de Heij | Do de Heij | Eva de Jong Gebrouwen door Vrouwen
van brouwhobby tot succesvol biermerk
Advies voor hobbybrouwers die professioneel willen worden, door twee brouwende vrouwen.
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Boekerij, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek