Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 87)
Walter Bickel Internationale pâtisserie
gebak, bonbons, suikergoed, nagerechten, ijs, pikante hapjes, snacks
Handboek voor banketbakkers en pâtissiers
Non-fictie
Nederlands | 712 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1980
Gedrukt boek
Terence Conran Het kookboek
Non-fictie
Nederlands | 381 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1982
Gedrukt boek
Hans Belterman Koken in de jaren tachtig
een nieuwe stijl
Recepten voor eenvoudige doch voedzame maaltijden uit de Franse "nouvelle cuisine"
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1980
Gedrukt boek
Berthe Meijer NRC-Handelsblad menuboek
wat eten we vandaag of morgen, deel 2
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Bezige Bij, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Janny de Moor Kok in eigen kring
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Omniboek, Den Haag | 1980
Gedrukt boek
Lütz de Jong Ouderen maken er wat van
Beschrijving van verschillende mogelijkheden en technieken voor handarbeid, speciaal voor ouderen.
Non-fictie
Nederlands | 55 pagina's | Nederlandse federatie voor bejaardenbeleid, Den Haag | 1980
Gedrukt boek
Marianne Willemsen-van Witsen Spelend gaat het beter
poppen voor gehandicapte kinderen
Non-fictie
Nederlands | 87 pagina's | Intro, Nijkerk | 1980
Gedrukt boek
Time-Life Books Eieren en kaas
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life Boeken, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Oetker Garneren en versieren van schotel en tafel
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Deltas, Aartselaar [etc.] | 1980
Gedrukt boek
Helga Laux Kookboek voor paddestoelenliefhebbers
Informatie over het herkennen en verzamelen van eetbare paddestoelen en het verwerken ervan in de voeding
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's | Thieme, Zutphen | 1981
Gedrukt boek
Ingrid Früchtel Koren op uw molen
koken en bakken met volkorenprodukten
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Helmond [etc.], Helmond [etc.] | 1980
Gedrukt boek
Ola Olaore De Afrikaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 1986
Gedrukt boek
Felicia Liban Cloisonné enameling and jewelry making
Handboek over techniek van emailleren waarbij gebruik wordt gemaakt van een plaat waarop (edel)metaaldraden zijn gelast die vakjes (in elke gewenste vorm) vormen. Verschillende categorieën van siervoorwerpen die met deze techniek gedecoreerd zijn passeren de revue.
Non-fictie
Engels | 246 pagina's | Dover Publications, New York | 1989
Gedrukt boek
Anne Biegel Mijn vriendin eet viooltjes
opgedragen aan de Schepper van alle veldkruid
Schetsen over het gastronomisch gebruik van onkruiden
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's | Gottmer, Haarlem | 1980
Gedrukt boek
Elsa Vleer De aktuele voedingstabel
Alfabetische lijst van voedingsmiddelen met vermelding van de voedingswaarden, niet gebaseerd op de reguliere voedingsleer.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Elmar, Rijswijk | 2001
Gedrukt boek
Colette Lelou Compleet menuboek voor het moderne gezin
Non-fictie
Nederlands | 263 pagina's | Elsevier Sequoia, Brussel | 1980
Gedrukt boek
Christian Teubner Het grote boek met de heerlijkste salades en koude schotels
met een kleurenfoto van elk gerecht
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1984
Gedrukt boek
Meelspijzen en peulvruchten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Christine Schönherr De internationale keuken
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Elsevier, Amsterdam [etc.] | 1980
Gedrukt boek
Snacks en canapés
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life Boeken, Amsterdam | 1981
Gedrukt boek