Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 216)
Delia Smith Keukengeheimen
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Schuyt, Haarlem | 2002
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker Het beste van Bourgogne
Overzicht van de beste wijnen en de beste wijnproducenten van de streek.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2001
Gedrukt boek
Emily Chalmers Aan tafel!
entertainen in stijl
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Terra, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Francis Melville Liefdesdrankjes & amuletten
meer dan 50 manieren om je geliefde te verleiden, betoveren en beminnen
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | ADC, Eke | 2001
Gedrukt boek
Susan Herrmann Loomis Rue Tatin
wonen en koken in Normandië
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2002
Gedrukt boek
Jonnie Boer Puurder
Restaurant De Librije, Zwolle
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Waanders, Zwolle | 2001
Gedrukt boek
Elsa Petersen-Schepelern Koken met de grillpan
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Becht, Bloemendaal | 2002
Gedrukt boek
Wokken voor elke dag en elke gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2010
Gedrukt boek
Jens Priewe Wijn
van kelder tot kurk
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Lannoo, Tielt | 2001
Gedrukt boek
Johannes van Dam Eten is een ambacht
Non-fictie
Nederlands | 342 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2001
Gedrukt boek
Koen Crucke Koen Crucke en de kookkids
Recepten, die kinderen samen met Meneer Spaghetti van 'Samson en Gert' hebben klaargemaakt. Thema's van de recepten zijn o.a. Kerstmis, Pasen, de Marokkaanse keuken en koken met kruiden. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Lannoo, Tielt | 2001
Gedrukt boek
Handboek gastronomie
vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
Non-fictie
Nederlands | 783 pagina's | Tirion, Baarn | 2001
Gedrukt boek
Pascal Jalhaij Proeven met Pascal
aan tafel bij Restaurant Vermeer
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Inmerc, Wormer | 2001
Gedrukt boek
Wina Born Wina Born's culinaire memoires
Selectie van krantencolumns van de culinaire journaliste (1920-2001), geschreven tussen 1975 en 2000.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Terra, Warnsveld | 2001
Gedrukt boek
Robert Leenaers Wijn om te bewaren
handboek voor uw eigen wijnkelder
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2001
Gedrukt boek
Cordon Bleu Le Cordon Bleu wijnhandboek
inkopen, bewaren, serveren en drinken van wijn
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Atrium, Alphen aan den Rijn | 2001
Gedrukt boek
Joanna Simon Genieten van wijn
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2002
Gedrukt boek
Receptenleer
bereidingstechnieken en -processen
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | HB Uitgevers, Baarn | 2001
Gedrukt boek
Angélique Schmeinck Een mond vol kunst
Een chef-kok met een Michelinster en tweeëntwintig beeldende kunstenaars lieten zich wederzijds inspireren met als resultaat een kunst-kijk-kookboek met recepten op hoog niveau en met reproducties van hedendaagse beeldende kunst.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2001
Gedrukt boek