Zoekresultaten
Resultaat 61 - 69 (van 69)
Celia Brooks Brown Vegetarisch & koolhydraatarm
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Tirion, Baarn | 2005
Gedrukt boek
Michael Van Straten Supergezonde warme dranken
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2005
Gedrukt boek
Bel&Jet culinaire communicatie Lekker & licht
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Terra, Arnhem | 2010
Gedrukt boek
Kees Hageman Cees Helder
restaurant Parkheuvel
Recepten van de eerste Nederlandse chef die 3 Michelinsterren kreeg en informatie over de producten die hij in zijn Rotterdamse restaurant gebruikt.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Inmerc, Wormer | 2004
Gedrukt boek
Reinhardt Hess Lekker barbecueën & grillen
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2007
Gedrukt boek
Sonja van de Rhoer Vegetarische variaties
koken op kleur
Recepten voor voornamelijk vegetarische gerechten (enkele met vis), gerangschikt op kleur.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2004
Gedrukt boek
Tine Bral De chef is een vrouw
de kok, de vrouw, haar leven en haar recepten
Vijf Belgische en vijf Nederlandse vrouwelijke chef-koks vertellen over hun beroepskeuze, werkwijze en inspiratiebronnen; met enkele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Marc Declerq Vis & wijn
creatieve combinaties met Sergio Herman en Wim Vandamme
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Slow Food Movement Visrecepten van Italiaanse osteria's
600 Slow Food-gerechten uit de regionale keuken
Non-fictie
Nederlands | 671 pagina's | Mets & Schilt, Amsterdam | 2005
Gedrukt boek