Zoekresultaten
Resultaat 61 - 66 (van 66)
Bernadette Theulet-Luzié Kookplezier voor groot en klein
Stapsgewijs en met behulp van duidelijke tekeningen in kleur wordt verteld hoe je zowel zoete als zoute gerechten kunt maken en versieren. Vanaf ca. 5 jaar; onder begeleiding van een volwassene.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Casterman, [Brussel] | 2005
Gedrukt boek
Arnhem kookt
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Fun Food Factory, [Nijmegen] | 2005
Gedrukt boek
Pierre Fonteyne Koken met Pierrot
80 recepten van Pierre Fonteyne met anekdotes van Guy Lemaire
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | BMP Culinair, Deurne | 2005
Gedrukt boek
Fotostudio Jan Bartelsman Eten in en om Rotterdam
31 restaurants in foto's en gerechten
Non-fictie
Nederlands | 168 pagina's | Fotostudio Jan Bartelsman, Wervershoof | 2005
Gedrukt boek
RVM Art & Design Smaakvol Westland
van product tot gerecht
Kookboek met recepten waarin producten uit het Westland verwerkt zijn. De recepten zijn per maand ingedeeld en dit deel bevat naast de algemene recepten ook een aantal pagina's met picknickrecepten
Non-fictie
Nederlands | 36 pagina's | RVM Art & Design, Hoek van Holland | 2005
Gedrukt boek
Jeroen Meus Met Meus en vork
Creatieve gerechten bereid met eenvoudige seizoensgebonden ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Van Halewyck, Leuven | 2005
Gedrukt boek