Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 61 - 80 (van 434)

Filteren

  • Sanne Mouha Highway to health

    gezond in 30 dagen

    Een dertig dagen challenge, met elke dag een nieuwe uitdaging, om een gezonde levensstijl aan te leren.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Horizon, Antwerpen | 2020

    E-book

  • Maaike de Vries Burn baby burn

    minder kilo's, meer energie in 28 dagen met de Metabole Methode

    Over kilo’s verliezen en energie winnen met de Metabole Methode. Met een achtentwintig dagen plan.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 2,6 MB | Lucht, [Amsterdam] | 2022

    E-book

  • Yvon Jaspers Onze boerderij

    (en nu zelf!)

    Verzameling van meer dan zestig recepten en persoonlijke inzichten over kleinschalige, biologische landbouw in Nederland van tv-presentatrice Yvon Jaspers (1973).

    Non-fictie

    Nederlands | 313 pagina's (ePub3, 46 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Meike Krüger Een tafel vol

    uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok

    Kookboek gericht op gerechten die tegelijkertijd geserveerd kunnen worden uit verschillende culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 441 pagina's (ePub3, 49 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Viviane van Dyck Vegans are better lovers

    alles over gebalanceerd plantaardig eten

    Vegans are better lovers inspireert jou in vier hoofdstukken (grains, beans, greens en home remedies) om een betere lover of life te worden. Viviane bundelt in dit boek 70 volwaardig plantaardige recepten die niet alleen voedzaam zijn, maar ook boordevol smaak zitten. De gerechten zijn stuk voor stuk uitgebalanceerd volgens eeuwenoude evenwichtsprincipes van yin en yang, en worden door de auteur vlot vertaald met een hedendaagse toets. De gerechten hebben al zeker één ding gemeen: ze werden bedacht...

    Nederlands | 184 pagina's (ePub2, 41 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    E-book

  • Rutger van den Broek Toetjesbijbel

    van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova

    Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Andy Baraghani De chef die je wilt zijn

    recepten om elke dag indruk te maken

    Onder alle trefzekere recepten in dit langverwachte debuut vindt iedere thuiskok tientallen recepten die tot het vaste repertoire zullen gaan behoren. Met meer dan 120 prachtige foto's en 120 recepten voor snacks, eieren, salades, groenten, granen en peulvruchten, pasta, vis, vlees en desserts, biedt dit kookboek een schat aan verrassende technieken en recepten die van jou de chef maken die je wilt zijn. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 543 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Maureen Tan Java

    150 recepten uit het hart van de Indonesische archipel

    In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.' De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer...

    Non-fictie

    Nederlands | 535 pagina's (ePub3, 46 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • David Chang | Gabe Ulla Eat a peach

    autobiografie

    De chef-kok (1977) die furore maakte met zijn ‘lowbrow’ recepten vertelt ongecensureerd over zijn onwaarschijnlijke weg naar de top van de culinaire wereld.

    Non-fictie

    Nederlands | 283 pagina's (ePub2, 0,6 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Carla Lalli Music That sounds so good

    100 recepten voor elke dag van de week

    Met dit kookboek is iedere dag lekker eten nooit meer een opgave, hoe druk je het soms ook hebt. De truc is om je repertoire zo uit te breiden dat je altijd genoeg inspiratie hebt voor precies dat moment van de week: van drukke werkdagen tot aan vrije vrijdagavonden en de rest van het weekend, waarin je doorgaans meer tijd én zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 290 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Marjoleine de Vos Een dolgelukkig Montessorivarken

    Verhalen over eten, koken, tafelmanieren en sprankelende maaltijden. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's (ePub2, 2 MB) | Uitgeverij Van Oorschot, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Michael Pollan Plant en psyche

    de invloed van cafeïne, opium en mescaline op ons brein en onze cultuur

    Planten kunnen onze mentale ervaringen stimuleren of juist kalmeren. Over de hele wereld gebruiken we dagelijks cafeïne om de geest aan te scherpen, maar waarom is thee van de bladeren van een plant acceptabel, en thee van de zaden van de opiumpapaver een misdaad? Michael Pollan gebruikte cafeïne, opium en mescaline en ontdekt de culturen rondom deze plantaardige drugs, waarmee hij ons arbitraire denken over het gebruik ervan in een helder daglicht zet. Waarom voelen we ons aangetrokken tot psychoactieve...

    Non-fictie

    Nederlands | 220 pagina's (ePub2, 2,1 MB) | De Arbeiderspers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Yvette van Boven Home baked

    Home Baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht. Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto's. 'Home...

    Non-fictie

    Nederlands | 304 pagina's (ePub3, 302 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Ramon Brugman Borrelbijbel

    van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 739 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Yvette van Boven Van Boven in het wild zakboek

    Gids met planten die in het wild geplukt kunnen worden, met vegetarische recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub3, 183 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken

    van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

    Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel

    van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip

    Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat...

    Non-fictie

    Nederlands | 637 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Herman Pontzer De energiebalans

    We verbranden 2000 calorieën per dag. En als we bewegen en minder koolhydraten eten, vallen we af. Toch? Fout. De energiebalans van Herman Pontzer zet alles wat we dachten te weten over eten, verbranden en afvallen volledig op zijn kop. Herman Pontzer, een van de meest vooraanstaande onderzoekers op dit gebied, zet met behulp van feiten, anekdotes en illustraties op toegankelijke wijze uiteen hoe je metabolisme alles in het lichaam beïnvloedt, van fertiliteit tot het immuunsysteem. Hij weerlegt...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Xander, Haarlem | 2022

    E-book

  • Servaas Bingé Het recept

    wat je moet eten en waarom

    Dat er een duidelijk verband is tussen wat je eet en drinkt en je gezondheid, dat is welbekend. Maar al te vaak wordt daarover zonder kennis van zaken of zelfs onverantwoord bericht, alsof je je gezondheid aan diet-hypes of influencers kan overlaten. Dokter Servaas Bingé laat de wetenschap spreken én zijn ervaring. Hij nodigt je uit om aan de hand van dit boek een voedingsplan voor jezelf op te maken, rekening houdend met jouw voorkeuren (wat is je specifieke doel? eet je geen vlees? heb je allergieën?...):...

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 13 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Spiesjes

    Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!" data-fwclientid="9673b7ad-96f3-4588-ae57-604ab379f4c4" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false" class="field_input_main...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4 (actief)
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 22
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Voor e-reader
  • Verwijder Koken & Eten

Voor

  1. Volwassenen431
  2. Jeugd14

Inhoud

  1. Non-fictie414
  2. Fictie4

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten434
    1. Dieet & Gezond120
    2. Basiskookboeken60
    3. Bekende Chefs34
    4. Keukens26
    5. Bakboeken25
    6. Vegetarisch18
    7. Drankboeken16
  2. Gezin & Gezondheid89
  3. Filosofie & Religie20
  4. Mens & Maatschappij18
  5. Biografie & Waargebeurd15
  6. Literatuur & Romans11
  7. Geschiedenis & Politiek10

Onderwerp: Jeugd

  1. Dagelijks leven5
  2. Sport & Vrije tijd5
  3. Lichaam & Gezondheid2
  4. Persoonlijke onderwerpen2
  5. Samenleving1
  6. Spanning & Avontuur1

Auteur

  1. Julius Jaspers20
  2. Sandra Bekkari13
  3. Rutger van den Broek9
  4. Alain Caron7
  5. Jennifer ter Heide7
  6. Bart van Olphen6
  7. Mari Maris6
  8. Mieke Kosters6
  9. Janneke Vreugdenhil5
  10. Karolien Olaerts5
  11. Jeroen Hazebroek4
  12. Joanna Kortink4
  13. Jonah Freud4
  14. Joël Broekaert4
  15. Leonard Elenbaas4
  16. Lisette Kreischer4
  17. Marjolein Dubbers4
  18. Ramon Brugman4
  19. Susan Herrmann Loomis4
  20. Anne Marie Reuzenaar3
  21. Bas Robben3
  22. Dinneke van den Dikkenberg3
  23. Ellen Hoog3
  24. J.C. Seidell3

Taal

  1. Nederlands430
  2. Engels4

Jaar

  1. 20252
  2. 202420
  3. 202331
  4. 202228
  5. 202150
  6. 202045
  7. 201935
  8. 201834
  9. 201736
  10. 201629
  11. 201538
  12. 201424
  13. 201321
  14. 20126
  15. 20118
  16. 20105
  17. 20097
  18. 20085
  19. 20071
  20. 20031
  21. 20021
  22. 20012
  23. 19981
  24. 19951
  25. 19781

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken