Zoekresultaten
Resultaat 61 - 75 (van 75)
James Salter Smakelijk leven
een literaire eetkalender voor levensgenieters
Non-fictie
Nederlands | 443 pagina's | Meulenhoff, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Ronald Hoeben | Roselie Kommers Primeurs en delicatessen
hoe Nederland leerde eten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Johannes van Dam Eet op!
Bundel culinaire columns.
Non-fictie
Nederlands | 246 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2002
Gedrukt boek
Historische Vereniging Hardinxveld-Giessendam Broodnodig
100 jaar bakkers van Hardinxveld Giessendam en Giessen-Oudekerk
Non-fictie
Nederlands | 136 pagina's | Historische Vereniging Hardinxveld-Giessendam, Hardinxveld Giessendam | 2017
Gedrukt boek
FL Fowler Vijftig tinten kip
een tongue in chick kook- en verhalenboek
Erotisch, verhalend kookboek met kipgerechten dat parodieert op de bestsellerroman 'Vijftig tinten grijs' van E.L. James.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Lannoo, Tielt | 2014
Gedrukt boek
Hans Melissen Verhalen met een slok op
Schetsen waarin wijn en sterke drank centraal staan.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Syrah, Hilversum | 2005
Gedrukt boek
Paul Ilegems Het volkomen frietboek
een Belgische cultuurgeschiedenis
Beschrijving in woord en beeld van allerlei aspecten van de patates frites cultuur in België.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Tom Kellerhuis Het roer om
journalist laat zich omscholen tot chef-kok
Non-fictie
Nederlands | 230 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Dorien Knockaert Goed eten
een jaar proeven, koken en zoeken naar een eerlijke keuken
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | De Bezige Bij Antwerpen, Antwerpen | 2012
Gedrukt boek
Colette Rossant Terug naar Parijs
culinaire herinneringen aan Frankrijk
Vervolg op 'Abrikozen langs de Nijl', waarin de schrijfster in 1947 terugkeert naar Parijs en haar leven in Frankrijk in de jaren vijftig beschrijft. Met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 262 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Jeroen van Nijnatten De kokende dichter
recepten en gedichten
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Strengholt United Media, Naarden | 2008
Gedrukt boek
Colette Rossant Abrikozen langs de Nijl
culinaire herinneringen aan Egypte
Jeugdherinneringen van de schrijfster die tussen 1937 en 1950 afwisselend bij haar Franse katholieke grootouders in Parijs en haar joodse grootouders in Caïro opgroeide en daar veel in de keuken rondhing. Met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2003
Gedrukt boek
Elsbeth Tijssen | Henriëtte Tomassen The Venusian Kitchen
Kijk- kunst- lees- en kookboek met recepten en verhalen.
Non-fictie
Nederlands | 281 pagina's | Uitgeverij KOMMA, [Den Haag] | 2020
Gedrukt boek
Hoesein W. Djajadiningrat Eigen wijze recepten
gerechten voor de Indonesische maaltijd; gelardeerd met vertellingen
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Conserve, Schoorl | 2006
Gedrukt boek
Andrew Caldwell Hun laatste avondmaal
Kookboek waarin van veertien beroemde/beruchte personen uit de wereldgeschiedenis wordt beschreven wat hun laatste avondmaal was.
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | BBNC Uitgevers, Rotterdam | 2011
Gedrukt boek